Šulmedhen raport tail 3


OBJAVLJENO: 12.3.2008.          PREGLEDA: 9170       KOMENTARA: 8


Donji dom Gradište wajerlesa spremio je na dugi put svog specijalnog izaslanika zaduženog za medjunarodna gastronomska, turistička i ostala istraživanja,te je već pomenuti bio otpremljen super-soničnim ekonomijskim trokrilcem sa zadnjim pogonom na sva 4 i aterirao nedugo zatim (ali dovoljno dugo da putem smiri litrenku brrlje, korak kobasice lanjske, kanticu maasti i veknu kruva od Mikuluća) u jednu od europskih prijestolnica koja vec dugo šalje pozive našoj rodnoj grudi za unapredjenjem dobrosusjedskih odnosa a sve to u interesu svvjetskog mira i medjunarodne koegzistencije!


Dogovorili smo sa cigom da doveze na naš kirbaj ovaj ringišpil!
Visoki predstavnik iz rodne grude bio je objeručke i jednonoske dočekan i upoznat s nekim znamenitostima toga europskoga velegrada a i iskoristio je ovu kratku turneju kako bi okusio raznovrsnu medjunarodnu kuffinju koja vabi miomirisima sa svakog ugla tj. coska i podsjeća jednim malim dijelom na obarinske pare i aromu svježe putnjice. htjeli smo se podrobnije upoznati sa ekonomskom situacijom i kupovnom moći tamošnjeg stanovnista pa smo posjetili auto-pijacu na kojoj se moglo vidjeti zavidan broj raznovrsnih modela ali najviše je bila pomama za prikolicama "ljutomerkama" dok su "emzejci" išli nešto ispod cijene i tako lose utjecali na stanje na burzi u Burundjiju.

Zastava –guzica ti krastava

Lijepi seoski maniri rakanja sa 3. kata se prenose diljem Europe!
Obavljeni su mnogi bilateralni razgovori na svim razinama nivoa tako je i dogovoren dolazak i montiranje visoko-tlačnog ringispila za slijedeći kirbaj koji ce biti postavljen u samom centru sela i usput napajati strujom svih planiranih 56 mehana s pevaljkama. telefonski smo se pokušali uživo javiti u program "dobro jutro ,rodna grudo" koji se gleda sirom zemaljske bilijarske kugle ali su veze bile preopterećene tako da smo bili prinudjeni koristiti dimne signale kako su to radili i naši staari.

Spomenik žrtvama holokausta, predlažem da i mi napravimo spomenik cerankama palim u Gradištu!
Koji je broj od Dakija?
Nekoliko sastanaka i razgovora obavljeno je i u svezi prelaska nekoliko vrsnih igrača iz naše landes lige u ovdašnju,za nekoliko koplja slabiju bundes ligu ali rezultati su tih pregovora , nažalost izostali jer se domaćini nisu uopće isprsili i bilo je ponudjeno vrlo malo u zlatnim polugama te nešto malo vise u obveznicama i dionicama sto ,naravno nije bilo dovoljno za zadovoljiti široke apetite naših pregovarača. bio nam je predstavljen i najnoviji model travnatog terena s mantinelama kakav ce uskoro osvanuti na bubanu a nakon toga smo posjetili memorijalni centar "karlhajncrumenige" i odali počast posrnulim djevojkama sumnjivog morala koje su dale svoje živote za bolje prekosutra. Nakon nekoliko dana uživancije predstavnik rodnooga sela morao je natrag jer domovina je zvala u svoje naručje a i posao u tvornici otvorenih konzervi nije vise mogao trpjeti izostanak ponajboljeg stručnjaka za kuvanu dreovinu i bušenje hartletovanom vidijom.
Otišao je s mirisima vjetra kako bi na sitotisku pripremio ovaj izvještaj i predočio ga širokom auditorijumu ljudi uvijek željnih novih saznanja o dalekim i još neistraženim prostorima velelebnih svemirskih prostranstava. Za podrobnije informacije obratite se turističkoj zajednici nacionalnog parka "gore" koja je dobila ekskluzivna prava na raspolaganje tekstom i slikom.

Seka Aleksić U Gradištu

Ostvarili su se najgori erotski snovi svih paralnormalnih osoba- dolazi Seka Aleksić svirati na ekonomiju. Ima i predrupicu:
U nedostatku prostorija za probe, skupina glazbenih entuzijasta dobila je od općine Gradište prostoriju- čekaonicu nekadašnjeg matičnog ureda. Kako se radi o izuzetno derutnom prostoru, morali su potpisati izjavu da u slučaju ikakve nezgode općina odbacuje odgovornost za štetu i povrede! Bez obzira na to, oni su zadovoljni i sretni za kakav-takav prostor.
Predgrupa Sekici Aleksić Pored njih dolaze i ostala mladež sela koja privučena zvukom neobične glazbe (čitaj. Nenarodnjaci) slušaju njihove glazbene probe.
Županja uzvrača udarac- Grupa zanimljivog naziva u Štaglju. Što reći, tako je nešto nemoguće kada nahrle gradištanci ...

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.A Ika Boždarova opet tvrdi da to nije problem ...djelo se dobro vidi

19.3.2008. 18:40:48 Komentar poslao: Peter Pan


2.Lovokradice ..kazu da je ,,Josa Spajz" tajBetoon mijeso nebi se ni za tisucu godina boja promijenila a kamoli pukotinice bilo ..coojk bi do garanciju ..

19.3.2008. 17:13:31 Komentar poslao: Peter Pan


3.alo mačo daj broj mob. ili maila

17.3.2008. 22:18:04 Komentar poslao: scorpionkiller


4.Naj beton kojim su napravite ne kocke za spomen na Svapsku kulturu poceo je da puca od sramote,jel ???? istina tako kaze bar svit.

17.3.2008. 16:35:36 Komentar poslao: lovokradica


5.stvarno ste goriji od najgorijih laznih moralista u selu!pa s vama uop$te ne vredi raditi!ja vam pustim ton film a vi udarite u dreku....e,sad..hteli bi ste i da budete glumci a i da zivite kao posljednji malogradjani!duboko ste me razocarali..duboko!

16.3.2008. 18:02:18 Komentar poslao: britki bek


6.Kad bih ovaku Literaturu kao ovu ovdje na Naslovnici svaki dan citao...toliko bih se prosvijetlio da nebih znao(zno)gdje bi mi kraj bio...irrudatti...zeljno ocekujem ,,Schulmädchen Report Teil4"..

13.3.2008. 11:51:34 Komentar poslao: Peter Pan


7.Hihihihihi... svaka cast Tiho... A vidi onog frajera sto svira bubanj... kako je hot... :)

13.3.2008. 8:44:32 Komentar poslao: Monsinjor Djipa


8.Postavljeno je pitanje profesoru Cancu na forumu :-)

12.3.2008. 14:05:47 Komentar poslao: Sokica


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !