Juniori drugi na završnom turniru u Vukovaru


OBJAVLJENO: 17.6.2003.          PREGLEDA: 3240       KOMENTARA: 3


Nakon dužeg vremena u prostorije Nk Slavonca stigla su dva pehara zaslugom juniora. Prvi je osvojen prvim mjestom u prvenstvu Lige Mladeži. Liga Mladeži broji osam klubova iz Županjskog kraja. Uz juniore Gradište tu su još i juniori Bošnjaka, Gunje,Županje(Sladorane), Vrbanje, B.Grede, Drenovaca, Štitara. Na završnom turniru naši su juniori igrali odlično. Uvjeti za igru bili su teški zbog vrućeg i sparnog vremena, tako da je jedno poluvrijeme trajalo 25 min. Naši su prvu utakmicu igrali protiv jarmine i uz discipliniranu igru slavili 2:0, golovima u drugom dijelu I.Barana i M.Adžamića. U drugoj utakmici Vuteks - sloga je pobijedila Jarminu 5:1. U finalnoj utakmici protiv Vuteks - Sloge naši su bili u ulozi autsajdera. Prvo poluvrijeme je završilo 0:0 , a na samom početku drugog dijela, nakon jedne duge lopte sa pola igrališta,dobili su gol. Našima je u tom trenutku nedostajalo malo više snage odnosno -duža klupa-, a domačin je rutinski s još dva pogotka pri kraju slavio 3:0. Naši nisu bili nadigrani, ali objektivno nije se moglo više. Sve čestitke! Pobjedničku ekipu odlično je posložio trener Željko Trogrlić, koji je ekipu preuzeo u teškom stanju. Uspjeh je još i veći jer juniora nema puno, jedva 14, 15, ali uz rad,htijenje i zalaganje ni uspjeh nije izostao. Na radu tih igrača treba zahvaliti i trenerima koji su ih trenirali od pionirski dana do danas te upravi, vodstvu i naravno navijačima. (FreesTyleR)

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.E Zagi bi se ti smijo da ti je Goran Mikulić u blizini!

18.6.2003. Komentar poslao: xxx


2.Jedno veče zapada veliki snijeg. Ujutru izadje TITO ispred bijele kuče kad na snijegu pišakom napisano TITO. On odmah naredi da se mokrača odnese na analizu da bi se utvrdilo ko je to napisao. Ubrzo iz labaratorije stiže odgovor. Rukopis Jovankin a olo

17.6.2003. Komentar poslao: Kardelj


3.E sjećam se 1987. kada smo mi juniori igrali u Valpovu isto tako pa izgubili od Sloge Vukovar. Švercali su Sinišu Mihajlovića, popušili smo 3:1. Znam da je Laki zabio gol sa 30 m u samu ćošu. Sa nama je išo jedna legenda Staniša Šitum koji se vratio ekono

17.6.2003. Komentar poslao: Jedan iz obrane


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !