Novosti pred kraj godine


OBJAVLJENO: 30.11.2012.          PREGLEDA: 5163       KOMENTARA: 13


Rambo u Slavoniji

Pogled kroz šljivavo ekonomsko oko svakodnevnice nema puno veze sa Rokijem ili Rambom. Da li bi taj lik možda došao ulagati  u Slavonije umjesto u Brijune - link? Rambo crni Rambo sigurno nisi taki jaaaki od utovara šumski fatljika, možda od hormona od kojih mišići rastu a nešto se drugo smanjuje. Gdje je Severina kakila ili piškila za sada ne znamo. 

2

NK - Slavonac - zabilježio prvu pobjedu - slika gore - Seniori !

Šver komerc ljudi

Za oko 8 mjeseci trebali bi smo poslati punopravna članica EU što bi nam trebalo olakšati putovanje, zaposlenje, kretanje roba i usluga i nadamo se dovesti investitore u poslovnu zonu. Naš kraj će postati  čvrsta granica EU prema drugim državama pogotovu nakon zadnjih stavova susjedne Srbije. Posla će biti za carinike i graničnu policiju odnosno za očekivati je da će se broj ilegalnih imigranata značajno povećati. Stoga nas sve niti ne treba čuditi što malo-malo policija sa terencima naganja nesretnike po Gradištu i po okolnim šumama i njivama. Neki će vjerojatno u tome prepoznati i unosan posao ali treba biti oprezan jer će u procesuiranju ovoga kriminala biti uključene i EU institucije.

2

Specijalci su ganjali emigrante po Grbavici

Plati

Prije nekoliko tjedana načelnik Papac dok je trudbenički prevrtao brazde dobio je umiljati telefonski poziv u kojem ga neka ženska osoba obavještava da će dobiti nagradu za svoj dugogodišnji rad. Pristao je međutim dotična je tražila da mora platiti 10 000 kuna što je naravno odbio.  Shodno ovoj ponudi portal www.gradiste.com za 20 000 kuna proglasiti će i najzgodniju djevojku/ženu u Gradištu pa mi se javite. Uvjet je da niste petljali sa V.B. (49), da nemate više od 90 godina i da niste skloni alkoholu. Cijena će biti nešto viša ako smrdite na pohovanje ili sarmu ali ne bitno viša.

Živkovići

Saga o obitelji Živković se nastavlja. Nakon natpisa u medijima o njihovom lošem materijalnom stanju uključili smo se svi u akciju pomoći. Iz naredih komentara i razgovora sa boljim poznavaocima situacije preporučili su da im se ne daje novac nego da im se pomogne u stvarima. Općina Gradište uključila je Marijana u javne radove. Centar za socijalnu skrb dolazi učestalo (i treba dolaziti, to im je posao) i postoji vjerojatnost da će im oduzeti dijete. Centar za socijalnu rad na čelu sa Goranom Zekonjom ne želi izlaziti u javnost što je u skladu sa zakonom i prigovara da Živkovićima što su kći stavile u medije.

Sodora i Gomoda

Dobro upućeni izvori u prostorijama za tuširanje NK Slavonca izvještavaju o skorom dolasku udruge koja potiče natalitet u Hrvatskoj. U pomno planiranoj svečanosti na koju će biti pozvani samo najviđeniji Gradištanci (obavezna leptir mašna i maskirni prsluk iz domovinskog rata), zadnjem ogranku ulice Stjepana Radića – Beč biti će uručena nagrada – „Zlatni Uborak švaleraja“ zbog mnogobrojnih kombinacija i varijacija na temu izmjene žena i muževa. Tko s kim, kako, kada, zašto, koliko ... blaga jeza i tihi užas!

2

Kanalizacija u izgradnji

2

Vrijedni Begić


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Misliš da ima Još koja????

19.12.2012. 15:49:50 Komentar poslao: šolja


2.Zaboravio si nadodati da će se u čast smaka svijeta žrtvovati jedna nevina ceranka :-))) Opppsss

19.12.2012. 13:42:13 Komentar poslao: Amon Ra


3.21.12.2012 u pola noci opcina Gradiste organizira docek smaka svijeta. Zabava ce se odrzati u amfiteatru opcine jer je to po kalkulacijama seoskih matematicara i fizicara "sigurna zona". Vanzemaljci su viđeni prije par dana točno iznad amfiteatra kada su izvodili generalnu probu slijetanja. Vanzemaljce ce docekati KUD "Seljačka sloga" na čelu sa Vesnom G., načelnik Srećko, i Đeela. Nakon pozdravne himne dvije zemlje i svečanog govora njihovog izaslanika i našeg prezidenta općinske zajednice, vanzemaljci će se uputiti općinskim autom na dudarove kupke u obilazak izvora "eliksira života" no prije toga kod Naffija je zakazan koktel dobrodošlice . Nakon obilaska dudarovih kupki vanzemaljci će biti ugošćeni u Saloonu (klupske prostorije NK Slavonca) svečanim ručkom, gdje će im se na nogometnom terenu upoznati sa procedurom svinjokolje i pokazati im tehniku rezanja čvaraka. Poslje ručka i demonstracije svinjokolje naši cijenjeni gosti otići će na misu kod Alojzija koja je zakazana za 19h.

19.12.2012. 8:28:08 Komentar poslao: l1


4.Thanks for the great info dog I owe you bgiitgy.

19.12.2012. 4:10:29 Komentar poslao: Upiši ime


5.Što je tebi, Zaostrože? Što je izazvalo ovakvu reakciju? Da nisi popio pogrešan lijek pa ti se priviđa?

5.12.2012. 22:06:54 Komentar poslao: Đuka


6.Živio HDZ,stranka poštenja.

5.12.2012. 19:42:29 Komentar poslao: Zaostrog


7."Šokac-Slavonac je darovit i vesela duha ali nije postojan u radu. Lijen je i nehajan, pa će radije postati pisarom u općini ili sitnim činovnikom u gradu uz malu plaću i mnogo dugova, nego ostati uz plodnu zemlju i racionalno je iskorišćivati s mnogo većim dobitkom nego je činovnička plaća. Dotle došljaci, koji se ne stide raditi, pomalo ulaze u Slavoniju i stječu posjede." Josip Kozarac, 1896. g.

3.12.2012. 22:09:16 Komentar poslao: Vidi


8.Mješaj mješaj Begi!!!

3.12.2012. 8:22:52 Komentar poslao: Sa sirom


9.eee.......vidit cete vi kad dooojdete u grAdi$te!

2.12.2012. 15:21:40 Komentar poslao: kuum joosooo


10.kako se gradiste sprema za 21.12?Kraj svijeta??

2.12.2012. 7:57:17 Komentar poslao: maya


11.A što se više ima ukrasti ????

1.12.2012. 22:19:50 Komentar poslao: Čestitar


12.Neka,neka EU manje ce se krasti drzava!

1.12.2012. 19:44:53 Komentar poslao: Bayer


13.Slika Slavonca je prejaka

30.11.2012. 15:26:43 Komentar poslao: !!!!!!!!


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !