Gradište - kolijevka patenata


OBJAVLJENO: 27.4.2009.          PREGLEDA: 8387       KOMENTARA: 4  LINK


Čuveni Parappazi, doušnik i simpatizer gradiste.com nabavio je jedan originalan tekst koji kruži po kuloarima, kredencima i šifonjerima a predstavlja temeljni politički manifest lokalnih izbora u Gradištu koji ionako neće ništa promijeniti.

Čuveni harmonikaš, meteorolog amater, naučnik, iscjelitelj i od ovogodišnje korizme uspješni inovator, konstruktor i dizajner u cijelom svijetu poznati Coojjja ove zime je od dosade napravio dva futuristička ekološki napredna vozila. Izume je patentirao u Šidu na vašaru. Što je najzanimljivije sve dijelove i repromaterijal je našo na uspješno saniranoj deponiji opasnog otpada gradiške gore. Veliki interes za patente su pokazale do sada tojota, honda a najžešći pregovarači dolaze iz Obamine posrnule auto industrije. Koji čvrsto vjeruju da če ih proizvodnja ova dva modela izvući iz recesije.

Slika 1: invalidska kolica pogonjena na obične arterije, konstruktor je inspiraciju našo u crtanom romanu „allan ford“, kune se da su savršenija i bolja od grunfovi.

Slika 2: trokolica pokretana na čak tri vrste goriva, benzin, plin i struju, a vrlo blizu je rješenja za pogon na jedra, vrša se zadnja ispitivanja u zračnom tunelu, a postoji i solucija da vozi i na solarni pogon, ali zbog skupoće dijelova konstruktor moli da se koji solarni kolektor ilegalno baci na gore.Slika 3: konstruktor na probnoj vožnji.


Veliku nadu i podršku inovatoru pruži i posrnuli gradiški HSLS očekuju da im Cojin patent ispuni stoljetni san o zapošljavanju 3333. Gradištanca na također posrnuloj industrijskoj poslovnoj zoni „ambarine“ i da preko Coje ponovo preuzmu uspješno vladanje gradištancima.(zona je jedina svjetla točka u gradištu po noći, jer nam općina u pola noći gasi uličnu rasvjetu i pali je ujutro u pola pet.,a zona svitli, eh da su bar pokosili lanjsku ruskinju)

Bravo Coja !

Osim toga dušnik je pribavio i veliki broj slika koje ćemo staviti u novu galeriju ljeto 2009 premda niti je počelo ljeto niti su slikane u ljeto. LINK GALERIJE

I na kraju jedna prekrasna slika iz nove galerije sa tematikom Šoranje u šokaca - . Slika je ušla u uži izbor najljepših pejzaža i okućnice a osoba kojoj ne vidimo lice ima tjedan dana besplatnog kopanja kukuruza. Možda bi bolji naziv slike glasio povratak u 18. stoljeće.

Pred ovakom mladosti ne trebamo štrepiti za našu budućnost

Rano ste počeli po rakiji ...
Čije ste vi cuuure ???!


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Poginuo Štajduhar mali na motoru, a drugi kritično. Više na forumu

2.5.2009. 11:13:21 Komentar poslao: Buban


2.Ne vidim samo kako bi išlo na plin ?

29.4.2009. 8:52:16 Komentar poslao: Buban


3.Cini mi se da so no dilovi noga njegovovog momackog motorica...Bravo COjaaa ,,hahhahaa

27.4.2009. 20:42:45 Komentar poslao: lovokradica


4.Guma je prazna pa ili je Coja debel ili Dunlop nije pristao biti sponzor!

27.4.2009. 12:42:52 Komentar poslao: Gost


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !