Gradište – teroristički čin


OBJAVLJENO: 16.4.2009.          PREGLEDA: 6375       KOMENTARA: 3


Novi caffe bar City centar, jedan od rijetkih u kojem možete đaba surfati i ići u Wc izazvao je gadnu zavist, ljubomoru i grizodušje žestoke konkurecnije. Naime dok je mirno frezao ispred terase sa pogledom na Kolodvorsku ulicu (u kojoj odrastaju samo pametna djeca), Totem je naišao na bonbu. Na slici možete vidjeti da je opaka naprava postavljena vrlo mudro a iskusni gradištanci odmah su je uzeli u svoje ruke i zaključili da je bezopasna.
Na koga može pasti sumjnja? Da li je slučajnost što je Naffy nedavno kupio sladoled-orman sa čak 18 vrsta sladoleda i spustio cijenu na 2 kune kugla? Radi li se možda o klanu 2 Bage koji nije mirno spavao dok se gradio novi objekat – pa su, eto tako iznenada preko noći – odlučili investirati gadne novce u nove karirane stonjake ? Ili možda neki drugi ugostitelj planira zagoračati život novom objektu?Sumnja pada i na gradištansku zvijezdu u kontinuiranom uzletu – pogledajte i počujte samo kako se veseli …

Kako se bliže lokalni izbori saznali smo od Brace Duse i Tude, inače perjanice HDZ-ove mladeži, da je bilo nekih incidenata na općem Saboru HDZ-ovaca u Gradištu. Bilo je nekih fizičkih obračuna, što i doliči tradiciji i kultu sela – međutim ovaj puta ovaj puta nije bilo ceranaca koji već po tradiciji izvlače deblji kraj. Braco je otvoreno izjavio da je u stranici kako bi jednog dana i on mogao dobiti neki posao i lapiti lovu – a mi prisutini smo se složili da tako i treba. Pa tko će misliti na svoju guzicu ako nećeš sam. Stoga ćemo Bracu medijski podržavati nastojanjima kada se doćepa vlasti na nekoj višoj razini pa da dobijemo posao izgradnje tunela kroz gradiško brdo. Inače Braco je (kako priča Tudo) poznat po istinskom gradištoljublju i javno je izjavio da je Gradište centar svijeta kada je zbrisao od 20 godina starije gospođe iz Wiena.

Braco – onaj najzgodiniji izlaže strategiju makroekonomskog razvoja Bubana i Mednika

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Iz prvog balkanskog rata.

21.4.2009. 18:35:33 Komentar poslao: Gost


2.postavljanje? ček jel ta bomba zaostala iz nekih ratova ili je to nešt stvarno friško

21.4.2009. 16:17:01 Komentar poslao: valov


3.Uskoro novi izvještaj o izborima 09. Tražim slike sa HDZ mitinga

16.4.2009. 14:33:49 Komentar poslao: Buban


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !