Novinar Peratović seli u Švicarsku


OBJAVLJENO: 1.12.2009.          PREGLEDA: 3804       KOMENTARA: 78  LINK


Željko Peratović - uz Gordana Malića i brutalno pretučenog Duška Miljuša spada u sam vrh novinara istraživača mlade nam države Hrvatske. Za neupućene novinari istraživači spadaju u onu vrstu budala koje poziv tjera da pišu i kopaju o najintrigantnijim uglavnom kriminalnim stvarima i sranjima u državi. Kako često smetaju velikom broju sumnjivih likova često su na udaru različitih grupacija koje imaju materijalnog interesa a često i na udaru našeg običnog i priprostog neuka čovjeka.

Lopovluk mjeren u milijardama kuna koji ovih dana izlazi na vidjelo (znalo se i prije ali je sirotinja pila pivu i brinula o menstruacijskom ciklusu nogometaša), predsjednički kandidati koji kumuju sa narkodilerima, ubojicama i gadovima 1.vrste, dug od 40 000 000 000 eura, ukradena budućnost i ine stvari narod zaboravlja vrlo lako pa i tako ovi usamljeni novinarski magarci koji imaju previše posla bivaju označeni kao državni neprijatelji i strani špijuni.  Za Malića i Miljuša se zna da se bave prvenstveno gospodarskim kriminalom dok je Željko upleten više u obavještajne intrige za koje se ne može ponad reći tko tu koga... .više čitajte na blogu - link.

Na kakav ga se način želi optužiti stvarno je nisko i ljigavoi koliko ga poznajem i nadam se sasvim bespredmetno svake rasprave. Evo što piše Večernji lista a prenosi hrvatsko novinarsko društvo:

http://www.hnd.hr/hr/homepage/vijest/62982

Novinar Peratović seli u Švicarsku zbog ministra policija Karamarka
Novinar i bloger Željko Peratović odlučio je zaštititi kćer i suprugu te iz Hrvatske odlazi u Švicarsku. Tvrdi da više ne podnosi stalna policijska maltretiranja kojima je izložen "zbog pritisakak ministra policije Tomislava Karamarka". S bivšim je šefom tajne službe Peratović zaratio nakon tekstova o Karamarkovim zaštitarskim tvrtkama i ljudima koje zapošljava u POA-i.
- Zadnja je kap bila kad je stigla "anonimna prijava" da seksualno zlostavljamo kćer, a policija je počela ispitivati našu šestogodišnjakinju - kaže Paratović koji će o tome, uz podršku HND-a, u četvrtak imati konferenciju za novinare. U RH se vraća "kad Karamarko ode s vlasti". (dai)

 U tijeku predizborne kampanje najveći trošak zasigurno će imati Đuka Pucar. Izrada spota stajala je najmanje milijun sepeta bataljuške, pogledajte spot by Rolac . S V A K A K O POGLEDAJTE DO KRAJA !!!!

Ulazna anketa: Glasajte :


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Peratovića nam nema ... gdje li je ?

15.1.2010. 13:40:17 Komentar poslao: Aaaa


2.UFO - potpisujem tvoje komentar!

14.12.2009. 14:00:22 Komentar poslao: Bimbo


3.UFO,neke stvari koje si napisao su vrlo upitne (npr. bolji bircevi, veca zastita radnika,manje netolerancije prema manjinama,estetski lijepsi zivotni prostori,bolji izbor piva po nizoj cijeni,politicki odgovorni politicari, bolja muzika) a vecinu nije moguće objektivno izmjeriti (npr. "manje korupcije" - u svim istrazivanjima se mjeri samo percepcija korupcije, posto stvarnu korupciju nije moguce izmjeriti; kako si izmjerio da su bogatasi manje bahati u NJ,da je na zapadu bolja muzika,bolji bircevi ili estetski ljepsi zivotni prostori?Mozes samo reci da je to po tvome misljenju tako.).Nitko od nas koji nesto pozitivno kazemo o HR nije rekao da je u HR sve nabrojano bolje nego na zapadu.Samo smo rekli da u HR nije sve crno,da nismo SVI kruha gladni,da nismo SVI lopovi, da nismo SVI glupi,da nismo SVI neradnici,da ima ljudi koji poštenim radom mogu vrlo pristojno zaraditi i da nas ima kojima je ljepše živjeti u HR nego na zapadu.Tko drugačije misli, OK!

14.12.2009. 13:30:29 Komentar poslao: Bayern


4."Njemački željeznički operater Deutsche Bahn planira u idućih pet godina ukinuti 14 tisuća radnih mjesta, piše u ponedjeljak berlinski dnevnik Tagesspiegel.". Toliko o sigurnosti radnika u Njemačkoj.

14.12.2009. 13:16:41 Komentar poslao: Bayern


5.Na zapadu je bolje: Bolji standard, bolji nogomet, bolji bircevi, veca zastita radnika, manje korupcije, politicki odgovorni politicari, bolja muzika, bolje skolstvo, manje bahati bogatasi, manje gospodarskog kriminala, redovita placa, likvidnost firmi, manje netoleranvije prema manjinama, manje zatucanosti, estetski lijepsi zivotni prostori, jeftinije parkiranje, jeftinija hrana, bolji zdravstveni sustav, bolji mirovinski sustav, manje bahati policajci, bolji izbor piva po nizoj cijeni, originalni Munchmallow, brzi internet, jeftinije telekomunikacije, manje rada na crno ...

14.12.2009. Komentar poslao: UFO


6.Hypo banka je u hr podjelila oko 150 otkaza u informatičkom sektoru :(

14.12.2009. 13:06:45 Komentar poslao: Hp


7."Austrijski ministar financija Josef Pröll izjavio je jučer, pola sata prije otvaranja šaltera banke, da će Austrija u cijelosti preuzeti Hypo Group Alpe Adria (HGAA) kako bi se izbjegao kolaps šeste najveće austrijske banke...o krajnjoj sudbini Hypa može se samo nagađati s obzirom na to da je banka, prema procjenama uprave, ove godine ostvarila GUBITAK OD 1,45 MILIJARDI EURA." Pošteni Austrijanci UKRALI 1,45 mlrd eura!!!Nemoguće, a ja mislio da lopovi stanuju samo u jednoj državi u Europi...:-)

14.12.2009. 12:57:33 Komentar poslao: Bayern


8.Nekad bilo, sad se spominjalo moj "x". Bolje uci od onoga koji zna situaciju...ne treba zivjeti u proslosti - danas je 2009. a ne 1986. mnogo toga se u D promijenilo.Tko god danas ode raditi u D,puno je vjerojatnije da ce se prilicno brzo vratiti u svoje milo seoce nego sto je to bilo 1980-ih.Zasto? Zato sto nije vise tako dobro kao nekada...

14.12.2009. 11:41:02 Komentar poslao: Bayern


9.Svicarac pa ti sada posto Bavarac! Ne bubaj o njemackoj ekonomiji i nezaposlenosti,njemac bez posla zasticeni je od licke mecke, Mozda ti netko povjeruje u kraju ali tu pricu o njemackoj zaboravi.

14.12.2009. 8:45:25 Komentar poslao: x


10.Cestitam Bimbo!Onih 15% nezaposlenih u Njemackoj su itekako zabrinuti za buducnost svoje familije. U parlamentu imas jos vece lopove koji su krv popili vrijednim Nijemcima i gastarbajterima...A ni zdravstvo im nije kao sto je bilo.Stuca u dugovima koje ce djeca tvoje djece otplacivati (ako ostanu u Njemackoj).Nije Njemacka ni blizu kao sto je bila!Inace, radio sam u D od 1983. do 2005., vidio sam strasno puno lopovluka skrivenog iza "kulturnih faca"!HR lopovi su "male bebe" spram "kulturnog" kriminala u D.

13.12.2009. 22:34:43 Komentar poslao: Bayern


11.zivim u njemackoj zato sto ne trebam brinuti za buducnost familije, nemam u parlamentu likove kao kalmeta, polences, nemam premijera sanadera ili glupacu jadranku. ne moram brinuti hocu li se razboliti da placam mito doktorima, policiji, sudu, za dozvole. volim hrvatsku volim i hrvatsku, djeca su mi na moru i u kraju svake godine. dok bude takvih lopova nece biri kruha

11.12.2009. 19:25:10 Komentar poslao: Bimbo


12.www.jutarnji.hr/slabo-poslovali--ali-sebe-nagradili-sa-12-milijuna-kuna-godisnje/398696/ Zivila pravna drzava

11.12.2009. 9:18:29 Komentar poslao: Lopovluk


13.nesto tu ne stima, svi odlaze iz Slavonije, mladi se ne vracaju.Iseljenici dolaze samo na godisnje (i penziju). Ja ne znam nikoga tko se vratio sa zapada raditi u Hr. Vratio se, gorko se pokajao i otisao nazad.

10.12.2009. 15:18:35 Komentar poslao: x


14.Složio bih se s većinom onoga što piše "Znam", iako kao što rekoh, meni je u HR ljepše živjeti nego na zapadu.Svatko od nas koji istinski volimo ovu zemlju tj. njene stanovnike bi bio sretan da je u HR sve idealno i da nema ovih silnih problema koji evidentno postoje.No, jedno je ukazivati i pokušavati rješavati probleme a drugo je pljuvati po svemu u HR pa i po sebi samome, lupetati bez veze i podizati negativne tenzije.

10.12.2009. 14:52:32 Komentar poslao: Doktor iz CH


15.Od Hr ima puno više gorih država nego lošijih. Sve koje su istočnije su gore, a sve zapadnije bolje u bližoj okolici. Život je u Hr 3. puta bolji nego u Bosni, Srbiji itd (uglavnom i za većinu) a 3. puta lošiji i nekvalitetniji nego u CH, D, A, ... Stvar je izbora da li si zadovoljan sa takvim stanjem ili ga želiš poboljšati, sebi i svojima osigurati bolje sutra. Netko dupe ne bi maknuo za suho zlato a drugi su primorani mjenjati puno toga, a neki žele jednostavno VIŠE

10.12.2009. 12:01:55 Komentar poslao: Znam


16.Ne daj Bože da bih vrijeđao Gradištance. Samo sam iznijeo povijesne činjenice... Inače, živim u HR, a nekada sam živio i doktorirao u CH.U CH sam više zarađivao, a u HR živim ljepše. Vjerovao ili ne, lijep život ne ovisi samo o zaradi. Što ja, a što drugi analitičari, su u donjim komentarima pojašnjavali situaciju u Finskoj, Grčkoj, Španjolskoj, Islandu, Irskoj, Singapuru, Ukrajini,Mađarskoj, Bugarskoj, Latviji a ne samo u Estoniji. Tunguziju nije nitko spominjao. U čemu je problem, ne voliš čuti da ima gorih od Hrvatske i da u Hrvatskoj nije sve loše??? Odakle ta ljubav za pljuvanjem po samom sebi???

10.12.2009. 11:27:30 Komentar poslao: Doktor iz CH


17.On je doktor kao i moja baba - za skidanje uroka. Živi od socijale ili je na bolovanju, ima sliku Tuđmana i Gospe u dnevnom, zna sve o hrvatskoj i pametuje. Neka proba doći živjeti ovamo. Svejdno mu zavidim na njegovoj socijali koja je veća od moje plaće 3 puta :-(

8.12.2009. 16:12:46 Komentar poslao: Ivana


18.Doktore iz CH zasto se ti nevratis pa imao bi dosta pacijenata i ovdje ..ili se bojis da bi bio sebi najbolji pacijent..brzo bi shvatio realnost ..

8.12.2009. 15:53:37 Komentar poslao: Profesor iz BRD


19.Pa ti Svajcarac vrjedjas gradistance, procitaj svoje komentare ispod!Jake su ti one ekonomske analize i bajke o uspjesnoj hrvatskoj, usporedbe sa Estonijom i Tunguzijom a najbolja je ona da se moze postenjem i vrijednim radom nesta zaraditi. SVI VARAJU I KOJI KRADU IMAJU. Posten uvjek naje*e, to je tako unas i tako ce vazda bit

8.12.2009. 13:59:12 Komentar poslao: X


20.To je tvoje iskustvo i tvoje razmišljanje. Ne slažem se s njime u potpunosti, ali ga poštujem. Popravljaš se što se tiče komunikacije, ne psuješ više i ne vrijeđaš onoga koji drugačije misli. Očito sazrijevaš.Pozdrav cijeloj Slavoniji, a posebno mojim dragim Gradištancima!

8.12.2009. 11:29:24 Komentar poslao: Doktor iz CH


21.He, he mister Švajcarac odabrao si hrvatsku kao primjer zemlje gdje se isplati pošteno i vrijedno raditi. zagušiti će nam se ceste od povratnika.vraćaju se samo penzioneri i to ne svi. Ja osobno poznajem malo ljudi koji ne bi otišli iz slavonije u CH, D I A.

8.12.2009. 9:57:02 Komentar poslao: x


22.Osobno poznajem nekoliko obitelji koje su se vratile iz CH, D i A u HR. Pošto i u HR vrijedno rade i znaju raditi,ne čekaju da im padne s neba ("njaka pemzija",invalidnina,sredstva za nezaposlene i ostali pokloni od države),zarađuju više nego pristojno.Iako je to manje nego u inozemstvu,svi su vrlo zadovoljni i ne bi ponovno u inozemstvo.Svi od reda kažu "nigdje u svijetu se ne živi bolje uz ovako malo rada kao u HR".

7.12.2009. 20:36:51 Komentar poslao: Doktor iz CH


23.Dijelom si u pravu Gost.U Gradištu je situacija prilično loša. Ipak,u RH nije sve CRNO,nisu svi lopovi i mnogi ljudi dobro žive od poštenog rada.Dakle, situacija nije crno-bijela. Inače,prema istraživanju koje je nedavno provela Europska komisija,definirana su 4 razloga zbog kojih se ekonomski emigranti ne vraćaju u HR: 1.organizacijski i obiteljski razlozi (npr. djeca ne žele povratak pošto nemaju prijatelja u HR ili su krenuli u školu) 2.ekonomski razlozi – naravno,u A,CH i D se,najčešće (iako ne UVIJEK i ne u svakom pojedinačnom slučaju) može bolje zaraditi nego u HR.No,primjetan je trend sve manje mogućnosti zarade u navedenim zemljama u odnosu na 90-te i posebno 80-te 3.strah od novoga koji je inherentan ljudskim bićima (kod nas bi rekli-ne minjaj dok vako raaadi!) 4.nerealno loša slika u HR koja vlada u medijima i među dijelom stanovništva u HR. Pri tome, podjednake težinske faktore imaju 1. i 2. razlog, dok 3. razlog ima NAJVEĆI težinski faktor.

7.12.2009. 20:35:41 Komentar poslao: Doktor iz CH


24.Peratoviću vrati se na 2500 kuna u Gradište ako imaš muda :P

7.12.2009. 19:18:24 Komentar poslao: x


25.Ma vračamo se mi svake godine na godišnje odmore!

7.12.2009. 18:07:06 Komentar poslao: Saraga


26.Svejedno nasi se ne vracaju na obecanu hrvatsku grudu nego ostaju u Njemackoj, Svicarskoj, Austriji ... Drago mi je za Delije ali pola sela spada u kategoriju siromasnih (nezaposleno i bez ikakvog oblika mogucnosti da se zaposli negdje) i svi cekaju da proradi gospodarska zona i slicno. Jos dugo godina slavonija ce placati rat i lopovluk,gubiti ce stanovnistvo i sve vise ce se ljudi iseljavati u Zagreb, Istru, Austriju, Njemacku. To je tako bilo prije, sada i biti ce tako.

7.12.2009. 15:38:11 Komentar poslao: Gost


27.Delije prime svake godine samo na poticaje preko milijun kuna

7.12.2009. 14:50:53 Komentar poslao: Lopatnja Bara


28.Jr i Anto vide bolje od ostalih. Posve se slažem s njima! Inače, nije baš sve loše u našoj Hrvatskoj. Evo primjer:prosječna starost automobila u HR je 10 godina. U Finskoj je 12, u Španjolskoj 11, u Grčkoj 12, a u južnoj Italiji 14 godina. A tek prosječna plaća od 5200 kuna - uopće nije loše i bolje je od svih novih EU članica (samo SLO ima veći prosjek).Još nešto: u 2008. u Gradištu 126 obiteljskih poljop. gospodarstava (OPG) primilo samo na ime poticaja između 200 i 400 tisuća kn, 34 OPG-a više od 400 tisuća kn, 243 OPG-a primilo između 100 i 200 tisuća kn.Da je HR lopovska država , kao što kaže mudri "Menađer"(ili da je npr liberalno kapitalistička kao npr SAD), dobili bi Gradištanci točno 0,0000 kn na ime poticaja.Gospodin "x" treba poći na tečaj iz kulturnog ponašanja - primam ga u Basel u moj 120m2 stan, kojeg sam zaradio poštenim radom u Hrvatskoj!

7.12.2009. 14:47:17 Komentar poslao: Poticaji iz Švajcarske


29.Svagdje je isto i svagdje su lupeži, Italija - berluskoni, mafijaš, pedofil, kriminalac pa predsjednik i nikome ništa

7.12.2009. 13:54:44 Komentar poslao: Jr


30.KAKO JE KAJIN UTERO BANDIĆU:... Milana Bandića da je za Hrvatsku spreman orati 16 sati na dan kao konj, ... Konjima se oralo prije 50, 60 godina. Ja ću (KAJIN) orati kao John Deer, onaj veliki traktor, san svakog Slavonca i Istrijana, s devet plugova

7.12.2009. 8:55:58 Komentar poslao: ha ha


31.Ljudi moji svagdje je kriminal,negdi se vidi bolje,negdi manje, tesko je svagdje ako nisi lisica.U Njemackoj isto moras imat veze za bolji posao, ostane ti puno manje nego prije.

7.12.2009. 8:48:46 Komentar poslao: Anto


32.Hrvatska je LOPOVSKA DRŽAVA!

6.12.2009. 19:36:13 Komentar poslao: Menađer


33.Gradi li se čuprija na 2 ili 4 trake?

6.12.2009. 13:19:16 Komentar poslao: sic


34.Može li neko poslati fotku Peljsškog mosta koji se radi kod Naffya? Vidim sa webkamere da se nešto kopa. Bany pitaj ujaka Marija kako je zaronio u šahtu (promašio ćupriju) ... skoro dizalica ga morala vaditi na istom mjestu :-)))

6.12.2009. 8:41:59 Komentar poslao: Buban


35.>Švajcarac_ Mi imamo gradiste.com a ti??????

5.12.2009. 23:10:47 Komentar poslao: Gradiste do Zuricha


36.Gospodo smirite ekstenzije! Sve naše babe suše veš na istom suncu ...

5.12.2009. 21:16:21 Komentar poslao: Buban


37.Švicarac bi trebao biti na listi za predsjednika, sere bolje nego svi kandidati skupa, j...m ga u dupe hrvatsko ili švicarsko, prima švicarsku plaću kenja o hrvatskom poštenju

5.12.2009. 7:32:38 Komentar poslao: x


38.ŠOCO MAKNI PUCARA JER SU SWĐANI ZABRANILI INOZEMNE IP-JOVE ZBOG VELIKE POPULARNOSTI ĐURE PUCARA :) MAJKU IM

5.12.2009. 1:41:01 Komentar poslao: SWAMPY


39.sve su to lopovi što bi reko čika geza............. a čika željko samo hrabro.........

4.12.2009. 23:55:21 Komentar poslao: valov


40.nije on švicarac nego švajcarac,a ako je švajcarac onda nije ni hrvat!

4.12.2009. 21:46:44 Komentar poslao: zuca


41.Puj Pik - Polupo loncic Svicarac. Dobro si napiso da ce nama Gradistancima biti gore, ali biti ce svima gore u hrvatskoj. Hrvatska je zemlja za lopove i tajkune a ne za malog covjeka. Kriminal brajo moj, kriminal, ako to ne vidis ili si glup ili lud. Sreca je pa si ti Svicarac velika hrvatina. Sit sam takvih

4.12.2009. 15:29:15 Komentar poslao: x


42.Ne moze se vama Gradistancima pomoci, moj "x"! Pesimizam, pljuvanje po svemu sto je hrvatsko tj. vase, pljujete po sebi samima i s time se ponosite,pisate uz vjetar, mislite da ste najpametniji a blage veze nemate o nicemu...Zato, a ne zbog drugih, bit ce vam jos gore...

4.12.2009. 14:59:15 Komentar poslao: Švajcarac


43.Ajde Svicarac lupi jos koju pametnu da cujemo :-))))))) Zivio nam ti 100 godina. Zivila ti Svicarska 200 godina!!!

4.12.2009. 13:34:16 Komentar poslao: x


44.Znači, ipak u HR ništa ne valja??? A ja mislio da ipak ima nešto dobroga... Nekim piscima komentara na g.com nema pomoći. Uspoređuješ Graz s Gradištem? Mogao si dokazati da je u nas sve propalo i tako da si usporedio Šiškovce sa Zurichom...Ali, ako usporediš npr. Varaždin, Split, Pulu, Zadar s Grazom, onda svi ovi naši gradovi "pobjeđuju". To kažu mnogi Grazeri koje poznajem. I što sada??? Lupeže treba pohvatati, ali NIJE BAŠ SVE CRNO! A ako vi mislite da jeste, onda je ipak problem u vašim glavicama. Ali, tu nekim Gradištancima nije pomogao nitko u povijesti, pa ni Marija Terezija :-) Uvijek su kukali i bili jadni, uvik su sve oko njia lopovi (bosanci, hercegovci, tajkuni, mafijaši) i neradnici, a jedino su Gradištanci tako pametni ali zbog svoje pameti ne mogu uspjeti.

4.12.2009. 12:22:58 Komentar poslao: Švajcarac


45.Švajcvarac vrištimo svi od sreće zbog Genera i hrvatskim dostignućima (privatizacija, kriminal, korupcija, kolaps gospodarstva, ) Ne treba čitati novine, prošetataj Gradištem ili bilo kojim selom, prošetaj npr. Gracom (Austrija). Čestitke još jednom svimm hrvatskim tajkunima.

4.12.2009. 11:58:29 Komentar poslao: Zajebi sa HR


46.Ejjjj ....haaaalooooo .... kriva tema momci, kriva stranica, sve krivo.... OVO JE GRADISTE !!!

4.12.2009. 11:45:32 Komentar poslao: Pisete gluposti


47.Da se i ja uključim s malo pozitive: "Hrvatski znanstvenici otkrili molekulu vrijednu milijune dolara.Između hrvatske biotehnološke kompanije Genera i američkog Pfizera potpisan je ugovor čija se financijska vrijednost mjeri u milijunima dolara. Očekuje se da će bolesnicima lijek, koji će se zasnivati na navedenom otkriću, omogućiti da znatno duže očuvaju funkciju bubrega i odgode početak dijalize, za što danas nema specifičnoga lijeka.Riječ je o otkriću svjetskih razmjera koje bi moglo imati golemo značenje za kliničku praksu.Izoliran je astacin-toloidni protein iz krvi bolesnika s kroničnim zatajenjem bubrega, a njegova neutralizacija usporava daljnji gubitak funkcije bubrega. U Pfizerovim laboratorijima potvrđeni su rezultati hrvatskih znanstvenika." HAJMO, PLJUJMO I PO OVOME DOSTIGNUĆU!U pljuvanju i omalovažavanju samih sebe smo svjetski šampioni!Da čujem komentare!

4.12.2009. 11:12:20 Komentar poslao: IMA LI ŠTA DA VALJA


48.Ja o minaretima, a ti opalio po babama! Veza između pranja babljih gujica, političke demokracije/borbe za prava manjina je moguća, ali vrlo nategnuta, ich glaube. Dida sumom, baba drumom...Na zalost, tako je to s narodom koji sve zivo izvrce ne bi li sam sebe vrijedjao.

4.12.2009. 11:03:49 Komentar poslao: Švajcarac


49.hrvati su jako fini a posebno pametni, zato im je tako. Zato svicarske zene peru guzice hrvatskim babama

4.12.2009. 8:37:59 Komentar poslao: Zivila hrvatska


50.Nisu ni Švicarci više nako fini ko njekad!Eno se pobunili protiv njaakih minareta!Da se oto dogodilo u Hrvatskoj, ispali bi mi najveci nacionalisti, fašisti, nacisti, spominjo bi se oživjeli duh Ante Pavelića. Goldsteini, Puhovski, Šprajcovi i ostala ekipa iz serije "Hrvati i Hrvatska jesu najveće smeće" bi nesmiljeno udarali po Hrvatskoj. A vako, ništa...Peratović bježi na sigurno, u demokratsku Švicarsku :-)))

3.12.2009. 21:59:54 Komentar poslao: Švajcarac


51.Ajde Peratoviću bježi u Gradište, tamo će biti druga mala Švicarska

3.12.2009. 21:51:45 Komentar poslao: musa


52.Ajde Peratoviću bježi u Gradište, tamo će biti druga mala Švicarska

3.12.2009. 21:51:45 Komentar poslao: musa


53.Sa Pucarom Đukom i bratom Mrđom dalje, ko da su drugi bolji!

3.12.2009. 16:40:20 Komentar poslao: Brat Tunjica


54.dice se,dic...kad se i meni bude digo...

3.12.2009. 15:07:46 Komentar poslao: bilder


55.Živjeli svi Gradištanci i njihovi potomci!

3.12.2009. 12:02:57 Komentar poslao: Poduka


56.Tražim bilo kakav posao, po mogućnosti vani i da mogu normano živjeti od toga. Neću raditi za 3100 kuna.

3.12.2009. 11:50:15 Komentar poslao: Nezaposleni


57.Živjeli nam Estonija i Island ! Živjelo nam naše selo na brdašcu i svi koji zarade preko 4000 kuna, Kanada, Australija, Ukrajina, aziski Tigrovi, merast Mirke Dubravca, SIngapur i Japan.

3.12.2009. 11:48:37 Komentar poslao: Nezaposleni


58.Pa dobro znaš li ti čitati "gradište"?Pa tko je rekao da je prosječna plaća u Gradištu 705 EUR? Ja ne poznajem nikoga tko zaradi manje od 4.000 kuna!I što ćemo sad? Da nećeš reći da su svi koji zarade više od 4000 kuna lopovi??? Tako valjda opravdavaš svoj neuspjeh?Estonija, Island i ostala množina zemalja u problemima je nabrojana da ti "proširi vidike" - da u HR (ipak) nije najgore, koliko god se neki trudili da bude tako i koliko god neki mislili da je tako. Ali, onome koji zatvara oči i čepi uši nemoguće je "proširiti vidike"...

3.12.2009. 11:13:03 Komentar poslao: Poduka


59.Zašto ne volim raditi? Zašto ne volim učiti? Zašto mislim da sam najpametniji na svijetu? Zašto mislim da samo ja znam što je istina? Zašto volim čitati samo ono što je loše? Zašto vidim samo loše?Zašto ne volim tuđi uspjeh? Zašto mislim da moj (ne)rad vrijedi puno više?

3.12.2009. 11:06:30 Komentar poslao: Zašto


60.www.tportal.hr/lifestyle/putovanja/45281/Strancima-je-najbolje-u-Kanadi-Australiji-i-Tajlandu.html Ova treća zemlja za one koji nisu nikada kročili u Cernu :-)

3.12.2009. 10:37:43 Komentar poslao: Buban


61.Ja mislim da je plaća u Gradištu 7000 eura, samo što nikoga ne znam tko zaradi 4000 kuna. Živila nam Estonija i Island, to mi je tako bitno u životu

3.12.2009. 10:26:58 Komentar poslao: gradište


62.Bankrotirala i Estonija, nekada moćni Island (o kojemu smo slušali predavanja u Hrvatskoj), zelena Irska (o kojoj smo slušali još više predavanja - kako su pametni, nudri, sposobni, kako bi i mi trebali njihovim putem), demokratska Ukrajina, nekadašnji azijski tigar Singapur... Nezaposlenost u EU skočila na 15,6% u odnosu na niskih 3,9% u 2006.

3.12.2009. 10:20:52 Komentar poslao: Statističar


63.Dajte se malo koncentrirajte gospodo, nemojte bubati bez veze.Ako je prosjek 705 EUR, to ne znači da nema onih koji rade za 1800 kuna! To ne znači niti da ih nema puno... Ali PROSJEČNA isplaćena plaća u HR je 705 EUR!To je stvar matematike, govorimo o PROSJEKU a ne o svakoj pojedinačnoj plaći. Evo malo poduke: brojčani skup od 1,3,2 i 10 daje prosjek 4. Je li sada jasnije???

3.12.2009. 10:09:47 Komentar poslao: Poduka


64.Pucara za gubernatora !

3.12.2009. 9:25:41 Komentar poslao: jackpot


65.Spot je preeeeejeben ! Živio

3.12.2009. 8:05:27 Komentar poslao: Lav


66.Alloo!! ljudi rade i za 1800kn mjesecno, pa kakav j....i prosjek od 705e. a vjerujem da neki rade i za manje.Zajebi to sto stranci pisu, nek oni prehrane obitelj za 1800kn mjesecno!

2.12.2009. 22:22:24 Komentar poslao: EU


67.Izvor podataka o prosjecnoj placi u HR jesu Svjetska banka i MMF. A strancima valjda vjerujemo...Oni su pametni, mudri, sveznajuci, samo mi Hrvati smo neznalice, glupi, lopovi, neradnici... :-)). Ako tvoj komsija i ti nemate 705 EUR, to ne znaci da prosjek ipak nije upravo toliki u HR... I jos nesto: otkuda je 705 EUR = 5500 kuna???

2.12.2009. 20:18:31 Komentar poslao: Koko


68.Cega ste se vi napusli dole, kakav prosjek 705 eura ha ha ha ha .... zivio nam prosjek od 5500 kuna ha ha hahaha haaaa haha ahha ha

2.12.2009. 18:14:58 Komentar poslao: L


69.Mađarska, Bugarska, Litva, Latvija praktički bankrotirale. Irska pred bankrotom.U Grčkoj nemiri zbog niskih plaća, vlada odstupila jer je država bankrotirala.Dobra ova EU!

2.12.2009. 16:34:10 Komentar poslao: Kiko


70.Ma naravno menadzerske place krecu se i do 150000kn, pa direktori, ministri, saborski zastupnici itd... Sto se tice prava radnika citiram: ja sam privatnik i davno sam odjebala prava radnika! Necu imenovat tu zensku osobu koja je to izjavila.....

2.12.2009. 16:30:36 Komentar poslao: Baad


71.Ne samo u drzavnim institucijama, citaj pazljivije. Ponavljam: prosjecna placa u HR je 705 EUR. Sto se tice radnickih prava (ne placa) ona su u mnogome veca nego u EU. Ovo proljece su u HR dosli sindikalci iz Velike Britanije ne bi li "pomogli" nasim sindikalcima u borbi za radnicka prava. Kad su vidjeli kakva su prava nasih radnika, a posebice neradnika, rekli su otprilike:"Pa vasi radnici imaju veca prava od radnika u EU, sto hocete? Sto se tice placa, bilo bi dobro da su vece, ali od svih novih clanica EU (prosirenja 2004. i 2007.) place su Vam nize samo od Slovenije i nesto malo od Ceske".Okrenuli se britanski sindikalisti i otisli iz HR...

2.12.2009. 15:48:31 Komentar poslao: Good


72.Prosječna neto plaća u HR 705 EUR!! Da ali u drzavnim institucijama.. Samo je velika razlika kod nas radnik nema nikakva prava, dok je u EU drga prica.. Kodnas treba prvo politicare zatvorit a onda privatnike. Dignit ce se prosijek place kad se digne i minimalna placa, sto ce se uskoro dogoditi.

2.12.2009. 15:40:54 Komentar poslao: 320e


73.Prosječna neto plaća u HR 705 EUR, u Sloveniji 890 EUR, u Mađarskoj 520 EUR, u Slovačkoj 480 EUR, u Bugarskoj 450 EUR, u Poljskoj 510 EUR, u BiH 370 EUR. Nije tako loše u HR, statistika ne laže. A još da nije pronevjera i lopova, gdje bi nam bio kraj!!!

2.12.2009. 14:54:23 Komentar poslao: Računica


74.Švicarska, Amerika, Engleska i Japanska bit će zemlja proleterskla!

2.12.2009. 11:43:37 Komentar poslao: SFRJ


75.Što bi ja volio pobjeći u Švicarsku, probaj pobjeći u Slavoniju i naći neki posao.

2.12.2009. 8:10:25 Komentar poslao: Tmurno i žalosno


76.Peratoviću vrati se ti u Gradište! U zakrilju obarinskih para i ECHELON sustav redovito zakazuje!

1.12.2009. 21:24:54 Komentar poslao: master Yoda


77.A imamo i Kuramarkana

1.12.2009. 16:06:21 Komentar poslao: Peter Pan


78.Imamo rvacku !

1.12.2009. 15:17:06 Komentar poslao: Tuđman & Bankari


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !