Postavljene blokade oko veterinarske


OBJAVLJENO: 12.1.2007.          PREGLEDA: 6578       KOMENTARA: 10


Na križanju Braće Radića i V. Nazora tj. kod veterinara postavljeni su betonski stupići kako neodgovorni poljoprivrednici ne bi mogli parkirati kamionske prikolice, traktorske prikolice i slično. Osim takvoga ugrožavanja vidljivosti prometnice, česti je slučaj neosvijetljenih prikolica a takav šlamperaj koštao je života jednog gradištanca ove jeseni. Ipak tu je kriva policija i pravna država što takve kretene koji po noći voze neosvijetljeni ne kažnjava rigoroznim kazna.
Slike koje vidite poslao je Hrvoje sa našeg foruma koji broji iz dana u dan sve više članova. Zato se aktivno uključite u rasprave!
Na malonogometnom turniru u Županji ekipa Orka plasirala se u polufinale. Igrati će sa Olimpijcima u subotu u 19.h. O rezultatu ćemo pisati ovdje. Za Orke igraju: Nikola (Cibalia), Goran i Ivan Prkić, Ćaro Junior, Dado, Laki Junior, Piter-Terminator iz Šiškovaca, Gabrijel Šarić (Cibalija), Ifa Junior i Stipsa golman.
Županja polako postaje nesigurno mjesto za život tako da se bogatije obitelji, bankari, šverceri sa pijace i politčari kao najveći lopovi polako sele u Gradište. Cjena kvadrata na Grbavici približila se onoj u starom djelu Šiškovaca. Prenosimo:

Napadi na županjskog svećenika

U milodarima prikupljenima na nedjeljnoj svetoj misi župnik crkve Mučeništva svetog Ivana Krstitelja i dekan županjskog dekanata velečasni Ivan Varoščić dobio je – metak. Bio je umotan u novčanicu od deset kuna oblijepljenu selotejpom, a u “paketiću” je bio i papir s porukom: “Ovo ti je druga opomena, razmisli!”
– Prije dva tjedna također u milodarima prikupljenim u povodu Nedjelje Caritasa bila je omotnica sa sličnom porukom. Na rukom ispisanoj cedulji stajalo je, ukratko rečeno, nešto kao “pope lopove, bježi iz Županje, bit ćeš likvidiran”. Uznemirilo me je to, no nisam nešto posebno reagirao držeći da je riječ o nečijoj neumjesnoj šali ili pokušaju da me se zaplaši.
Metak koji sam potom dobio bila je puno ozbiljnija i otvoreno mi upućena prijetnja, što nisam mogao prešutjeti pa sam o svemu izvijestio policiju – kazao nam je velečasni Varoščić.
Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić potvrdio je kako su zaprimili prijavu svećenika i proslijedili je Općinskom državnom odvjetništvu, koje je podnijelo kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog prijetnje.
Prijetnji svećenicima uvijek je bilo, doznajemo od kancelara biskupije đakovačke i srijemske Luke Strgara. No, za razliku od prijašnjih, prijetnja smrću velečasnom Varoščiću najgrublja je dosad. Biskupija je, naravno, upoznata sa slučajem, od policije očekuje da ga riješi najbrže što može, a svom svećeniku daje punu potporu.

Uhitili razbojnika koji je čekićem tukao službenicu
 
Razbojnik koji je jučer izvršio brutalni prepad u mjenjačnici Boso u središtu Županje i čekićem izudarao djelatnicu M. P. (48), otevši joj oko 100.000 kuna, uhvaćen je sat i pol nakon razbojstva.
U PU vukovarsko-srijemskoj potvrdili su da je riječ o 30-godišnjem Vinkovčaninu koji dosad nije policijski evidentiran zbog kaznenih djela. Međutim, tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je uhićeni Vinkovčanin i 30. prosinca po sličnom scenariju opljačkao mjenjačnicu Boso u središtu Vinkovaca. 
I tada je banuo usred dana, navodno u posve istoj odjeći, a djelatnici je taj put zaprijetio bejzbol palicom te odnio oko 8.000 kuna. Novac koji je odnio iz mjenjačnice u Županji policajci su pronašli i bit će vraćen vlasniku.

Dolje je parapazzi slika čija je procjenjena vrijednost veća od slike Victorie Beckam kako piša u strnjaku!

Dok se pederko Beckam ući najprljavim trikovima u haklu na Ljesama, dotle'n Viktorica bezbrižno šora u strnjaku ne znajući da je snima oštro oko parapazza Đokse. Nije oprala ruke u bistrom, brzom i hladnom Bosutu a odma je navalila na kiflice sa pekmezom, na što je upozorena. Teško da bi zbog loših higijenskih navika dobila plaketu certificirane šlajemerice po Berava 9001 standardu.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.E a kada je ono pokladno jahanje ili stavec? Nest sam koda u prolazu vidio u izlogu slasticarne al nisam datum zapazio.

22.1.2007. 21:39:49 Komentar poslao: Hrvoje


2.Koza,Čola,Ohara,Krbo,Siso,Žira

22.1.2007. 17:11:49 Komentar poslao: Saraga


3.Bok!Evo i mene malo da se priključim diskusijama. Da li bi mogla biti skoro objavljena lista slobodnih zidara iz Gradišta. Evo ja ću napisati par njih: Buzer, Josa Kajin, Mirca, Toljo, Stjepo Mijić, pa molim nastavite niz!

22.1.2007. 15:09:38 Komentar poslao: boban


4.Zamalo!!!

17.1.2007. 22:58:20 Komentar poslao: Hrvoje


5.NAZALOST DEČKI SU NAŠI IZGUBILI REZULTATOM OD 6-1 ORKAAAAAA

17.1.2007. 22:40:57 Komentar poslao: dinamovac1989


6.I?? Kako ste prosli na fuzzbalu?

17.1.2007. 21:42:30 Komentar poslao: Hrvoje


7.ORKA U SRIJEDU NAVEČER IGRA ZA POLUFINALE PROTIV EKIPE ZA OČEVID,DOĐITE U ŠTO VEĆEM BROJU NAVIJATI.

15.1.2007. 18:40:58 Komentar poslao: dinamovac1989


8.Tako treba, tamo tapaju dragocjeni gradiški travnjak i urušavaju generalni urbanistički plan gradišta svojim zmajevkama i kikindama.... Em im sunce... Valda če Bena, Kulen, Šiljka, Jelić i ta pokrajinska ekipa pronači novo mjesto za parking.... možda im posluži KRISTIČEVA LUKSUZNA ČUPRIJA :) Zapravo me malo čudi kako da nadležni iz opčine nisu tamo postavili aparat za naplatu parkinga to bi im se više iplatilo ;) kao što je to trend u nama okrajnim mjestima...

14.1.2007. 9:55:58 Komentar poslao: mandarinka


9.http://www.youtube.com/watch?v=ZxfGdIP6uZ0

13.1.2007. 23:14:51 Komentar poslao: Buban


10.Zucu za načenika! Srećka među pčele, Zucu na vruću načelničku stolicu. Zuca rules!

12.1.2007. 11:42:04 Komentar poslao: mulac


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !