NK Slavonac - NK Sladorana


OBJAVLJENO: 4.6.2003.          PREGLEDA: 3294       KOMENTARA: 6


Utakmica je počela u silnim napadima gostiju , koji su i poveli već u 6 min. Moglo je biti i gore za Slavonac da je Sladorana iskoristila još dvije odlične prigode. Sredinom prvog poluvremena Slavonac je posložio svoje redove i zaprijetio preko M.Rešića , čiji je udarac sa 20ak metara obranio gosujući golman . Nakon jednog kornera Slavonac je izjednačio preko D.Jovanovića koji se snašao u gužvi i zabio za 1:1 . Tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku igralo se nešto otvorenije, ali bez pravih prilika. Sladorana je napadala i pokušavala zaprijetit iz prekida. Nakon jednog slobodnog udarca gosti su -sretno- poveli ,lopta je okrznila jednog naseg igrača i odsjela u lijevim rašljama. Gosti su nastavili sa napadima ,a Slavonac je tu i tamo nešto pokušavao. Nakon jedne akcije protivnički igrač je oboren , a sudac je pokazao na bijelu točku. Uspiješno su realizirali i poveli sa 3:1 . U mirnoj završnici Slavonac je mogao ublažiti poraz. Nakon igranja ruke gostujučeg igrača, sudac je još jednom pokazao na bijelu točku. Domačem kapetanu D.Mikuliću golman je obranio penal. P.S. Nakon utakmice nije se puno žalilo za porazom , igrači su dobili premije, a navalilo se i na talandaru. Treba spomeniti i gledatelje kojih je bilo najviše ove sezone, nadamo se da će ih biti sve više, uz dobre igre Slavonca. FReesTyleR

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.jesi pismen

5.6.2003. Komentar poslao: ja


2.To su nasi "mafijaši" u upravi koji bi prodali rodjenog ćaću za 100 eura. Na što nam lići nogomet ?!! Kakvi to kreteni sve igraju u Slavoncu. Pogledajte samo kakvih ima kretena i frustriranih tipova koji u nićem nisu sposobni, osim oblokati se, raditi mje

5.6.2003. Komentar poslao: bivši igrač


3.prodana i treca utakmica ove sezone,pardon cetvrta!!!1.SLAVONAC-KRAJIŠNIK(0:3);SLOGA-SLAVONAC(...);KRAJIŠNIK-SLAVONAC(2:1);SLAVONAC-SLADORANA(1:3)!!

4.6.2003. Komentar poslao: KRCEVINE DODIJALO -WIEN


4.Mikuliću ništa nisi izgubio od tehnike koju nisi niti imao!

4.6.2003. Komentar poslao: mrgud


5.Prodana ! A on je pitao trenera i trener mu je dopustio :)

4.6.2003. Komentar poslao: FRee


6.Da li je utakmica prodana? Otkada Mikulić puca penale?

4.6.2003. Komentar poslao: mrgud


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !