Proljeće 2012.


OBJAVLJENO: 15.4.2012.          PREGLEDA: 8869       KOMENTARA: 116  LINK


Rani ovogodišnji Uskrs donio je i par pahulja snijega a jedino su poljoprivrednici "odanuli" jer je napadalo dosta kiše na žedne usjeve. Vezano uz to - ako smijem primijetiti vreće KAN-a od 50 kila su nešto teže nego prije 10 godina??
Slijedi nekoliko slika sa komentarima kulturnih, sportskih, ekonomskih i političkih zbivanja u Gradištu mjestu koji infrastrukturno može uz bok i krilo svim mjestima Starog kontinenta. Unaprijed izvinjenje na kvalitetu slika jer CANON EOS-134D nije još stigao i teret na svoja leđa je preuzela nokia X-2 (1 kuna plaćena).

Galerija slika 2012. - LINK

Tribine NK "Slavonca" su nakon više godina dovršene i gledateljima omogućavaju komfor dostojan 1.lige. Osim izvrsnih uvjeta za treniranje još je važnije da veliki broj mladih svih uzrasta umjesto na playstationima redovno trenira. Na stadionu je postavljeno nekoliko kamera, neke su skrivene, sve da ne bi frustrirani pojedinci svoje raspoloženje prenosili na opće dobro. Jedna webkamera je u planu.

Strošince smo dobili sa 5:1 u utakmici u kojoj smo učvrstili 1.mjesto. Ohrabruje veliki broj mladih domaćih igrača premda u redovima Slavonca igra i jedan igrač u klasi starosti gorštaka sa Kavkaza - Bijela. Premda ćemo najvjerojatnije u 4. ligu možda bi nam bolje bilo ostati igrati u ovome rangu zbog draži lokalnih derbija, rezignirao je trener  Crni. Od svih navijača daleko najgori je bio Šejić koji se objeručke prihvatio punih boca ladne pive i zadatka specijalnog izvjestitelja No.5 iz Zagreba. Njegov zadatak biti će da pokuša doprijeti do najdubljih misli gospode sa Peščenice, pokojeg političara i priglupih šminkera sa Špice.


Birana županjska gospoda plavu krv zamutila je hmeljnim pripravcima. Nakon toga kušani su mesni specijaliteti ekonoma Marija koji čvrsto drži uzde svih čoškova i štokova ugostiteljskog prostora ispod tribina. Na sreću nemamo slike ekonoma kada je izvodio striptiz jer bi nam zabranili stranice.

Vinkovačka televizija snimala je nedjeljnu misu u Gradištu i snaše su se pripremile.

Nagradno pitanje - kuda vodi ovaj put slika gore i dolje? Kvisko - ima jedna pjesma od Majki, "Put ka ..."..
Mnogi su se napili vode sa ove pumpe. Pumpe je početkom 50.-ih godina financirao UNESCO jer su vode naših podneblja slabije kvalitete. Ne postoji Gradištanac koji se nije napio vode sa "Lude žile" i ceranka koja nije zaplakala za momka "iza Brda".
 
Vršak - pred kišu...

Poznaje li netko ovoga crnog mladića, nitko ga iz Slavonca ne poznaje pa ima status ruskog vojnika sa Srijemske fronte (nepoznat)

Prema Varoši

Ulica Matije Gupca ima najviše novoizgrađenih kuća od kojih je veliki broj hrvata iz Bosanske Posavine.


 
Prečac od Lisičaka prema Matije Gupca, možda će i to biti pod asvaltom

Jedan od ljepših članova nadzornog odbora gradiste.com za samo 20 kuna uživa u delicijama susjedne BIH i čita novine. Vjerojatno je u zbog toga u zadnjih mjesec dana imao vremena razgovarati sa novinarima najvažnijih hrvatskih i "hrvatskih" TV i tiskovnih medija - LINK. Običan čovjek, radnik, težak, paor, službenik, nastavnik pomislio bi kako je nekada u doba socijalizma bila cenzura medija i nije se moglo pisati svašta. E gospodo draga ni danas nije ništa bolje. Danas se može pisati svašta, kako je neka manekenka (čitaj prostitutka uglavnom) prošetala neku đukelu, kako je neki mutavi nogometaš skrkao auto (naravno nije vezan), kako su u crkvi svi svećenici pedofili (kao to samo u katoličkoj crkvi???!) i hrpa ostalog smeća. Sve se piše po nečijem diktatu. Rijetko će te ipak u današnjem "slobodnom" novinarstvu pročitati da bankarskoj govnariji zidate još jednu ili dvije kuće/stana kada dižete kredit, nema više vremena "kutija šibica - rata". Svaka reklama, svaka jumbo plakata - PREVARA!
Generalno - cenzura je u svakom mediju - mora se poslušati i razumjeti puls glavnog urednika koji je opet odgovoran nekom trenutnom političaru ili stranom vlasniku. Strani vlasnik je posebno zainteresiran da pokopa sve domaće nerasprodate firme, što mu i nije teško znajući kakav je lopovluk harao u doba HDZ-a. Ne znaš što je gore, ona kamenjarski lopovi prošle vlasti ili ovi guzolisci i uvalakači.

 

SLIKA DOLJE - POGLEDAJTE RAČUN KOJI JE JEDAN OD SPECIJALNIH REPORTERA DOBIO U AUSTRIJI NA SKIJANJU !!! ZAPADNA CIVILIZACIJA TEMELJI SE NA POŠTENJU.
Hrvatske kokoši slobodno čeprkaju i tako zadovoljavaju stroge EU uvijete o slobodnom prostoru po kokoši nesilici. E da je pijetol čovjek pa da mora materijalno izdržavati 7 žena !

Kanalizacija u izgradnji. Projekt u kojem je izvučeno 1 000 000 €.

Premda je početak 4. mjeseca dečkić dokazuje svoju muškost skidanjem do pasa.

Lijepo uređeno pročelje osnovne škole.

Proljetni dan pored Mandićevi kuća.

Koliko li djevojaka nosi novčanik pored srca baš zbog ove slike ?

Kao što je obećano - slika 10 najzgodnijih švabica na krevetu

Gradiste.com najavljuje jedan novi portal sa kojim ima neka poznanstva - www.news-bar.hr a osobit utisak ostavila je slika jedne prekrasne političarke, nadasve korisne i sa smislom kada treba prestati blebetati.


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Spremam se za Kongo ima li koo nas tamoo.

17.6.2012. 19:53:16 Komentar poslao: Putnik


2.Sto nebi Gradisci trazili AUTONOMIJU zamislite zivot kao autonomna pokrajina u zupaniji slavoniji hrvatskoj .mozda doguramo i do svoje drzave ,kraljevine,banovine

17.6.2012. 15:13:01 Komentar poslao: separatista


3.Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost

26.5.2012. 9:40:55 Komentar poslao: Drug Tito


4.Koji ste Vi kokošinjac :)

25.5.2012. 22:31:48 Komentar poslao: ALFA ROMEO OMEGA


5.pionirke i pioniri, omladinke i omladinci sretan vam sutrašnji praznik DAN MLADOSTI

24.5.2012. 21:19:17 Komentar poslao: staya


6.ZIVJELI DOMOBRANI, da nam zivi, zivi rad!!!!!!!!!!!!

24.5.2012. 18:51:07 Komentar poslao: djukam


7.karamarko hdz

24.5.2012. 8:53:41 Komentar poslao: staya


8.Bolje i Nikolić pa znamo na čemu smo nego neki dupelizac EUa i NATOa kao što su naši SDP i HDZ lideri

23.5.2012. 22:53:42 Komentar poslao: Jasno i Glasno


9.jbte......pa vi ni svojim rodjenim jezikom ne znate pisati????

23.5.2012. 18:51:49 Komentar poslao: es es kranjcevic


10.Ako je Yuga bila cemer i jad sto je sada pa ovo ?????!!!!FATA JE NAJBOLJE NAPISALA Onda se krao sapun danas kradu tvornice sapuna eno ti SAPONIA pa pogledaj tko je gazda

23.5.2012. 18:39:57 Komentar poslao: Fatima3


11.Zvezdane, čovjek je izrazio svoje mišljenje. I ja sam uvjeren da nije u pravu i da je Jugoslavija bila čemer i jad u kojoj je elita itekako postojala i itekako se nakrala. Međutim, neka GS ostane u Hrvatskoj i neka svojim znanjem i radom pomogne da Hrvatska bude bolja.Svatko dobronamjeran je potreban!

23.5.2012. 15:24:03 Komentar poslao: Bjerava


12.Sto brlja ucini coveku.Odseli u majku Srbiju,svetlu naslednicu Sfrj.Povedi Belog Jovu i Stevana.Stavite i zvezde na subare.A mozete i kokarde.Uzdizite Srbiju svojim znanjem.

23.5.2012. 14:58:21 Komentar poslao: zvezdan


13.Povratka u Jugoslaviju nema.Svi ćemo se složiti da bio bolje i oni koji su ginuli za nju.Kristalna kugla nije potrebna da se vidi što se događa pred nosom ljudi.

23.5.2012. 12:49:54 Komentar poslao: G.S.


14.Pišeš fantazije i vrijeđaš, GS pa je najbolje ne obazirati se na tvoju veličinu i moralnu vertikalu. Sretno tebi i tvojoj kristalnoj kugli u kojoj na daljinu vidiš tko je lopov, tko HDZ-ovac a tko plaćenik...

23.5.2012. 11:53:09 Komentar poslao: Sidran


15.HDZ placenik ne popusta :-)Ja bi radije da se iz hrvatske odsele HDZ lopine na Goli otok najbolje.Mozes ti sa njima pod ruku

23.5.2012. 11:02:17 Komentar poslao: G.S.


16.Kad je tako GS, zdravije bi bilo da se odseliš iz Hrvatske. Jedino što ti nikad prežaljena Jugoslavija više ne postoji pa ne znam koja bi ti zemlja odgovarala?

23.5.2012. 10:37:19 Komentar poslao: Sidran


17.A ti si mnogo fin gospodin, za sada možemo uočiti jedino da si nepismen.

23.5.2012. 8:58:52 Komentar poslao: Okoš


18.Sto se uzjebu adezejovci kada ih se takne u ono sto najvise vole,pare (pokredene)i privilegije drzavne sise.Ovo tko naziva drzavom je lud ili glup,nedodjidjija korumpiranih seljacina i dosljaka sa brda gladno i zedno i nekulturno do zla Boga

22.5.2012. 23:39:30 Komentar poslao: G.S.


19....Stoga je bilo moguće da se npr. Yugo(proglašen najgorim automobilom koji se ikada prodavao u SAD-u) prodaje u Ameriku ili da se mnogobrojni strojevi koji nikada nisu proradili (npr. kombajni iz Županjskog ĐĐ-a) prodaju u SSSR.Unatoč tome, ekonomska situacija je (osim druge polovice 70-ih kada se GDP per capita "dizao" zaduživanjem) bila očajna (restrikcije struje,goriva,opća nestašica prehrambenih proizvoda,infrastruktura u vrlo lošem stanju).U SFRJ je elita itekako krala i mislila na sebe (npr. Štrok,Končar,Tedeschi) samo što se to skrivalo i nije se smjelo objaviti u novinama.Osim toga,financiran je ogroman udbaški aparat u zemlji,a posebno u inozemstvu koji je živio na vrlo visokoj nozi.Kada se SSSR raspao, logičan je bio raspad Jugoslavije jer onda nije bilo potrebe da se njena ekonomija na umjetan način održava u životu.Dakle,SFRJ je mogla donekle funkcionirati samo u vrijeme hladnog rata.

22.5.2012. 21:09:49 Komentar poslao: Doktor


20.Pošteni i radni ljudi?Goldstein, Grubiša, Grbešić i Krce? Hahahahaha!E sad si me nasmijao. Ali dobro,dopuštam da ti ne vidiš dalje od gradištanskog brda jer je iznimno visoko pa ti zaklanja "pogled" i mrači moć prosuđivanja te je stoga kritika Mate Štimca tvoj maksimalni domet...Fato,vjerojatno misliš na socijalizam,pošto komunizam nikada nigdje nije postojao.Dosta toga što si napisala je točno,ali ne sve.Inače,sva socijalistička društva su bila iznimno neefikasna i neproduktivna.Situacija u SFRJ je bila znatno bolja nego u drugim soc. državama isključivo zbog dogovora velikih sila(SAD,VB i SSSR) po kojima je utjecaj u SFRJ podijeljen 50:50 između zapadnih sila i SSSR-a...

22.5.2012. 21:07:41 Komentar poslao: Doktor


21.Ovaj HDZ isprdak ne popušta,poredi poštene i radne ljude sa Matom Štimcom i sličnim tisućama nakočenih lopova.HDZ je postavio Žužula u Washinkton a ZNA SE ŠTO SU ŽUŽULI.Zna se šta je HDZ

22.5.2012. 15:54:18 Komentar poslao: Dr Tuđman


22.Hahaha!Dr Pasalicu,hoces reci da je Mata jednak (ili jos veci) problem kao sto su ova cetiri diplomatska slucaja?E moj Paso...A zasto mislis da je netko HDZ-ovac ako kritizira postojecu vlast?Ili je to rezultat SKJ indoktrinacije:tko nas kritizira,taj je ustasa?

22.5.2012. 15:22:12 Komentar poslao: Okos


23.Komunizam i Kapitalizam U komunizmu su lopovi krali toalet papir, sapun, olovke, šarafe ..... U kapitalizmu lopovi kradu tvornice toalet papira, sapuna, olovaka.... U komunizmu su radnici dobijali viškove. U kapitalizmu su radnici višak. U komunizmu je puno ljudi kralo malo. U kapitalizmu malo ljudi krade puno. U komunizmu smo po mišljenje morali ići u Beograd. U kapitalizmu po mišljenje moramo ići u Brisel. U komunizmu se radilo malo i još su radnike nazivali herojima rada. U kapitalizmu se radi puno i još te nazivaju neradnikom, ljenčinom, parazitom. U komunizmu nije bilo slobode izbora, ljudi su se bojali partije. U kapitalizmu postoji sloboda i mnogo više izbora: ne moraš se bojati samo partije, moraš se bojati i za svoje radno mesto, hoće li se rate kredita dizati, kako ćeš otplaćivati kredit ako se razboliš, hoćeš li moći platiti liječenje ako se razboliš, možeš li priuštiti djeci školovanje, hoće li te optužiti za naconalizam, netrpeljivost, netoleranciju...

22.5.2012. 12:28:11 Komentar poslao: Fata


24.Mato Štimac je iskusan u neradu.HDZ-oci nedajte se!Nafi je neiskusan,Zgubil nema pojma,Bane bez dana iskustva,Ito u ludari bez iskustva.Četnici napadaju. Svi smo mi HDZ. Samo 60 milijardi dolara duga

22.5.2012. 12:22:51 Komentar poslao: Dr Pašalić


25.Što je Mata Štimac spram ovih svijetlih slučajeva :-))) 1. Ivo Goldstein je bez dana iskustva u ožujku 2012. postavljen na mjesto veleposlanika u Francuskoj. 2.Ivan Grdešić je bez dana iskustva u ožujku 2012. postavljen na mjesto veleposlanika u Velikoj Britaniji. 3. Damir Grubiša je bez dana iskustva u ožujku 2012. postavljen na mjesto veleposlanika u Italiji. 4. Tina Krce bez dana iskustva odlazi u diplomatsku misiju u Izrael! Tko želi još neka se javi!

22.5.2012. 11:30:44 Komentar poslao: Okoš


26.Hahaha, doktore, kako si ti to provokatorski pobrkao... Četnici su na vlasti u Srbiji, to je činjenica. Naravno, to nije opravdanje za naše gluposti i lopovluk.

22.5.2012. 11:05:53 Komentar poslao: Bjerava


27.bolje karamarko nego karađorđe pitajte maricu. e bogamii svako dobi svog tomislava.

22.5.2012. 10:44:01 Komentar poslao: staya


28.Mato Štimac (HDZ) ima plaću od 15 000 kuna i ne radi jer će nas četnici napasti.

22.5.2012. 10:32:22 Komentar poslao: DR TUđman


29.Ja prosto ne vjerujem šta čitam kaki karamarko kaki bakarači =====???? IDI LJEČI SE

22.5.2012. 9:56:26 Komentar poslao: Berava


30.Drago mi je da je Karamarko pobjedio od danas sam Hdz-ovac

22.5.2012. 9:43:28 Komentar poslao: berava


31.O kakvom rasizmu i mržnji ti govoriš, matrix??? U Srbiji četnici došli na vlast, a Hrvati šire rasizam i mržnju!? Zanimljiv obrat. Četnici su danas i tekako aktualni u Srbiji, pa upravo je jedan četnički vojvoda postao predsjednik...To su činjenice, a ne širenje rasizma i mržnje. Misliš da ako se nisam rodio u vrijeme četništva da nemam pravo o istome promišljati? Da li si ti čuo da postoje knjige iz kojih se uči povijest? Da li bi ti imao iste stavove kada bi se netko okomio na ustaštvo u Hrvatskoj?

22.5.2012. 9:14:03 Komentar poslao: Bibi


32.Mozete mi objasnit sto vi razumijete pod cetnik??I vecina vas je bila u cacinim jajcima kad su "cetnici" bili aktualni,,zasto sirite rasizam i mrznju??

21.5.2012. 20:50:21 Komentar poslao: matrix


33.nisi lud a nisi ni pametan,prosječan HDZ birač

21.5.2012. 20:40:13 Komentar poslao: ,....


34.O čemu ti Mata bulazniš? Ne treba nikakav rat objaviti nego treba jasno reći o čemu se tu radi tj. da je četnički vojvoda postao predsjednik države jer očito u Srbiji ima puno četnika! Kada se u Hrvatskoj 2 budale napiju i stave ustaške kape na noge se digne cijela Hrvatska, Srbija i pola Europe.A sada naš Milanče govori da nama "četnička opcija nije najbliža". Dobro da nije rekao kako nam je ta opcija bliska, ali ne previše. Je li tu netko lud?

21.5.2012. 20:26:32 Komentar poslao: Bravissimo


35.Hrvati bi trebali određivati tko će biti srpski predsjednik.Trebamo im objaviti sada rat ili zatvoriti granice.Živio nam Karamarko šef policije HDZ.a

21.5.2012. 20:18:59 Komentar poslao: Mato Štimac


36."Hrvatski premijer Zoran Milanović, koji sudjeluje na summitu NATO-a u Chicagu, izjavio je povodom izbora Tomislava Nikolića za srbijanskog predsjednika da poštuje volju srbijanskog naroda te da nema razloga da dvije zemlju ne surađuju iako ta politička opcija Hrvatskoj nije najbliža." Dakle, sve je u redu, iako četnička opcija Hrvatskoj nije najbliža! Strašno...Koga mi to biramo?

21.5.2012. 20:17:00 Komentar poslao: Bravissimo


37.Mata Štmac=HDZ FORMULA USPJEHA

21.5.2012. 20:06:43 Komentar poslao: Bravo


38.Marka Šebalj=Aristotel...:-))) Glede Mate Štimca, ima puno onih koji bi radije da Mata radi i da ne prima plaću nego da ne radi i da prima plaću. Glede Nikolića, to je dokaz da u Srbiji četništvo ne odumire i da će se uskoro opet inzistirati na liniji Karlovac-Karlobag-Virovitica.A onda će naši političari opet reći kako je to unutrašnja stvar Srbije (V. Pusić) ili da RH s time nije baš najsretnija (Z. Milanović).

21.5.2012. 20:02:13 Komentar poslao: Mesić


39.a da tebi neko ponudi 15000 kn,nebi uzeo taj poso??Zavid,ljubomora su oznacenja nesposobnih osoba (jebivjetar ili ograniceni moze se isto rec)

21.5.2012. 20:02:02 Komentar poslao: bih


40.Marka Šebalj,Iva Leskur,Mrđa,Gungo,Fabo,Minda,Mirca i mnogi drugi umni ljudi raspravljahu o pojmu istine. Razvijahu mnoge stavove i teorije kao što su korespondentna,koherentna, konstruktivna,konsenzualna, pragmatička i minimalistička kojima željahu definirati pojam istine.Na žalost,nijedna teorija a time niti definicija istine još nije općeprihvaćena kao potpuno valjana.Zahvaljujem Beravi na nemjerljivo gigantskom naporu i džinovskom doprinosu razrješenju pitanja "što je istina"!Hegel bi bio ponosan kad bi znao da u Gradištu postoje takvi mudraci!

21.5.2012. 18:13:02 Komentar poslao: Sex Pištoljs


41.Aristotel,Kant,Hegel, Hobbes,Leibniz,Peirce,Spinoza i mnogi drugi umni ljudi raspravljahu o pojmu istine. Razvijahu mnoge stavove i teorije kao što su korespondentna,koherentna, konstruktivna,konsenzualna, pragmatička i minimalistička kojima željahu definirati pojam istine.Na žalost,nijedna teorija a time niti definicija istine još nije općeprihvaćena kao potpuno valjana.Zahvaljujem Beravi na nemjerljivo gigantskom naporu i džinovskom doprinosu razrješenju pitanja "što je istina"!Hegel bi bio ponosan kad bi znao da u Gradištu postoje takvi mudraci!

21.5.2012. 12:36:27 Komentar poslao: David Hume


42.Neka ga smijeni, zanimljivo će biti vidjeti da li će netko novi imati slične povlastice - ovaj puta iz SDP-ova tabora...

21.5.2012. 11:17:48 Komentar poslao: SKH


43.Oporba će ga smijeniti,nisi očekivao da će ga smjeniti HDZ za svoga mandata.

21.5.2012. 10:07:13 Komentar poslao: Oporba


44.Oporbo, na vlasti je SDP s koalicijom, a ne HDZ...

21.5.2012. 9:22:11 Komentar poslao: Kan


45.Čestitamo Nikoliću na pobijedi.

20.5.2012. 20:59:25 Komentar poslao: HDZ


46.

20.5.2012. 20:29:31 Komentar poslao: u


47.Da li ste čuli za Matu Štimca HDZ-ova zastupnika koji ima plaću 15 000 kuna u hrvatskim šumama a ne radi ništa + putni trošak 3000 kuna na fiktvnoj adresi.HDZ lijepo nagrađuje HDSSB izdajice.

20.5.2012. 19:53:29 Komentar poslao: Oporba


48.Činjenica je da je istina ono što pojedinac misli u svojoj glavi, no stvar je slušatelja na koji če naćin percipirati izgovorene riječi kao istinu ili laž. To se temenlji njegovom prozivljenom zivotnom iskustvu, naivnosti, navikama, manama i vrlinama....

17.5.2012. 7:50:16 Komentar poslao: Berava


49.tataaa.....seka je rekla "dupe" .....

16.5.2012. 16:02:17 Komentar poslao: naaaj mooj


50.dajte nešto o SNK Slavoncu, osvajanje prvog mjesta, proslava, ulaganja u budućnost, najnovije vijesti sa i oko terena, što se priča u kuloarima, s koji kadrom u rang više. Bubane očekujemo izvješće. Uvijek vjerni

15.5.2012. 17:08:50 Komentar poslao: staya


51.A što je istina?

15.5.2012. 9:15:33 Komentar poslao: Protagora


52.Ako hoćes da te neko mrzi samo mu istinu reci.Netrebas lagat.Sto komentari ove stranice potvrdjuju.Nazalost.Pozdrav postenima i onima koji gledaju svog posla

14.5.2012. 17:00:19 Komentar poslao: seitz


53.Nije se ni brijo :P

14.5.2012. 16:23:01 Komentar poslao: Berava


54.I Isus je imao dugu kosu!

14.5.2012. 16:17:16 Komentar poslao: Master Yoda


55.POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE KOMPOZICIJU KOJOJ SKIDAJU KAPU I BEČKI DJEČACI :) youtu.be/_1W6LkvuzYI

14.5.2012. 15:49:34 Komentar poslao: Berava


56.Hajde tt ne trabunjaj. Da li ti je pala na pamet mogućnost da je dijete izmislilo cijelu priču da ne mora na vjeronauk? Nisam siguran da je pametno BEZREZERVNO vjerovati desetogodišnjaku. Naravno, ovdje se radi samo o tome da treba do kraja ocrniti katoličku crkvu i mediji se upravo tako ponašaju. Istina ih uopće ne zanima.

14.5.2012. 14:42:56 Komentar poslao: Augustus


57.Tko daje pravo Zupanjskom sveceniku da djecaka sa dugom kosom nazove bolesnim pederom??Kada cete shvatit da je sida bolest a ne kada neko voli svoj spol???????????Procitajte u vecernjem kako nasi ubojice setaju slobodno zbog greski u proceduri??sve pitanje veze i novca

14.5.2012. 12:01:55 Komentar poslao: tt


58.Kako smo prošli sa Vrbanjom?

13.5.2012. 20:05:45 Komentar poslao: I


59.Mara Persina

13.5.2012. 7:19:30 Komentar poslao: :)


60.Znate li vi kako se zove grčka božića šutnje ? Nema ;)

12.5.2012. 20:56:37 Komentar poslao: Divlji isus


61.Građanin nije nikoga vrijeđao, marvenjak vrijeđa. Zato bi marvenjaka valjalo ignorirati. A da ne zna pisati, istina je...

8.5.2012. 22:41:48 Komentar poslao: Lilo Eulenspiegel


62.Zašto komentiranje svih vijesti i svakog dogadjaja završe nekim prepucavanjima, tko ima bolji auto, bolju kravu, i tko zna bolje pisati. Postoje sigurno neki forumi na kojima možete svoje frustracije isplakati is sa vama sličnim cmizdriti. Ovo je uvijek bila vesela stranica a sada se pretvorilo u forum vrijedjanja i pljuvanja po svemu i svakome. Pa tako je to kad danas svako ima kompjuter i mobitele i šta ti ja znam sve ne. Pustite druge da žive i da pišu kako znaju i umiju. Ajd sad da vidim komentare. I napišite svoje ime ispod komentara da se zna da stojite iza toga što pričate.

8.5.2012. 22:20:27 Komentar poslao: Ilija D.


63.kani se ljubavi, a sto ti svacas pod frustracije je samo istina. istina boli ;) pogleda malo belu ladju bit ce ti bolje ;) bedo jedna

8.5.2012. 21:00:04 Komentar poslao: marvenjak


64.Izljev frustracija koji je izvršen od strane g. Marvenjaka dugo nije viđen u ovom dijelu Europe. Poštovani g. Marvenjak, tko Vas je iznervirao, tko Vam ljubav nije uzvratio? Bubane ti si legenda!

8.5.2012. 9:01:39 Komentar poslao: Građanin Gradišta


65.Ja sam seeelllljjjo, volim piti voodee iz tikvice!

7.5.2012. 21:31:40 Komentar poslao: lujo


66.Tugo moja,ako ste toliko pametni napravite nesto od sebe i od tog sela.Kradu vam se telici,borici i patuljci.Mene cudi sto vi jako visoko skolovan i obrazovan narod zivi u primitivnom drustvu.Na poslu (oni koji ga imaju) prosipate se pamecu,kako zivite u vilama,imate toliko bogat zivot,a ujutro prije posla i navecer izvozite djubre i grecate pare za hranu.Na karticu kupujete gace,a okolo solite pamet i kako vam niko nije ravan i svi ste naj,naj,naj....A u stvarnom zivotu ste JAD I BEDA

7.5.2012. 20:45:33 Komentar poslao: marvenjak


67.Na primjer ja sam loše baratao sa gramatikom ali stil koji sam koristio pišući ljubavna pisma zadavao je vječnu bol bivšim djevojkama a njihove majke slao na infuziju. Što bi naš narod rekao "Tko nije koristio bataljušku, njemu je četveroslojni papir gadget No.1."

7.5.2012. 16:39:28 Komentar poslao: Buban


68.Za kulturno ophođenje (u jeziku i pismu) nije porebna škola!

7.5.2012. 16:15:52 Komentar poslao: drug dusa


69.Berava, naravno da ne želim to reći. Znanje nije rezervirano samo za školovane. Pročitaj ponovno moj post.

7.5.2012. 16:12:26 Komentar poslao: Građanin Gradišta


70.hoces reci da neko sa skolom visokom samo nesto i zna??

7.5.2012. 15:57:19 Komentar poslao: berava


71.Kakav lik moraš biti da smatraš da se novci mogu zarađivati samo fizičkim radom (kopanjem, mužnjom krava i sl.)? Blago tebi Seljo!

7.5.2012. 15:10:11 Komentar poslao: Građanin Gradišta


72.Da bar ima krave, samo daždevnjake!

7.5.2012. 13:19:14 Komentar poslao: kiril


73.Nisam taj koji ispravlja druge, obrati se nekom drugome.NEgo, izgleda da ne znaš ni (pro)čitati, a ne samo pisati. Muzi ti krave i ostavi se lamentiranja. Podsjećaš me na moga čukundjeda koji je priznavao samo rad motikom, a sve ostalo nije bilo rad. Ti si napredovao, ti si još i mužnju krava uključio u rad. Bravo, dobro si napredovao od stanja kakvo je bilo prije 100 godina! I onda se čudimo što ova država ne može naprijed...

7.5.2012. 11:38:01 Komentar poslao: Pisanje je znanje


74.Pa koliko posto posijetitelja ove stranice su intelektualci??Samo trckas za drugima i grakces o gramatici,pusti narod neka zivi.Kad moje krave budu vise mlijeka davale sto ja znam gramatiku,,onda cu se tom temom zabavljat,a ti moj intelektualac se uvati kakog posla

7.5.2012. 10:57:39 Komentar poslao: seljo 2


75.Znanje gramatike i pravopisa je osnovno obilježje svakog intelektualca. Neovisno od toga, novci se itekako mogu zaradjivati tako da je olovka važan alat a pisanje važna metoda. Osnovni preduvjet za ostvarivanje takve vrste zarade jeste znanje pravopisa i gramatike. Naravno, novci se mogu zarađivati drugim sredstvima. Nisam očekivao da ima ljudi kojima to što sam napisao još uvijek nije jasno, ali dobro, nadam se da je sada i njima jasnije.

7.5.2012. 9:36:18 Komentar poslao: Pisanje je znanje


76.Inguano jesi to ti!

7.5.2012. 9:25:04 Komentar poslao: zuuca


77.e nabijem sve vas sto nemate pametnijeg posla nego ispravljat gramaticke greske,,kad sa vsom gramatikom budete pare zaradjivali onda se javite

7.5.2012. 9:09:09 Komentar poslao: seljak


78.

USKORO ---- 10 GODINA PORTALA www.gradiste.com ---- !!!!
ISPRED SVOG VREMENA - OTVARAMO OĆI I NAJKRMELJIVIJIMA ---

Možda bude i disco dance na strnjaku povodom ove dirljive i emotivne godišnjice

7.5.2012. 0:17:26 Komentar poslao: Buban


79.Pogriješka, pametnjakoviću!

6.5.2012. 18:11:09 Komentar poslao: Znam više


80.Tri pravopisne i jedna gramatička pogreška u dvije rečenice!

6.5.2012. 17:46:26 Komentar poslao: ispunjen život


81.Nego moji Gradištanci da lis te u plusu na kladionicama? Izvrsna zabava,zar ne?

6.5.2012. 14:41:40 Komentar poslao: Isprrazan život


82.pa ni neradi svoj posao, nacelnik nikad nije u opcini

5.5.2012. 18:10:21 Komentar poslao: paf


83.Kakva je to salauka bila u selu??

3.5.2012. 20:59:40 Komentar poslao: ?


84.Zašto da se štedi na plaćama ako radi dobro svoj posao?

3.5.2012. 16:31:10 Komentar poslao: 10 000 kn neto


85.Hahaha a ja mislio.....zbog tribinaaa.....hahaha!

3.5.2012. 12:13:18 Komentar poslao: kindergarten


86.zato što štedimo za plaće načelnika i radne zajednice Općine Gradište

3.5.2012. 11:06:18 Komentar poslao: komunalna zaklada


87.Zašto se rasvjeta gasi u 11?

3.5.2012. 9:29:57 Komentar poslao: komunalna naknada


88.Nema na čemu, i drugi put!

29.4.2012. 21:17:46 Komentar poslao: ivana


89.ivana hvala za veceras

29.4.2012. 19:16:59 Komentar poslao: ajo


90.Paviću macane!!!!

28.4.2012. 0:07:37 Komentar poslao:


91.opče se nebrinite za budučnost neče vas todorić pokupovati

27.4.2012. 21:27:49 Komentar poslao: isus


92.Od toliko lopova i gadova svake vrste okomila se na majke koje rađaju hrvatske sinove!!!Nečuvena izdaja!Stidi se Marija!!!

27.4.2012. 17:48:28 Komentar poslao: Crna košulja


93.Ne može se to moj Bubane našem neukom narodu objasniti. Međutim, ne treba gubiti nadu, repetitio est mater studiorum - vođeni tim motom sigurno će se za nekoliko generacija situacija popraviti. Inače, vjerujem da bi temu o trudnicama i sve što piše Marija Omerović a usmjereno je na širenje mržnje i netrpeljivosti trebalo ukloniti s gradiste.com i kulen.neta.

27.4.2012. 9:02:29 Komentar poslao: Profesor


94.Opet su bosanci krivi za sve! Živjele banke i naši pošteni političari

26.4.2012. 22:02:24 Komentar poslao: Buban


95.Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže on njoj: Kupi mi novi Audi! Hoćeš na kredit ili na lizing, pita ribica. A Mujo će: A hoćeš ti na ulje ili na mast?

26.4.2012. 19:55:37 Komentar poslao: Mujo


96.Zbog velikog interesa pučanstva tema o Trudnicama iz BIH je prebačena na

www.kulen.net

Tamo komentirajte

26.4.2012. 11:46:44 Komentar poslao: Uprava


97.stipa dudar djubre vozi - ajde,minda idi mu pomozi !

25.4.2012. 18:58:35 Komentar poslao: reper


98.a kog to zanima ??sta se pijenite

23.4.2012. 17:05:01 Komentar poslao: bbbb


99.covjek ne zivi u Porecu!! kaj ste kreteni? u blizini Poreca - da ali ne u Porecu !

23.4.2012. 16:37:38 Komentar poslao: vaskodegama


100.@H3 Znam da živi u Poreču, ali nisam znao da se zove Goran KaRić.

23.4.2012. 0:03:58 Komentar poslao: krtica1


101.Gradiste.com je klasa za sebe izvan okvira Gradišta

22.4.2012. 16:49:09 Komentar poslao:


102.Misliš da je objektivnost dovoljan uvjet da bi portal bio čitan?

22.4.2012. 12:21:11 Komentar poslao: Korina


103.Gradište je jedini objektivni portal i zato je čitan

22.4.2012. 9:42:54 Komentar poslao: n


104.kjhgfghjk

21.4.2012. 14:22:46 Komentar poslao: kjhgj


105.Buban je kralj Weba bez ikakve diskusije

21.4.2012. 13:11:07 Komentar poslao: Gradište


106.Pa gdje živi nego u Poreču???Da si iz Gradišta znao bi

21.4.2012. 12:56:52 Komentar poslao: H3


107."Ja sam Goran KaRić i živim u Poreču." E moj Bubane.....

21.4.2012. 12:45:30 Komentar poslao: krtica


108.kome pripda donji postroj dotične dame

20.4.2012. 9:55:45 Komentar poslao: staya


109.Koristan nutricionistički savjet: Ako se bojite da ćete se udebljati, prije obroka popijte čašicu rakije. Rakija otklanja osjećaj straha!

19.4.2012. 11:28:27 Komentar poslao: hehe


110.Vijest da su banke u RH, samo na ime naknada u prošloj godini zaradile 3 milijarde kuna je prošla nezapaženo!!! Bitno je da se nacija zabavlja sa suđenjem Sanaderu,Merčepu,raspravama u svezi vjeronauka,poreza na crkvu,Mamićevim i Štimčevim svađama i sl.

18.4.2012. 15:55:19 Komentar poslao: Goldman&Sachs


111.Rijetko će te ipak u današnjem "slobodnom" novinarstvu pročitati da bankarskoj govnariji zidate još jednu ili dvije kuće/stana kada dižete kredit,

18.4.2012. 11:37:06 Komentar poslao: POtpisujem


112."Lijepo uređeno pročelje osnovne škole." Zaboravili ste naglasit da je dvorište škole uređeno po najperstižnijem estetskom Beravskom ISO:2012 standardu.

16.4.2012. 0:08:45 Komentar poslao: Uprava Berave


113.Nepoznati igrač SLAVONCA-Filipović Ivo-Špicina

15.4.2012. 22:10:07 Komentar poslao: BAMADIING


114.Pokušajte upisivati komentare koji nisu po želji aktualne vlasti ili protiv sličnih koji vladaju na bilo koji način u Jutanjem, Večernjem, Indexu, NEt portalu i slično i odmah će vam obrisati račun. Cenzura postoji i te kakva tek !

15.4.2012. 20:46:34 Komentar poslao: Necenzurirano


115.njujork harald tribuune,bild cajtung,tegas$piiigel te ostali cajtunzi uskoro dodjeljuju prestiznu nagradu g.com-u za razvoj svjeckog mira ,medjunarodne koegzistencije te nepristrano sudjenje u haenelu! nagrada ce biti dodijeljena na kirbaj i to kod naffiya !

15.4.2012. 11:15:22 Komentar poslao: tuunjo mi$omor


116.Molimo omladinu da ne zlorabi zadnju sliku !

15.4.2012. 9:12:07 Komentar poslao: Buban


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !