Marko Dabro na meti Liverpoola i Chelseja


OBJAVLJENO: 3.12.2012.          PREGLEDA: 12306       KOMENTARA: 130  LINK


Prije ove izvrsne i inspirativne vijest samo jedan kratak osvrt na zadnje kolo – Slavonac je vjerovali ili ne izgubio! Ovaj puta 4 gola su dobili od Fruškogorca iz Iloka a nije zabijen niti jedan. Iz 16 kola sakupljeno je 9 bodova, mjesto je predzadnje a uz malo više sreće, hladnije krvi i možda više iskustva plasman bi se mogao nategnuti do sredine tablice.

Jednu izvrsna vijest koja je proslijeđena trebala bi motivirati mlade naraštaje da se prihvate sportskog života na pravim terenima a na PC-ju i tabletima. Marko Dabro čiji je djed Franja gazio Ljesama a i djelomično otac Ivica i stric Tomislav. U novinama je propuštena najvažnija činjenica (namjerno, nema sumnje) da u njegovom DNK i  njegovih predaka ima puno pirike, pepelnice, širokolisnih korova i kamenja unešenih u koljena prilikom iole ozbiljnijeg starta na nekadašnjim vrućim terenima liga bez briga. Da bi postao klasni igrač svakako mu preporučujemo par „prijateljskih“ utakmica sa Nuštrom, Cerićem i sl., nešto bazičnih priprema kod Jazza, rastezanje kod Miće i par šokačkih svinjkolja sa jedno 12 bravaca od 200 kg, pada lede a kiša, gazda nikad čuo za beton, moba pijana u 7 ujuto a drva mokra. Svakako vrijedi poslušati i savjet svakog drugog Gradištanca. Prenosimo iz 24 sata:

 Dabra su već zamijetili i skauti Liverpoola te Chelseaja


 U travnju 2013., kad navrši 16 godina, Marko će biti najmlađi debitant u povijesti HNL-a!


- Počeo sam trenirati sa seniorima Cibalije, bilo mi je malo čudno - sramežljivo će Marko Dabro, napadač  kakvog, kažu mnogi, nikad do sada nije bilo u Vinkovcima.
Na utakmicama U-16 reprezentacije, u kojoj je Marko kapetan, vidjeli su ga skauti Chelseaja i Liverpoola.
- Dok sam putovao prema Engleskoj bilo me je užasno strah. Nisam znao što će biti, kako ću se ponašati, pa jezik... No odmah na prvom turniru za Liverpool zabio sam dva gola, pa su me pozvali iz Chelseaja. Tata Ivica bio je sa mnom i puno mi je pomogao. Dobar je, ne kritizira - smije se Marko.
Izbornik Ivan Gudelj, nekad sjajni nogometaš, ne skriva oduševljenje Markom.
- Briljantan je, brz, ima strašan osjećaj za gol. Znam da već trenira s prvom momčadi, ali nisam za preskakanje razvojnih stepenica. Mislim da bi Marko morao odraditi juniorski staž - kaže Gudelj.

 Za 15-godišnje čudo od djeteta čuli su i u Firenzi te ponudili 500.000 eura!
- Smatram da je za Markov razvoj najbolje da ostane u prirodnom okruženju, a to su Cibalia i njegova obitelj - smatra savjetnik i prijatelj obitelji Darko Alegić.
 O silnim ponudama Marko trenutačno ne razmišlja. Na njegovoj listi želja Chelsea, Liverpool i Fiorentina su u drugom planu.
- Najveća mi je želja upoznati Ivicu Olića, on je ‘moj’ Slavonac. Volim i Eduarda, nitko u Hrvatskoj nije zabio u jednoj sezoni kao on. Od stranih napadača? Falcao je zakon, isto je ljevak kao ja - smije se Marko, “devetka” o kojoj bruji cijela Europa.
 


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Hoće kakva novost

19.1.2013. 9:03:03 Komentar poslao:


2.al se zahebo - krmache se nahebo !

18.1.2013. 18:24:07 Komentar poslao: ime


3.Tko će i kada odgovarati za "Školsko igralište?" SRAMOTA NAD SRAMOTAMA,I LOPOVLUK NAD LOPOVLUCIMA!

18.1.2013. 17:49:53 Komentar poslao: KVAČAK


4.Hrvatska ima jedan od najrestriktivnijih referendumskih zakona u Europi, pa u 22 godine državne samostalnosti nije voljom građana raspisan NIJEDAN referendum na državnoj razini. Osnovni razlog tom nevjerovatnom i tragičnom podatku leži u zakonskim propisima, koji predviđaju raspisivanje referenduma tek ako se prikupi čak 10% od ukupnog broja potpisa građana, što nas vodi do nevjerovatne i teško dostižne brojke od preko 400.000 potpisa. Još je nevjerovatniji zakonom propisan vremenski rok od 15 dana, u okviru kojeg se ti silni potpisi trebaju sakupiti. Razina ove političke obmane postaje nam još jasnija, kada znamo da je u susjednoj Sloveniji za pokretanje referenduma potrebno samo 40.000 potpisa građana (oko 2,3%), dok su u Italiji i Švicarskoj ti pragovi još niži (ispod 1% birača).

17.1.2013. 23:32:13 Komentar poslao: Komentator


5.Peratović na TV

17.1.2013. 23:22:55 Komentar poslao: Rtl2


6.Mi Gradištanci smo najpametniji na svijetu, a među nama najpametniji je Bayer!

17.1.2013. 22:35:51 Komentar poslao: Garo


7.Gradištanci samo obratite pažnju na članak na kulen.net! To jako puno govori o susjednom selu koji su daleko ispred nas, a ne kao mi zavidni itd..

17.1.2013. 15:10:40 Komentar poslao: Gradište free


8.Podignimo u Gradištu na vrhu brda spomenik Željku Kerumu!

17.1.2013. 2:34:38 Komentar poslao: Dr Tuđman


9.Za kolegu koji se podpisuje sa "ZU" potpuno si upravu mogle su se tribine napraviti i za manje novaca, ali tu su bili privatni interesi! Da bi Gradište moglo bolje funkcionirati moglo bi, samo da nismo takvi kakvi smo.... Dečki iz wirelessa su napravili odličan posao i uštedjeli Gradištancima brdo novaca, samo mi se prema toj udruzi neodnosimo kako bi trebali! Uzmimo u obzir da flat kod t-coma košta cca 240-250kn mjesečno a članstvo u udruzi 300kn godišnje! Istina da usluga nije bajna ali opet je isplativije, lakše je platiti članarinu dva puta po 150kn na godinu nego cca 250 kn. mjesečno. Znam da je mnogima i to teško platiti nažalost situacija je takva kakva je, ali ima i onih kojima nije problem samo se prave grbavi pa neče da plate! Moje mišljenje je da dečki isključe one članove koji izbjgavaju da plate članarinu, ali to je za dobrobit svih nas.

16.1.2013. 23:59:41 Komentar poslao: Gradište free


10.Ima udruga koje traju jedanu godinu i nikakve koristi od njih. Ima udruga koje imaju 3 člana i opet nikakve koristi od njih. Ima i udruga koje Gradištancima štede novac i korisne su. Takva je gradiste wirelles koja uspješno radi i ima puno članova. VDO osnuj i ti neku udrugu ako misliš da znaš nešto raditi a ne baljezgati. Kivan si na uspješne jer si neuspješan i nesposoban.

16.1.2013. 21:15:51 Komentar poslao: A


11.ma najzalosnije je to sto u nasem selu se nemoze osnovat nikakva udruga ako vrh nema pinku od toga,a to je jako zalosno. vec smo pokusavali ali sva volja mladezi ovog sela se svodi samo na njihov profit...

16.1.2013. 17:53:20 Komentar poslao: VPO


12.Gradistanci ako mislite da ste najpametniji prvo se upitajte da li vam trebaju tribine od 3,2 milijuna kuna ili vrtić?Zašto nisu napravljene tribine od 1.5 milijun a ostalo se moglo potrošit za uređenje stare općine i za druge udruge.

16.1.2013. 15:49:33 Komentar poslao: ZU


13.Informatičke inicijative su u Gradištu su ispred svoga vremena gledamo li širje okružje u kojem živimo!!!Wlan, internet,studenti na FERu....

16.1.2013. 15:01:02 Komentar poslao: Podrška


14.IP adresa upisana u bazu podataka pružatelja usluge web stranice nije NIKAKAV dokaz na sudu - e kako si se zajebo samo

16.1.2013. 14:53:11 Komentar poslao: IP adresa


15.Gradište je ukleto Selo, siguran sam 100% da je seoski internet najbolja stvar koja se desila u selu u zadnjih 100godina. Primjer tribine koji će nam k...c tolike u selu, zašto nije napravljen vrtić mislim da se i on mogao napraviti u sklopu tribina! Automatski se otvori nekoliko radnih mjesta, vjerujem da u selu ima sposobnih i školovanih osoba koje bi mogle raditi! Ovako vozim dijete u Cernu, Cerna je ispred nas barem 10 godina! Općinska zgrada zjapi prazna i čeka se da se sruši ili ne daj bože padne crijep sa krova na nekog vidimo sa da vise nekakve letve i niko ništa nepoduzima!

16.1.2013. 14:44:33 Komentar poslao: Gradište free


16.Dužnost administratora Web sajta nije skupljanje IP adresa.IP adresa upisana u bazu podataka pružatelja usluge web stranice nije NIKAKAV dokaz na sudu. Stvar je drugačija s IP adresom koju po službenoj dužnosti logira telekom. Malo ste pobrkali stvari g. Poskok. Da bi cookie bio dokaz na sudu, prvo se mora dobiti sudski nalog za izuzimenja PC-a osumnjičene osobe, a zatim se u istrazi mora koristiti napredni forenzički softver (npr EnCase ili FTK) te odgovarajuća procedura izuzimanja dokaza koju ne zna primijeniti niti jedan (ponavljam: NITI JEDAN) službenik istražnih organa. Inače, apsolutno podržavam rad udruge i mastera Yode, te se potpuno slažem s Gradište free!

16.1.2013. 14:27:05 Komentar poslao: Forensic master


17.majku ti krvavu.....$ta "ć"?? $ta "č"?? veliko slovo? "ije" ili "je" ??? odvajanje negacije "ne"? kandzija - majka ! pa, vi ne znate ni zboriti horvatzki??

16.1.2013. 14:22:06 Komentar poslao: pero patak


18.Tipićna Gradištanska priča, nemože netko iz Gradišta biti u svom selu uspješan. Radije dovedimo nekog Ceranca da nam otvori nešto u Gradištu i svi idemo kod njega nedaj bože da nam Gradištanac uzme koju kunu! A za seoski internet ja sam i zadovoljan uslugom kad uzmemo u obzir godišnje troškove ipak je to 10 puta jeftinije nego od T-coma što nije malo novaca. Koliko se nas poduzelo da napravimo nešto za dobrobit sela? Dečki se barem trude a mi svi samo seremo, ajmo barem redovno platit članarinu pa se možda nešto i poboljša! Pravno gledajuči nebi Predsjednik ili netko od vršitelja neke od dužnosti u udruzi smio prodavati svoju opremu, al zanemarite sve to jer u Državi je sve moguće! Nitko nikog nije imenovo imenom i prezimenom pa nevidim osnovu za tužbu! Dali se netko od nas zapitao kako ja mogu pomoći da se usluga poboljša?

16.1.2013. 14:12:37 Komentar poslao: Gradište free


19.Za glupane nije WLAN nego kandžija i puckanj svinja.Kandžija mora biti đabe,mukte,besplatno.

16.1.2013. 12:46:34 Komentar poslao: Debeli lad


20.pozdrav skakavi iz dalekog Dubrovnika i pozdravi hoću kusur u snježnom Zagrebu!

16.1.2013. 11:51:02 Komentar poslao: master Yoda


21.Tko kaže da nije dužnost adiminstratora skupljane IP adresa svih koji komentiraju?Tko ti kaže da IP adresa nije dokaz na sudu odnosno uputa organe koji već znaju što trebaju napraviti? Tko ti kaže da nemaš okačen cookies čim upišeš komentar?

16.1.2013. 11:20:36 Komentar poslao: Poskok


22.Skakava dali si siguran!?

15.1.2013. 22:14:55 Komentar poslao: Vpo


23.Ne budi tako osjetljiv master Yoda. Toliko je klevetanja i vrijeđanja bilo na ovome sajtu, posebice među komentarima, ali nisam vidio da se netko digao na zadnje noge i prijetio tužbom. Inače, registracija IP adrese od strane gradiste.com-a je nelegalna pa bi gospon kusur mogao tužiti gradiste.com zbog neovlaštenog prikupljanja podataka o istome.Čak i da to nije slučaj, nisi valjda toliko naivan da vjeruješ kako je IP adresa koju je g.com zabilježio nekakav dokaz na sudu???Dakle, masteru popij malo ladne vode i smiri se...

15.1.2013. 22:07:39 Komentar poslao: Skakava


24.od 01.01.2013. za klevetu se ide u Zatvor! IP adresa ti je registrirana i budi spreman na tužbu!!! Od danas više nemam nikakvu funkciju u GRWirelessu! Pun mi je kufer "pametnjakovića" POZDRAV

15.1.2013. 20:59:59 Komentar poslao: master Yoda


25.Fali nam RAdio gradisteeeeeeeeeeeeeeee,a onda zelje i pozdravi ,ma da piva 24 sata ma da od veselja zaplacemo kako nam ide dobro.

15.1.2013. 20:23:54 Komentar poslao: euroman


26.Ja sam cuo da ce biti besplatan za sve, neznm zasto se nebi mogo spojiti! Jedino ako neplaniras i onda izvlaciti novce kao sada sto izvlacis.

15.1.2013. 20:05:04 Komentar poslao: hocu kusur


27.Što ima novo?

15.1.2013. 18:08:52 Komentar poslao: S


28.daj Šoco, makni ovu prošlogodišnju vijest i daj nešto svježe, novo

15.1.2013. 9:14:45 Komentar poslao: staya


29.konji vranci-to su gradi$tanci !

13.1.2013. 15:12:39 Komentar poslao: bil geejts


30.Hocu kusur, spojit ces se mobitelom malo sutra!

13.1.2013. 12:05:52 Komentar poslao: mladji soco


31.Uvijek se može za 300 kuna na Hitler com

13.1.2013. 10:52:43 Komentar poslao: Der


32.1.Nepismen si. 2.Košta 25 kuna mjesec (matematika) 3.Imaš Ht pa plati 15xviše 4.Treba još jedna linija i opreme, kapaciteti premali 5.Nauči se mrežnoj administraciji, nije to dojenje

13.1.2013. 7:36:12 Komentar poslao: Amon Ba


33.ako usluga bude kao i na wirellesu, nepada mi napamet da koristim osim mozda da se preko mobitela spojim kad budem u selu. sada od seoskog internete ima koristi soco i kompanija, ostali placaju 50kn mjesecno i dobiju k...c!

12.1.2013. 21:14:05 Komentar poslao: hocu kusur


34.Biti će.

12.1.2013. 13:46:48 Komentar poslao: Pismeni


35.Hahaha, baš me zanima odakle ta glupost da bi trebao biti besplatan internet u Gradištu. I koja bi to budala radila i sve plačala?

12.1.2013. 12:04:49 Komentar poslao: nema đabe


36.Fejs je sve zaglupio, nema više dobre zaje.......!

12.1.2013. 10:15:09 Komentar poslao: Master Yoda


37.oce to biti besplatan internet u gradistu!

12.1.2013. 10:01:35 Komentar poslao: frii internet


38.dali su u ovom gradi$tu svi pomrli ili je u pitanju bojkot sajta??

11.1.2013. 20:05:28 Komentar poslao: grobar


39.nije čovjek lud nego potentan, a i nije imao zdravstveni odgoj u školi, vidiš da je samouk

10.1.2013. 12:24:32 Komentar poslao: staya


40.Ti lud

9.1.2013. 19:16:30 Komentar poslao: B


41.karat cu te dva sata!...ma,$ta?? karat cu te....ceo dan! karat cu te sve dok ti se ne vrati tetka iz bosanske krupe.....

7.1.2013. 19:52:37 Komentar poslao: walter


42.97% Slavonaca na skijanje može u mislima.

7.1.2013. 16:45:40 Komentar poslao: Statistika


43.jučer 6.01.2013 novi val skijaša hrvata otišao na zapad, sarma, kiseli kupu i kobasice mirišu skijalištima diljem europe, nađe se i pokoji kulen od prošlogodišnje svinjokolje, izvješča o egzodusu skijaša hrvata u na istočne destinacije i biH nemamo, , pola milijuna hrvata zamijenilo svoja ognjišta ledom i snijegom europskih i ini sabirnih logora za skijaše. Nema kriza za Hrvate. Laže vlada, laže predsjednik, lažu ljudi, nikad se bolje nije živjelo.

7.1.2013. 13:59:46 Komentar poslao: staya


44.1000 ima milijuna, 200 000 živi dobro, 4 000 000 jad i bijeda.

5.1.2013. 23:05:29 Komentar poslao: Računica


45.kriza, nema se, država pred propašću, jad i bijeda svuda, gladni idu u caritas, neki nemaju ni obrok dnevno, radi se za minimalac, plaće se ne isplačuju, kriminal i lopovluk, a ono stvarnost i istnina samo danas 200.000,00 tisuća Hrvata otišlo na skijanje. ko tu koga j...

5.1.2013. 19:12:36 Komentar poslao: staya


46.a sad cu da te karam!

5.1.2013. 9:57:14 Komentar poslao: bata


47.Prodajom Domagoja Vide, Zdravko Mamić se bliži granici od milijarde kuna!Probajte zaraditi 1/1000 dio odnostno milijun

4.1.2013. 10:19:05 Komentar poslao: Živjela Hrvatska!


48.Sretna 2013. Više rada, zdravlja i sreće, manje alkohola.

3.1.2013. 17:24:29 Komentar poslao: mir


49.Gospodo sretna 2013 ,godina ulaska u EU...vrijeme je da razmislimo o sacuvanju NAS i nasih interesa u novoj zajednici.Pokusace da nas osiromase ionako siromasne .Razmislimo o paralelnim sistemima placanja koja su u svijetu vec aktuelni ,odgovorimo robovlasnicima sa starim i isprobanim sistemom obrane od,MIKROKREDITI;PALMERAS ,iMA LI PAMETNIH KOJI SU U MOCI DA RAZVIJU TAKVO STO::STUDENTII ;BUDUCI BANKARI nAPRIJED;;;za Dom nekad bijASE:

2.1.2013. 23:56:16 Komentar poslao: DOMOBRAN


50.krilo nikada ne pada daleko od beka.sretna Nova 2013

2.1.2013. 8:41:35 Komentar poslao: staya


51.koji je osto bez prsta?

1.1.2013. 16:48:33 Komentar poslao: y


52.Dragi moji Gradištanci neka vam se sve želje ispune u Novoj 2013!!!Momku koji je ostao bez prsta.

1.1.2013. 14:42:54 Komentar poslao: Valter Wolf brani Cernu


53.tko je nahebo od bombice ?

1.1.2013. 14:24:14 Komentar poslao: bo$ko buha


54.nema snijega?

29.12.2012. 13:24:00 Komentar poslao: staya1


55.Gdje se čeka Nova 13?

29.12.2012. 9:32:02 Komentar poslao: Dr


56.sretan Booozic Ica,Marka,Vlaaadoo,Maagooo.....

25.12.2012. 22:05:59 Komentar poslao: darko mraazic


57.Sretan Božić svim posjetiteljima stranica!

25.12.2012. 10:54:37 Komentar poslao: Buban


58.Sretan Božić svima!

25.12.2012. 9:45:19 Komentar poslao: Kurlikum


59.......SRETAN BOZIC,,,,,,moji GRADISCI,,,,,,,

24.12.2012. 19:57:21 Komentar poslao: HAVANA_Cuba


60.idite da vas moje oci vi$e ne vide !

22.12.2012. 10:51:52 Komentar poslao: djenka


61.Svi smo mrtvi,samo neko prije a neko kasnije pod zemlju ide.

22.12.2012. 1:07:52 Komentar poslao: zombi


62.jebem vam sve po spisku!

21.12.2012. 13:13:29 Komentar poslao: $majser


63.Smrt fašizmu Slobodan Bodo narodu!

20.12.2012. 17:52:21 Komentar poslao: PTSP NBA


64.da li su obuhvaćene i postrojbe koje su branile zapadnu granicu ( skoro 20 godina) od nastraja iz susjedne nam slovenije, pogotovu mornarica, te specijalne postrojbe na isturenim položajima u jemačkoj, švedskoj, danskoj, te prekomorske postrojbe ?

20.12.2012. 13:53:04 Komentar poslao: staya1


65.Neka,neka,vrijeme je.

19.12.2012. 23:20:15 Komentar poslao: 205


66.OBJAVLJEN REGISTAR BRANITELJA ! registar.branitelji.hr U Gradištu ih nema lažnih - češljajte Bosnu i Hercegovinu.

19.12.2012. 16:40:22 Komentar poslao: Mirovina


67.u,jbte...pa...kako cu sad?pa,ne znam engleeskiii....

19.12.2012. 16:29:38 Komentar poslao: $expir


68.That is awesome about the Disneyland stop-over and that you were able to sercue the weeks that you wanted! While I know the Continental search tool is better than some, it absolutely is a big buggy as you described. Congrats again on using your miles to get exactly what your family wanted (other than the Chicago departure!).

19.12.2012. 2:02:53 Komentar poslao: Upiši ime


69.pa normalno da je to u socijalizmu tako pa hrvatska je socijalna država,........

18.12.2012. 14:23:15 Komentar poslao: staya1


70.HEP treba prodati strancu.Onda će on oderediti cijenu koju hoće.

18.12.2012. 10:38:26 Komentar poslao: Glupan


71.Prosječna plaća nam je 10.400 kuna, imamo regres, božićnicu, uskrsnicu, darove za djecu. I toga se nikad nećemo odreći!

18.12.2012. 9:55:50 Komentar poslao: HEP


72.Sve manje života,sve manje ljudi,sve manje budućnosti,tužna si Slavonijo moja :-((((

17.12.2012. 23:06:13 Komentar poslao: Maja


73.Kom nepase neka ide di mu bolje.Kad padnes na dno i pocmes od nule cijeli svijet ti je otvoren,jer izgubit nemas sta.A sjedit doma i jaukat.....nista od toga

17.12.2012. 22:03:49 Komentar poslao: seitz


74.Chaaro na meti $lajsa i djuriichaa

17.12.2012. 17:59:35 Komentar poslao: mouourinjo


75.U socijalizmu je bilo besplatno obrazovanje, zdravstvo, sigurno radno mjesto, ali isto tako i male plaće te loši i nekvalitetni proizvodi koji se brzo kvare. U kapitalizmu uz male plaće te loše i nekvalitetne proizvode koji se brzo kvare, nema ni besplatnog obrazovanja, zdravstva ni sigurnih radnih mjesta. U socijalizmu nije bilo slobode izbora, ljudi su se bojali partije. U kapitalizmu postoji sloboda i mnogo više izbora. Ne moraš se bojati samo partije, možeš se bojati i za svoje radno mjesto, za svoju plaću, hoće li se rate kredita dizati, kako ćeš otplaćivati kredit ako se razboliš, hoćeš li moći platiti liječenje ako se razboliš, može li si netko priuštiti školovanje. Dakle ima puno više izbora od čega ćeš strahovati, a i dolaskom kapitalizma došla je i sloboda. Kapitalisti su rekli: konačno ste slobodni, slobodni, slobodni! Evo uzmite radne knjižice i slobodni ste!

17.12.2012. 13:49:17 Komentar poslao: x


76.U socijalizmu su radnicu dobivali viškove, u kapitalizmu radnici jesu višak. U socijalizmu su lupeži iz tvornice krali salamu, krevet, vijak, u kapitalizmu lupeži kradu tvornicu salame, tvornicu kreveta, tvornicu vijaka. U socijalizmu je puno ljudi kralo malo, u kapitalizmu malo ljudi krade puno. Kad su komunisti došli na vlast oni su se iz šuma spustili u gradove, kapitalisti su iz gradova otišli u šume (sljeme, marjan...). U socijalizmu smo po mišljenje morali ići u Beograd, u kapitalizmu po mišljenje moramo ići u Bruxelles. U socijalizmu se radilo malo i još su radnike zvali herojima rada, u kapitalizmu se radi puno i još te zovu neradnikom, lijenčinom, parazitom. U socijalizmu, ako si htio dobar posao ili stan nisi mogao reći da si Hrvat, u kapitalizmu možeš govoriti što god hoćeš, ionako nećeš dobiti ni dobar posao ni stan.

17.12.2012. 13:48:22 Komentar poslao: x


77.Ušle dvije Dubrovčanke u pekaru i kupile kiflić. Kad su izašle, reče prva Dubrovčanka: Ovaj kiflić je baš kroasan!

17.12.2012. 10:49:55 Komentar poslao: Dooobar


78.Drži moga

17.12.2012. 9:04:58 Komentar poslao: ..


79.Šta je dobro a što loše i tko je to omogućio pitanje je sad.

17.12.2012. 8:08:15 Komentar poslao: HDZ ostavština


80.Drzim do svoga makar lose bilo.

17.12.2012. 1:27:36 Komentar poslao: truli patriota


81.Neka imaju!Snađi se!

16.12.2012. 10:44:03 Komentar poslao: Ja nemam


82.Murija uzima mito od kog šta dobije...pečene prasiće..pare a ovi nabrojani bar se narade i natruskaju...ako mogu zašto ne

16.12.2012. 7:47:51 Komentar poslao: ursuz


83.Neka se ljudi snalaze,ministri,premijeri,sve odreda krim milje,drzava zivi kriminal,haos.Da budem ljut na neke izGradista?Snadji se,druze takva su vremena gde pametan suti a protuha progovori.

16.12.2012. 7:23:23 Komentar poslao: Marka.


84.Delije?

15.12.2012. 21:58:15 Komentar poslao: Dr Minda


85.Jovanovci, Dretvići, Filipovići, Kadići, Stojanovići, Matinci...

15.12.2012. 20:32:08 Komentar poslao: Ozna


86.Napiši prezimena pa neka se crvene!

14.12.2012. 22:25:51 Komentar poslao: Tko?


87.Ovo je i u Gradištu normalna stvar! www.poslovni.hr/hrvatska/voze-bijesne-automobile-imaju-hektare-zemlje-ali-primaju-socijalnu-pomoc-224301

14.12.2012. 20:31:19 Komentar poslao: socijala


88.dali znate nekoga ko popravlja kozna sjedala u autima?hvala unaprijed

14.12.2012. 17:29:28 Komentar poslao: koza


89.u što je danas zatoplilo

14.12.2012. 8:52:31 Komentar poslao: staya1


90.$to ja da nemam tolke zenske?? imam lepe crte lica ( samo nepravilno rasporedjene...)

13.12.2012. 18:37:01 Komentar poslao: dixi


91.Lopta a ne skola moze se zakljuciti

13.12.2012. 14:42:33 Komentar poslao: nn


92.Jastreb protiv Luke Rajića i Todorića.

13.12.2012. 8:48:06 Komentar poslao: Cro s(r)ranje


93.Piksi je K.od ovce spram Jare Šebalja,njemu je na rođendan došlo 5 cura,sve opijene ljubavlju (i osakaćene teligencijom) :-))))

12.12.2012. 17:03:19 Komentar poslao: Čips Čvarak


94. vjerujem da ti bila velika avlija PIKSI.

12.12.2012. 15:39:32 Komentar poslao: staya1


95.ja sam u svoje fudbalsko doba imo tolko zenskkih da sam mogo s njima avliju da ogradim !

12.12.2012. 14:18:36 Komentar poslao: piksi stojkovic


96.252.000,00 € pa to je neka velika lova??? i to nije u komadu? pa dajmo se malo uozbiljit 30-50.000€ je normalna godišnja plaća. o saborskim zastupnicima i državnim dužnosnicima neću ni govorit. DAJMO MALO OZBILJNOSTI. INspektor policije s prosječnom plačom od ...... / mjesec , smiješno

11.12.2012. 18:44:08 Komentar poslao: staya1


97.Prema izračunu USKOK-a, Merkaš je od 2006. na prodaji informacija zaradio najmanje 252.000 eura, a informacije su mu, osim novcem, plaćane i seksualnim uslugama prostitutki. Merkaš je, sumnjiče ga, sasvim sigurno surađivao s najmanje četvero svodnika i njihovim organizacijama. Troje od njih plaćalo mu je svaki po 1000 eura mjesečnog paušala da ih štiti od svojih kolega. Upravo zbog tolikog priljeva ilegalnog novca Merkaš je, smatraju istražitelji, vodio prilično monden život, svakako neuobičajen za jednoga inspektora iz Heinzelove

11.12.2012. 10:00:15 Komentar poslao: Banana Republic


98.VIVA MIRCA

9.12.2012. 15:04:10 Komentar poslao: B====D


99.Mirca je živ, tako je Đila potvrdio.

9.12.2012. 13:07:14 Komentar poslao: Buban


100.prostituciju lako riješimo legalizacijom

9.12.2012. 11:23:18 Komentar poslao: staya1


101.umro mirca R.I.P

9.12.2012. 9:29:52 Komentar poslao: stevo


102.prije si ih poznavao na daleko....cim ih vidi$ na ulici - zna$ tko su! a ovi danas....cim ih vidi$ - ne zna$ tko su!

9.12.2012. 0:12:29 Komentar poslao: ilija cvorovic


103.Uhićenje Mislava Merkaša, iskusnog inspektora Odjela organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke, k tome voditelja grupe koja je zadužena za razbijanje prostitucije, moglo bi se pretvoriti u jedan od najvećih policijskih skandala uopće. Jer ne samo da se čovjek kojem je posao bio da otkriva svodnike, prostitutke i njihove klijente, sada sumnjiči da je nekima od tih svodnika i prostitutki gotovo šest godina za novac i druge protuusluge odavao povjerljive policijske informacije, već je u cijelu tu priču, kako se sumnja, bila umiješana i njegova supruga Nataša.

8.12.2012. 21:09:42 Komentar poslao: Pametnom dosta


104.Da Josipoviću nađu 40 kila koke to me ne bi više nimalo čudilo.

8.12.2012. 18:52:19 Komentar poslao: Bax


105.Haaaaahaaa nisam ni ocekivao da se neces javiti,hahahaaa.Volio bi da je ovde tako sranje a u Hrvatskoj red pa da se vratim po drugi puta :-(((( Prijane sve je to povezano ali vjeruj mi da u njemackoj policajac tako nesto napravi,onaj koji razbija prostituciju da bude makro U NJEMACKOJ BI BIO SLODAN DAN,PRAZNIK I DAN REPUBLIKE!p.s.Stid me to da se sazna.

8.12.2012. 14:32:47 Komentar poslao: Bayer


106.Bayeru ti ili si jutros sišao s planine ili se praviš blesav. Gotovo svakodnevno se može pročitati vijest o policajcima "kulturnih i uređenih" zapadnih zemalja koji organiziraju prostituciju i trguju drogom, a tebe sad šokiralo što se time bave i hrvatski policijoti...Ili tvoj browser/search engine pronalaze samo loše vijesti iz HR pa živiš u neznanju?

8.12.2012. 13:56:37 Komentar poslao: Westervelde


107.O čemu ti to trabunjaš Sovo...Uhvati se posla i ne pali se sa zakašnjenjem od 15 godina...Bayeru, manje novine čitaj pa će ti biti bolje.

8.12.2012. 12:47:16 Komentar poslao: Gotovac


108.U POLICIJI Inspektor za prostituciju uhićen: BIO JE SVODNIK! -ne mogu vjerovati.Spavam li ili sam budan?Ima li kraja ovome???

8.12.2012. 11:51:38 Komentar poslao: Bayer


109.Zašto nismo izabrali Gotovca 1997. nego ono đubre od Tuđmana i lopina koji su nam učerupali državu?E.....

7.12.2012. 18:15:41 Komentar poslao: Žalosna Sova


110.a kad ce stric napraviti benzinsku u blizini sale za svatove?

6.12.2012. 22:34:06 Komentar poslao: ahh


111.Usrećiti će se sa fakultetom u P.M.

6.12.2012. 18:24:57 Komentar poslao: Viša uzaludna


112.idem u $esti be kod uciteljice Seeneeee

6.12.2012. 16:24:56 Komentar poslao: nobel


113.Tko je zavidan!? Želimo Dabri da zaigra što prije za prvu momčad i Ici da završi i četvrti fakultet do svibnja!

6.12.2012. 14:59:37 Komentar poslao: Bravo Staya


114.Jeste zavidni heeee heeeee,ne možete 2 kruga oko igrališta oprtčat.

6.12.2012. 14:42:01 Komentar poslao: Heeeeheeee


115.jeste čuli da Ica na godinu u petom jesecu sa napunjenih 16 godina završava fakultet diplomirat će iz quantne fizike, to će mu biti četvrti završeni fakultet a tek mu je nepunih 16 godina

6.12.2012. 12:14:11 Komentar poslao: staya


116.Puno ih se istopi

6.12.2012. 6:50:47 Komentar poslao: c


117.Držimo fige našem Dabri da uspije, a novinaru da smanji količinu napisanih gluposti.

5.12.2012. 11:47:57 Komentar poslao: XC


118.Lijepo,ustraj kada imaš priliku.

5.12.2012. 10:18:26 Komentar poslao: Vezni


119.Admine briši spamera.

5.12.2012. 0:07:46 Komentar poslao: Nat.


120.Znači čitatelji bi trebali imati kristalnu kuglu i konzultacijom iste zapravo shvatiti što je novinar htio napisati!? Sumrak novinarstva...

4.12.2012. 22:47:00 Komentar poslao: Kika


121.U novinama kriva je prva rečenica a trebalo bi pisati da će tek u svibnju 2013 naputniti 16 odnostno ako do tada zaigra (a oče) biti će najmlađi igrač u ligi.Jasno?P.S.Ne možeš biti najbolji strijelac tek tako.

4.12.2012. 19:58:17 Komentar poslao: DDT


122.ajd,ne kenjajte!! momak,samo naprijed! trening i samo trening! nikad se ne zna kako ce se razviti al nema to veze,treba ga bodriti! nemojte zaboraviti da mu je stari bio bog i batina u vk dinamu dok je igrao za pionire ! jbga,....kasnije je stagnirao,udebljao se......mnogi sa bili talenti kao mladi igraci a kasnije - ni$ta li isto tako su mnogi bili osrednji ali su radom i treningom postigli mnogo u karijeri! samo pamet u glavu i trening u noge!!

4.12.2012. 18:51:16 Komentar poslao: dida loco


123.Nije jasno kako novinar može sa sigurnošću znati da će Dabro u travnju odigrati utakmicu u HNL-u - to valjda znači DEBITIRATI. Krš, karamba, izgleda da ima ovaca koji vjeruju u sve što piše u novinama pa čak i da novinari proriču budućnost. Slijedeće što možemo očekivati je da novine napišu kako je Dabro već odigrao tri utakmice u svibnju 2013. i zabio 2 krasna gola, od čega jedan škaricama...

4.12.2012. 18:23:44 Komentar poslao: Nejasno


124.Trenira sa prvim sastavom i sto ti nije jasno?Cestitam i bravo.

4.12.2012. 10:04:20 Komentar poslao: Cibalia


125.Novinar zna sto ce se dogoditi s Dabrom za 5 mjeseci? Glupost je neogranicena...

4.12.2012. 8:03:07 Komentar poslao: roriro


126.Zna jer prati, samo serete

4.12.2012. 0:31:43 Komentar poslao: ha


127.Nevjerojatno, novinar ima kristalnu kuglu pa zna što će se dogoditi za 6 mjeseci! Dno novinarstva!

3.12.2012. 23:24:04 Komentar poslao: MLO


128.Ne uzdizite ga u nebesa puno zganjaca mora jos pojest.

3.12.2012. 22:56:40 Komentar poslao: Bayer


129.Sereš Kline "Zdrava pameti

3.12.2012. 22:50:29 Komentar poslao: PIRIKA


130.U svibnju 2013., kada budem napunio 44 g., bit ću najstariji debitant u HNL-u! To je skoro jednako vjerojatno kao i ovo u vezi malog Dabre. Kakve su ovo gluposti, kao da je malome zagarantirano igranje u 1. HNL u svibnju. Dečko je izvrstan mladi nogometaš, ali to uopće ne znači da će oboriti rekord HNL-a, i to za 6 mjeseci. Svašta se može dogoditi do svibnja...tako što mogu napisati samo novinari željni nekakvih "udarnih" vijesti koji u toj želji gube moć logičkog razmišljanja. Naravno, želim Dabri sve najbolje!

3.12.2012. 22:16:35 Komentar poslao: Zdrava pamet


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !