Patričar bi kupio Sladoranu


OBJAVLJENO: 8.9.2004.          PREGLEDA: 7903       KOMENTARA: 21  LINK


Na Županjsku Sladoranu ili šećeranu bacio je oko Marijan Živković – Patričar. Ako je preuzme i ako plaće budu na razini onih koje imaju zaposlenici u njegovim trgovinama (oko 2000 kn) gadno se piše ovome kraju.
Da su svakakve budalaštine, nažalost, moguće u našem privatizacijskom vremenu govore i namjere cjenjenog gosp. Marijana Živkovića – Patričara, da preuzme šećeranu. Naravno samo bi idiot povjerovao da čovjek koji barata sa 0 stranih jezika, ima završenih 0 viših i visokih škola može voditi instituciju koja hrani ovaj kraj i koja izvrsno posluje u zadnje vrijeme. Radi se isključivo o pohlepi pojedinca koji bi tobože privukao strani kapital ili pljački uz pomoć kojekakvih talijanskih švercersko-mafijaških jataka. Uprava www.gradiste.com nada se da će goson Patričar imati uspjeha u ovoj lopovskoj nakani kako u politici :-) !
Još bi bilo gluplje da država traži od uposlenika šećerane da oni ispljunu nekih 100-200 mil. kuna gotovine za ono što je njihovo.
Evo izvještaja kojeg smo preuzeli sa

www.radiozupanja.hr

Kao što se i očekivalo prodaja 68,10 posto dionica županjske Sladorane u vlasništvu države izazvala je veliko zanimanje. Potencijalnih kupaca, kako neslužbeno doznajemo, ima već nekoliko a ponuđeni će paket dionica, podsjećamo, biti prodan onome tko do 6. prosinca Hrvatskom fondu za privatizaciju dostavi najpovoljniju ponudu. Uz cijenu bitni faktori koji će utjecati na izbor bit će, kako je utvrđeno, zadržavanje zatečenog broja radnika u roku od godinu dana, poslovni plan za narednih 5 godina i program ulaganja u modernizaciju proizvodnje. Među zainteresiranima za kupnju državnog portfelja dionica Sladorane je i županjska tvrtka «Patričar» no ona se, kaže njen direktor Marijan Živković, neće prijaviti na natječaj ukoliko to skupa namjeravaju učiniti Uprava, radnici i kooperanti šećerane kako bi je privatizirali po modelu takozvanog radničkog dioničarstva. Ako oni pak neće nastupiti sa zajedničkom ponudom Živković im je u danas upućenom pismu namjere predložio razgovore i izrazio spremnost za suradnju jer, kako je naglasio, ne želi kupiti dionice a onda doživjeti «Valpovo» i «Belje». Najgore za sve zaposlenike tvornice šećera ali i za županjski kraj, poručio je, bilo bi raspisivanje novog kruga prodaje dionica i uključivanje u rasplet događaja političkih moćnika koji bi u budućnosti odlučivali i poslovanju Sladorane. Tvrtak «Patričar», stoji uz ostalo u pismu namjere upućenom sladoraninom sindikatu, izuzetno dobro surađuje s 10-tak tvrtki u Italiji te u toj ali i drugim evropskim državama uživa veliki ugled. Novac potreban za plaćanje dionica osiguran je kod poslovne banke u Italiji a isplata bi bila moguća u roku od 30 dana.

Izdvajamo komentar:
ajd...sad kao svi brisete tuur njegovim smirglom a ustv. ste zaboravili na drevne guzobrise kakvim su se koristili nasi staari (a nasi stari nisu glupavi!). daklem;bataljuske,listovi konjskog kiseljaka,tri prsta -tzv adidas jer ostavlja tri crte kad obrisete te prste o zid ili komsijsku tarabu...

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.ma nek se je-e

4.4.2006. 12:23:45 Komentar poslao: sladorana


2.Ma može on kupiti babu svoju.

30.1.2005. Komentar poslao: Mirko


3.ostavite to starom ćari da mu ne propadne kredit

27.12.2004. Komentar poslao: županjska banka


4.vid..vid,izdvojishe moj komentar...jel to ko dobar il ko losh?

26.11.2004. Komentar poslao: e deda,deda...bas si krrme (al ne Marijo!)


5.Patričar je njegovo umjetničko ime.

26.11.2004. Komentar poslao: Jaran


6.A što je to Patričar?

26.11.2004. Komentar poslao: Neinformirani


7.Nelaj mamlaze

25.11.2004. Komentar poslao: Don Zdrale Šebalj


8.Imamo mi lopova u GRADIŠTU! Zar se to ne vidi dobro. Najebače

19.11.2004. Komentar poslao: Brnjica na usta


9.Samo jos to da se dogodi, LOPOV Patričar da kupi Sladoranu!!!!

18.11.2004. Komentar poslao: SD


10.Canac je ponovo u igri?

18.11.2004. Komentar poslao: Pošteni


11.EJ LJUDI NE`TO SE DOGDJA NA GRADISTE.HR

18.11.2004. Komentar poslao: DOMOLJUB


12.ajd...sad kao svi brisete tuur njegovim smirglom a ustv. ste zaboravili na drevne guzobrise kakvim su se koristili nasi staari (a nasi stari nisu glupavi!). daklem;bataljuske,listovi konjskog kiseljaka,tri prsta -tzv adidas jer ostavlja tri crte kad obrisete te prste o zid ili komsijsku tarabu...

18.11.2004. Komentar poslao: nekad biilo-sad se spominjalo


13.Prvo nek napravi vece papir kako bog zapovjeda--čiji li je ovo kulen

16.11.2004. Komentar poslao: SLOBODNA BERAVA 92


14.ljudi,ne budite dica! jestel mozda dusevno rastrojeni il su vam vrane mozak popile?`kaj bre serete? nekate peepat! nemate pojma kolko se taj clovek nnaneuznojio i trbusnjaka napravijo i samo zato sada ima stomak kao elton john...eee...a nekad je bio cool tip...

12.11.2004. Komentar poslao: stitar do tokija


15.obzirom koliko smo mi hrvati pametan narod nikakvo čudo ne bi bilo da Patričar uzme dio slatkiša

11.11.2004. Komentar poslao: siva ekonomija ( preko Bosuta )


16.Nek si je zabije u schupak, bolje bi bilo da proda sve i ostavi se coravog poslav. HA HA HA

10.11.2004. Komentar poslao: Dr. Dreer


17.u jednom nama ne tako dalekom selu orobljena je ( oružana pljačka ) trgovina "Patričar" i sad gospodin Marijan Živković da svojim djelatnicama nadoknadi pretrpljeni strah on POTRAŽUJE OD NJIH DA ONE NADOKNADE NJEMU OPLJAČKANI NOVAC * JEBEMTI SUVERENU DEMOKRATSKU DRŽAVU LOPOVSKU HRVATSKU

10.11.2004. Komentar poslao: Vratiti Golom otoku negdašnji sjaj


18.ako je zemlja čamac zna se koje kapetan što smo bliže brodolomu on je više sretan samouvjereno kormilari u mnogosjedu dok on sere veslači govna jedu

10.11.2004. Komentar poslao: zec, lisica i tri male svinje


19.Čovjek koji sjedi u svojoj "FUTELJI",kupa se sa"SAFUNOM" i barata s 0 strani jezika ,šta s nula on je s jezicima(općenito i s ovim našim) u deficitu ,pa dobro ipak se s neki četiri razreda škole(vjerovatno Austro-ugarske) i nije nešto moglo naučiti!!! Šećerana nikada neće biti "PATRIČANA"

10.11.2004. Komentar poslao: 100%


20.De Nek Si Cetka Svoj Supak Onim Svojim Šmirglavim wc papirom. IMBECILNI TELIĆ

9.11.2004. Komentar poslao: Mara Zguzara


21.bolje da se ugleda na romana i kupi gradištanski nogometni klub i napravi od njega prvaka evrope

9.11.2004. Komentar poslao: betmen007


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !