IGRE BEZ GRANICA


OBJAVLJENO: 11.5.2004.          PREGLEDA: 6184       KOMENTARA: 12


Sport se u Gradište vratio na velika vrata. Svake večeri oko 19.30 sati dolaze Gradištanci iz sela i sa stanova na već popularni malonogometni teren poznatiji kao Beton kao i na košarkaško igralište iligale defence. Već kada je dan na izmaku svojih snaga pale se reflektori koji bi bez problema obasjali i Santiago Bernabeu, a fantastičan noćni ugođaj mamac je za sve ljubitelje sporta. U kratko vrijeme sastave se ekipe za mali nogomet koje znaju dostići impozantan broj, a na susjednom terenu odigrava se basket kakav se nije igrao od vremena kada je Iffa motorkom prerezao prvi koš još davne 1989.

Aktivne su i žene našeg sela koje su iz dvorane sada prešle na vanjske terene a koje su za samo godinu dana napredovale koliko Nadji Comaneci nije uspjelo u 4 godine priprema za olimpijadu u MOntrealu 1974. Premda su Gradištanci po naravi vrlo temperamentni za svaku je pohvalu pravo fer play ponašanje aktera. Naravno - da bi ugođaj bio potpun tu je i navijačka skupina Krčevine Dodijalo koja fanatičnim navijanjem prati sve sportove i sve konzumira.

Uprava Slavonca i općinsko poglavarstvo napravilo je veliku stvar za sport u našem urbanom selu kada su dopustili da se mladež našeg mjesta u večernjim satima nalazi na sportskim okupljalištima a ne na smradom zagušljivim seoskim ugostiteljskim objektima sa **** zvjezdice. Prava je ovo uvertira za malonogometni memorijalni turnir koji se svake godine odigrava u mjesecu lipnju. Da je ovo u neku ruku fenomen govori i činjenica da niti jedno okolno mjesto ne može potaknuti ovoliki broj mladih na sportske aktivnosti. Sa Gradištanskim Betonom bi se tek mogli nositi osječka Srednjika i brodske Klasije. Županjski Graničar i vinkovački Lokosi već dugo zjape prazni... a o selima koje okružuju Gradište da i ne govorimo. Zato ovim putem redakcija našeg web sitea poziva sve čitatelje koji se nisu još uključili u ove svojevrsne igre bez granica da dođu i prisustvuju bilo kao akteri bilo kao pasivni promatrači. Ulaz je besplatan a zabava zajamčena

Iva Gloncin, sportska redakcija.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.GRADISTE PRICAONA U NEDILJU EVROPSKO VRIME 15,00

14.6.2004. Komentar poslao: rakija


2.šit

10.6.2004. Komentar poslao: šit


3.Na betonu je svaki dan sve zanimljivije... Beton je ZAKON!

2.6.2004. Komentar poslao: BETON JE ZAKON


4.pREDlaaaaaaazEM NOVO TAKMICENJE ;;;;;;;KO MOZE KONJU REP ISCUPAT ;;;;VAJ ZAPERAK NA SLIKI LICI NA MENE U MLADIM DANIMA

1.6.2004. Komentar poslao: lovokradica


5....da nije to Ito na slici?!

20.5.2004. Komentar poslao: rezolucija slaba


6.HAJDUK-PRVAK

17.5.2004. Komentar poslao: FR5G5T


7.Gdje ste sada Dinamovci !!!!!!

16.5.2004. Komentar poslao: Torcida Lopatnja Bara


8.di su komentari sa zadnje tekme protiv gunje? pa napravili smo takvu atmosferu i sudac je bio cijeli took susreta popracen zavidnim epitetima i rijecnikom koji imamo samo mi clanovi krcevina..rezultat je poznat javnosti ali malo opisa situacije ne bi skodilo...a sto se tice BETONA-mlade snage nastavljaju,nema bojazni za buduce narastaje! ko nije bio-nema pojma o cemu govorimo,nema razloga trositi rijeci na okolna ruralna mjesta...

14.5.2004. Komentar poslao: the glavni


9.Daj malo više detalja o toj sramoti!

13.5.2004. Komentar poslao: Radoznali


10.Sinoć 12.05.2004. na sramotu svih Gradištanaca zabilježena su dva incidenta iliti susrta bliske vrste aktera kojima je adrenalin ovladao mozgom. Da li su u pitanju mjesečeve mjene ili nešto drugo ne znam ali bi se pojedinci trebali zamisliti nad svojim ponašanjem i neodgojem. Sramota.

13.5.2004. Komentar poslao: zna se tko sam. Svjedok!


11.Paviću imaš pozdrav od naše zubarice!

12.5.2004. Komentar poslao: baja


12.Paviću care !!!!

12.5.2004. Komentar poslao: Jooj


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !