NK Slavonac - NK Šokadija (S.Mikanovci) 1:1


OBJAVLJENO: 16.3.2004.          PREGLEDA: 3403       KOMENTARA: 10


Prije ovog kola došlo je do promijene trenera u Slavoncu, nezadovoljan rezultatima P.Bijeljić je dao ostavku, a na njegovo mjesto je došao Ilija Leutarević (Šargija). Takva promijena je djelovala pozitivno na igrače, bilo je mnogih koji su se željeli dokazivati i nametnuti treneru. Takva je igra i bila ,dosta trke,uklizivanja, borbenosti ,ali malo uspiješnih dodavanja i akcija. U prvom poluvremenu gosti su bili nešto bolji . U 25min nakon prodora po lijevoj strani lopta je ubačena na 5m ,a naš igrač M.Ivanšić je spretno- nespretno pogodio vratnicu i Slavonac se izvukao. Izvukao, ali na kratko jer su gosti poveli nakon jedne kontre u 40min. U tom dijelu igre Slavonac je dijelovao nepovezano , tako da naši napadači I.Zovkić i M.Rešić nisu dobivali prave lopte. U nastavku Slavonac je nastavio sa pritiskom i željom za izjednačenjem. Nakon kornera u 75min Slavonac je izjedačio - uigrana akcija kod izvođenja kornera bila je uspješna - a I.Zovkić je sa 16m pogodio za 1:1 . Do kraja Slavonac nije uspio pobjediti tako da je završilo realnom podijelom bodova . FReesTyleR

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Nediraj te največeg švalera u selu.

22.3.2004. Komentar poslao: mata


2.Borić je u manirama največe pićkice izbjegao sve sukobe.

22.3.2004. Komentar poslao: Vesna


3.Ko to sere i jede govna, kakvi su to napadi a da nema Vinka B ???!!!!

22.3.2004. Komentar poslao: Leganda


4.ipak je bila "ćuprija" a ne šaka

21.3.2004. Komentar poslao: jutropametnijeodvečeri


5.eto nakon 32 godine doživio sam braneći slabijega šaku ispod oka

20.3.2004. Komentar poslao: nevcišelojalnimještaninsela


6. Ministarstvu za Ocuvanje Digniteta Djevica podnosim izvjesce da se mi u > Osijeku o Divcibarskim dodjosh-studenticama brinemo s paznjom i > pozornoscu kakvu i zasluzuju, redovito otcepljujuci i zacepljujuci > odgovarajuce otvore istih. Ministarstvo Ocuvanja Digniteta Djevica RV sa dubokom zabrinutoscu promatra nemile dogadjaje u susjednoj Nam Republici Pripizdini Osjeckoj (dalje u tekstu: RPO). Mentalni poremecaji tamosnjih stanovnika ocito izmicu kontroli sto je posljedica visestoljetnog tamo tradicionalnog pedofilno-incestnog ponasanja s primjesama seksualnog nasilja nad peradi. Kao dokaz alarmantnog stanja u RPO prilazem gore napisani post gdje stanovnik RPO zbog dugogodisnje trpljenog seksualnog nasilja od strane svoga oca i gluhonijeme majke, ne razlikuje zdrave, plodne zenke homo sapiensa od svoje dusevno ogranicene, inkontinentne sestre. > Nagradno pitanje: jeste se ikada zapitali zasto tako rijetko dolaze u > posjetu svojim onemotjalim sugradjanima, iako su dovoljno neudaljene da > mi iz Osijeka mozemo prepishati preko Vase Republike, bez da se popnemo > na tribine stadiona?! Molim sve Nam susjedne republike, dzamahirije, imperije, islamske diktature, pa i dosad neprijateljsku Madjarku Knezevinu Pecs, da se zajednickim snagama suocimo s problemom incesta u RPO informiranjem Naseg stanovnistva, kako se ono u RPO ne bi sokiralo iznimno primitivnim tradicionalnim sportskim disciplinama stanovnika RPO, kao sto je medjusobno uzajamno istovremeno javno uriniranje (tzv. "zapishavanie iedno po drugom"), sto potvrdjuje i gore navedeni tragicni iskaz zlostavljanog stanovnika RPO. Iz fiksiranosti k penisu tog, od oca na oralni seks prisiljavanog, djecaka, ocito je za zakljuciti da i za njega vrijedi, za incest u RPO karakteristicna, genetska deformacija atrofije penisa, sto se ocituje iz iskompleksiranosti pacijenta, sto smo vec mogli promatrati u vecini slucajeva kompleksom pogodjenih stanovnika RPO, cija je mentalna ogranicenost najprimjetnija pri nemogucnosti artikulacije cijelih rijeci (tzv. "legizam"). Molim sve stanovnike Republjik Vinkovci, kao i susjedne Nam diktature: Imajmo razumijevanja za njih, jer im je djetinjstvo tesko, kao i genetske deformacije. Hvala.

20.3.2004. Komentar poslao: Tica


7.Da nije Fas tako dobar golman, mislim, NAJBOLJI, ne bi tako dobro prosli...

20.3.2004. Komentar poslao: NETKO


8.ZUNZARA JE BIO NAJBOLJI!

16.3.2004. Komentar poslao: PAVIĆ


9....samo "duplim stoosom",duugu a nisku,kraatku a visoku dodavat...ako budete svi zajedno dali tolko golova ko Sargija u svoje vrijeme saam...eeeee,tesko...treningeri-samo naprijed,morate se puno neuznojit i popit limunade!

16.3.2004. Komentar poslao: Herta BSC


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !