Uprava demantira zadnju vijest


OBJAVLJENO: 9.11.2005.          PREGLEDA: 5415       KOMENTARA: 23


Sa malim zakašnjenjem, što zbog vikenda a što zbog zasluženog porodiljskog odmora glavne tajnice Uprave gradiste.com demantiramo poluzlonamjerne vijesti kojima su se uznemirili duhovi pedantne gospode ovijeh krajeve.
Kako bi smo kao najčitanija stranica VU Županije sa preko 100 000 posjeta godišnje, nekoliko kubika gigabajta promeat, čija popularanost prelazi i tištuke Naše Lijepe sačuvali neokaljani obraz opisujemo detaljno incident sa kraja 80-tih. Prilog nam je poslao gospodin Zoran I. (34), čije prezime nećemo objaviti ali hoćemo sliku kada nabavimo. Radi se lupanju glavom cijenjenog gospodina Petera. Ovim putem se izvinjavamo jer se ne radi o Peteru već gospodinu Alavonji. Gospodin Alavonja je jedan od prijatelja gos. Ivana S. Mrđe a rado su viđeni gosti u svim ugostiteljskim lokalima naših atara.
Poznata je anegdota u kojem su gospoda Mrđa, Alavanja i Đuka Kalojz nakon jedne veselice u slavnom Studiju 5 pozaspali gdje god koji mili vanili moji. Zadnje spomenuti je u dubokoj škrinji gospodina Mrđe prepoznao topli krevet. Isti se probudio udobnu uvaljen na smrznutim pilićima te kao takav završio u instituciji koja se poziva sa 94. Evo kako simpatizer naših stranica opisuje incident:
Koncert je započeo sa malim zakašnjenjem u kino sali. Suljo je stajao pored jedne od 4 velike peći koje su popunjavale uglove uvijek hladne sale. Truljave peći održavane od tete Emice su uglavnom dimile i davale lažnu nadu da je u sali mogućnosti dizanja temperature veće od vanjske tijekom zimskih perioda. Suljo je bio bočno odmaknut od zaštitnog lima peći prikovanog za zid. Isti je zamahnuo glavom napravio trzaj prema limu dok bi kriomice rukom dole snažno udario. Snažna jeka lima okuražila je gospodina Alavonju koji je ponovio isto ali glavom. Drugi puta Suljo je napravio mali iskorak prema nazad te još snažnije udara rukom o lim – tobože glavom. Alavanja ponovo uzvraća glavom jače i snažnije uz jako odobravanje prisutne mase. Ipak Suljo ne odustaje pravi bočni zalet 6-7 koraka zalet i TRESSSS !!! Lažni udarac glavom tj. rukom odzvonio je čitavom dvoranom od čega je već lagano ošamućeni Alavanja povampirio. Alavonja se zalijeće gotovo od sredine sale, lasta i .... blackout. Došao je k sebi nakon par minuta i ušao u legendu rock & rola Gradišta. Neobična zgoda puno se puta u prepričavala u već spomenutom društvu uz pokoju čašicu nebezalkoholnih pića, često i pokoju previše pa i više od toga.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.ivica stajdohar tvrdi:bio sam s jokarommmm i bicu s tobom zaljubljena!!

27.1.2006. Komentar poslao: kumic


2.Mrdjini poklali svinje taj dan,pa doslo vrijeme za veceru.Svinjokoljaci za stolom mlate po obarinama a oko sinije se uzjebala macka.Kad je dopizdila svima redom Ivan S. Mrdja kaze svome dadi: dada de umoci nasoj maci.Dragi dada je na to odgovorio : umocim ti materi.

26.1.2006. Komentar poslao: Jastreb


3.bok ana

24.1.2006. Komentar poslao: gg


4.Joj Đuka,Đuka ti si stvarno lud.Ovo ti piše bivša stavnonica gradišta ana.

24.1.2006. Komentar poslao: ana


5.Moj kolega Zoki I(vkošić) zna! 100% je opisao nemili događaj. Potvrđujem jer bijah sa njime

1.12.2005. Komentar poslao: Zokijev Drug 4ever


6.pozdrav od jose keskura sasmo za krbu

28.11.2005. Komentar poslao: joosssiiccaaa


7.sjebo sam se imam neštoi slično.takvih slika imam vagon iz njegovih mladih dana.pa kažem ti ujak mi je

23.11.2005. Komentar poslao: ivan


8.Imaš je vraga, nema šanse da imaš original!

21.11.2005. Komentar poslao: s


9.ha ha imam je kod kuće.al original

21.11.2005. Komentar poslao: ivan


10.Slika je nastala negdje izmeddju 92. i 94.

21.11.2005. Komentar poslao: A


11.bogte koliko je ta slika stara??????pa ivica sad ima 30 godina,a na ovoj slici ima 16 godina.p.s.ivica mi je ujak.

21.11.2005. Komentar poslao: ivan


12.Bedak...Bemu boooga...pa ja ne mogu igrat kad neko gleeedi...

18.11.2005. Komentar poslao: ko? ooon?!


13.S lijeva na desno:Ivica Dugalić, sretno oženjen sa Šiškovčankom, Mirko Durdov policajac i njgov badžo Ivica Šebalj koji je trebao oženiti Brandićku ali nije jer ona je otišla za nekog turčina. Sada je na baušteli u Heilbronu. Onda Anica Kekić bivša vlasnica Royala kojoj i danas stižu peticije za otvaranje ovoga spomenika kulrure. Anica se povukla i piše knjigu na Gorama. I zadnji, šećer na kraju, Camilla, Zlatko, Pištaća, Tačak... male gutaaa a velike žvaače. On i Šebalj bili su nesuđeni pričevi noćnog i jutarnjeg života svih okolnih mjesta.

15.11.2005. Komentar poslao: Berava Power


14.Molicu lijepo jednu skartulju ,,Zeta"popusijo bi mi malo..

14.11.2005. Komentar poslao: Ehemm nek se naadje..


15.GORNJA FOTOGRAFIJA GOVORI KAKO SE NEKAD ŠTEDILO: ZA EKIPU SE DONESE GAJBA NA STOL=KONOBAR ŠTEDI CIPELE JER ZA TAJ STOL NE ZALAZI BAREM 1 SAT, A UZ TO ŠTEDI BATERIJE KALKULATORA ILI BLOKIĆ JER CIJENA GAJBE SE ZNA.

13.11.2005. Komentar poslao: ROYAL 4 EVER


16.po brinelskom pregledu kakvoce(tvrdosti) to nemere proci..

13.11.2005. Komentar poslao: Siskovci do Drine


17.eeee,daaa...ljudi,pa jos onda je nasa ledena dvorana "drazena mikulica" imala srrraund sistem peci,i taj su nam projekt potljam drpili pederi sto proizvode zvucnike...aaa,jesmo se i nagrijali uz njih...i jos njesta;nije djuka kalojz nego KALOZI a u umjetnickim krugovima poznat i kao Kalozzi (talijanski izgovor).

12.11.2005. Komentar poslao: lemmy....lemmmyy......


18.Da, daa! Peter, Alavanja, Mrđa a moglo bi se reći i Vinko B. redovito dobivaju Wild card za sve VIP birceve. Nisu oženjeni jer jednostavno niti jedna dama, pa makar istovarila za manje od pola sata Kikindu đubra, nije dostojna polizati petu nabrojanoj finoj kremi naših krajeva.

11.11.2005. Komentar poslao: Prda


19.posto se (ali ne i poto!) ova anegdota prenosila s koljena 3/4 cola na lakat od trajnozarece simens dr.martinsove peci nije ni cudo sto je doslo do buke u priopcajnom kanalu tj. do zamjene glavnih likova a poznato je da su i peter i alavanja (a ne alavonja) bili cesti gosti u gradistu i momci koje bi svaka maama pozelila za zeta,stoga usrdno molimo gdina petera bogdanovicha da prihvati ovaj ispravak netocnog navoda.

11.11.2005. Komentar poslao: cerna do siskovaca


20.amen

10.11.2005. Komentar poslao: dominus


21.Proktoloske preglede vrsimo sa dubinskom analizom samo sa prednajavom i blagovremenim terminima svatko ce doci na red ..

10.11.2005. Komentar poslao: Dr.Ivan Kovo


22.sprecavam opadanje kose sa gipsanim radovima i grizem zanoktice..koljem po kuca,aktivno sudjelujem u zacecu jedne bebe ili dvojke a moze i odabir boje ociju.Djelatno vrijeme Po-Ut od 09.00h-11.45 Sr.samo po dogovoru Cet.14.00h-16.30h Pet.08.00h-12.00h poslovna jedinica kod Siminog magacina

10.11.2005. Komentar poslao: Prof.Dr.Dr.hc drc.mrc.prc Resic


23.Pozdravljam gospon Krbu

9.11.2005. Komentar poslao: Susjed


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !