A sada sport i glazba !


OBJAVLJENO: 31.1.2008.          PREGLEDA: 7284       KOMENTARA: 7


Proteklo je skoro godinu dana kako je osnovan u Gradištu košarkaški klub.Mladi košarkaši iz gradišta imaju iza sebe i dvije prvenstvene pobjede u regionalnoj ligi.
Pobjedili su mladi košarkaši iz Županje. Igra domaćina je bila dobra, a u redovima mladih košarkaša Gradišta istakao se naročito igrač Miro Mihaljević. Prije početka ove prijateljske utakmice košarkaškom klubu Gradištu poklonio je novi komplet dresova član uprave KK Cibone prof.dr.sc. Vlatko Previšić. On je ujedno najavio i županijski košarkaškiturnir za mlađe kadete koji bi se oko Uskrsa trebao održati u Gradištu. Gosti turnira bili bi i glavni stručni tajnik HKS-a gosp. Boris Jakimenko i poznati košarkaški radnik i selektor za mlađe selekcije gosp. Vlado Vanjak.
Športski pozdrav

predsjednik uduge košarkaških sudaca Vukovarsko-srijemske županije
i organizator ovoga prijateljskog susreta
mr.sc. Branislav Orešković
Drugi se odnosi na prijateljsku utakmicu a slabijim Graničarom iz predgrađa Županje i aktualnim zbivanjima.

Preuzeto sa www.nk-slavonac.com
U prvoj prijateljskoj utakmici sa trećeligašem Graničarem iz Županje Slavonac je u utorak, 29.01.08. odigrao odličnu utakmicu i izgubio minimalnim rezultatom 1:0. Tajni cilj utakmice bio je vidjeti, ima li u redovima Graničara igrača koji bi bili proljetno pojačanje za Slavonac. Na kraju smo ostali jako, jako zabrinuti, ne toliko što tamo za Slavonac nema pojačanja, nego spoznajom da će Graničar jako teško sa ovakvom igrom ostati u trećoj ligi. Ipak smo od Graničara očekivali daleko, daleko više. Slavonac je prvih 20-ak minuta utakmice dominirao igrom i svi su pomislili da Graničar igra navlakušu. Pred kraj prvog poluvremena Graničar dolazi do jalove terenske inicijative i nije imao pravu ideju da ozbiljno ugrozi naša vrata. Drugo poluvrijeme ista priča, Slavonac mudro kontrolira prostor i vrijeme, odlično blokira protivnika (trener Kustura sa svojim igračima rješava najsloženije probleme "blokade" kao da je studirao poznatog šahovskog genijalca Aarona Nimzowitscha i njegova besmrtna djela "Blokada" i "Moj sistem").
Pred kraj utakmice trener Kustura osjetno slabi  Slavonac ubacujući rezervne igrače (pionire i juniore), ujedno pomažući Graničaru (ipak je on bio njihov trener :)) da nekako izbjegnu blamažu na domaćem terenu i zabiju gol. Međutim Veprovi upinju i stvaraju odličnu kontru a Frček je izglednu šansu vjerojatno namjerno promašio :)?. Moramo pohvaliti sve naše igrače za strašnu igru i zalaganje koje su prikazali. Odlična test utakmica Slavonca koja je treneru Kusturi poslužila za uvid u kakvoj su formi igrači. Pripreme su odlično počele i uskoro će uslijediti serija pripremnih utakmica.
 
 
Izvještaj sa Novogodišnje noći
 
- prodali sve ulaznice 7 dana prije dočeka-u okolici to nije nitko uspio
-Akcija za Iskricu je uspjela

-Svi bili super veseli, nije bilo sranja
-Bilo od 16 godina do 63 godine-odvjetnici, suci, ginekolozi, nogometaši, zidari, carinici, etnografi, bankari, trgovci, trgovački putnici, monteri, limari, automehaničari, vojnici, moleri, studenci, srednjoškolci, rastavljeni, nevjenčani, oni koji su na državnim jaslama.... bio i Špoljo (ni on sam ne zna više da li je točilac benzina, privrednik (Akord) ili budući šetač na špici u ZG).....SVEGA
-Klijentela-Gradište,Županja,Vinkovci,Bošnjaci,Cerna,Osijek,Štitar,Retkovci,Prkovci,Vukovar, (Mara Cunkina iz inozemstva)
-Babylon bio standardno dobar (vjerojatno će pogoditi par svirki na konto ove)-plesni podij je uvijek bio pun-svirka je stala u 5:00 zbog velikoga nanosa snijega-nije bilo dovoljno skija, jer je sve spremno za sezonu na brdu...
-Beki i Dubravka proslavili godišnjicu braka na dočeku- 18 godina
-Bila javna prosidba budućih mladenaca-ako neko zaprosi javno dobije nagradu-i dobili su salu 6000 kn jeftinije-sve na papiru
-Tina Peć-karlin se opijo kao dva zmaja 4-redaša (Đure Đakovića) već oko 21:54
-Od zarađenih novaca ide sve u objekt moto kluba (kućerak) i iz povjerljivih izvora se saznaje da će se odvaditi za popravak zubi Age i Žareta, koji će ići na organizirano takmičenje „izbor  naj smiješka 2008“
-Članovi Moto-kluba imali svrački performanse-uzeli instrumente od Babylona i ožeži.....2-3 iz Emininog repertoara 1981'
-Bilo jako dobro-klub razmišlja da možda(?!), ali možda, slijedeće godine ne organizira doček Nove Godine kao unazad 2 godine – razlog je taj što bi neki organizatori iz okolice morali propasti i treću godinu za rednom jer je ovaj i lanjski besprijekorno organiziran bez ijednoga lapsusa ili loše riječi....
-Moto-klub se zahvaljuje svima koji su nazočili dočeku
 "
Pakleni vozač ferge !!

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.daj odjebite s takim spikama.

22.2.2008. 18:45:17 Komentar poslao: choMa


2.marka008 ne vrijeđaj mi najbolju prijateljicu..da malo ne slušaš šta pričaju ljubomorne cure o njoj i da je upoznaš znao bi da nije takva..

19.2.2008. 21:06:47 Komentar poslao: gradiste_1


3.Na Cvarka sam i mislio --..

6.2.2008. 16:43:50 Komentar poslao: Peter Pan


4.O bože zašto si uzeo pogrešnog Canca!?

6.2.2008. 8:48:13 Komentar poslao: master Yoda


5.Nije umro Canac već Cane Cvarak.

6.2.2008. 8:39:54 Komentar poslao: master Yoda


6.Sto nepisete za Canca ..Canac umro ..ja tek jucer cuo ..nema vise ,,Boze daagi,na Medniku susa a mene boli i sce i duusa"..Canac Legenda ..

5.2.2008. 18:59:28 Komentar poslao: Peter Pan


7.http://www.youtube.com/watch?v=5HOLUGoEqJw

5.2.2008. 11:53:40 Komentar poslao: marka008


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !