NK Slavonac - NK Jadran (Gunja) 2:0


OBJAVLJENO: 27.5.2003.          PREGLEDA: 3147       KOMENTARA: 3


Početak utakmice protekao je u odmjeravanju snaga. Domaćin je imao blagu inicijativu, a gosti su čekali na svoje prigode iz kontri. Prvu ozbiljnu priliku Slavonac je imao nakon uigrane kombinacije poslije kornera, koju je propusto realizirati D. Jovanović. Sredinom poluvremena u jednoj kontri Jadran je propustio stopostotnu priliku zaslugom domačeg golmana M.Lakote koji je odlično branio. Na poluvrijeme se otišlo s 0:0 uz nekoliko propuštenih poluprlika. U drugom poluvremenu, nakon nekoliko izmjena igralo se odlučnije, žustrije , a domaćin je poveo nakon lijepe akcije pogtkom I. Zovkića u 58 min. Napadi Slavonca su se redali , a jos jedno odlično proigravanje potvrdio je R. Đurić odmjerenim udarcem za 2:0. Rezultat je mogao biti i veći da je isti napadać iskoristio nekoliko odličnih prilka koje su mu se ukazale. Prikazana igra Slavonca ulijeva optimizam prije dolaska prvoplasirane momčadi Sladorane . Pozivam sve navijače Slavonca i ljubitelje nogometa da dodju u velikom broju i podrže Slavonac. P.S. Takodjer mole se navijači da ostave kod kuće sjekire, motorne pile i ostale alate te glasnim navijanjem pomognu Slavoncu da izbori jos jednu pobjedu :) FReesTyleR

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.mislim da su gunjanci pustili odigranu utakmicu

17.10.2003. Komentar poslao: gunjanke


2.Utakmica s Gunjom bila prije sto godina, di su nove vjesti. Jebiga, vratite nam Canca. Slavonac je imao izvještaje ko Milan. Sad će još malo turnir pa de nek se neko javi Šoci ko bi pisao jer ovako nema smisla!

2.6.2003. Komentar poslao: krčevine dodojalo


3.Iz pozdanih izvora saznajem da je utakmica sa Seceranom prodana za 1000 eura a da Krme i Jazz nisu pristali na 6000 kuna od Vrbanje za pobjedu na sto ih je Zibner upozorio. Cak ni nepodmitljivi A.K. Babuska se ne slaze s tom prodajom jer je dobio batine n

31.5.2003. Komentar poslao: Ogorceni navijac


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !