USKORO REDESIGN WEB STRANICE


OBJAVLJENO: 18.2.2003. 17:00:08          PREGLEDA: 3046       KOMENTARA: 4


Prošlo je nešto više od pola godine od postavljanja www.gradiste.com site-a na Internet mreži. Broj posjeta približava se cifri od 10.000 što nam govori da nam je dnevni broj posjeta oko 60-tak, a svakim se danom povećava. Nastojali smo učiniti stranice što zanimljivije dodavajući nove sadržaje. Često ste prigovarali da smo neaktualni ali se u Gradištu jednostavno ništa ne događa! Primjedba na koju se žalite je i neozbljnost a možemo samo odgovoriti rječima Vinka B.(39): "Takvi smo po cjelom tjelu!". Slike dotičnog u tangama su u vijestima ispod. Neke od primjedbi odnose se na dizajn, poglavito boje. Nastojati ćemo stavljati blaže i neutralnije boje, izbjegavati velike slike (osim galerije slika) i ostati neozbiljni. Dodati ćemo nove sadržaje:forume, statistiku najgledanijih slika, razdvojiti vijesti na "ozbljne i neozbiljne", napraviti generator email razglednica iz Gradišta... Molimo sve da se uključe u enketu kako bi ovaj site učinili što boljim i višestruko iskoračili ispred susjednih sela, poglavito cerne! Moramo izraziti nezadovoljstvo u odazivu na sponzorstvo. Troškovi smještaja (web hosting) iznose oko 900 kn godišnje. Caffe Dijamant (vl Anić Branko) donirao je 400 kn. Ostali ništa! Izrada ovakvog site-a (uključuje ASP, VBSCRIPT, JS, dinamičke baze podataka ....+ redovito održavanje) je redovito u iznosima koji se pišu sa 5 znamenaka. No nama ovaj rad čini zadavoljstvo premda bi nam dobrodošla jedna digitalna kamera. Kadić G.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Ratko Ratko jebemo li te u dupe glatko

22.2.2006. 15:09:29 Komentar poslao: Ante


2.Alo ljudi ovde Ratko Mladic , nemojte siriti dezinformacije o meni, tu sam po vasim sumama i gorama...uzgred veci zlocinac od mene je bio ovaj vas kesh ili Gotovina hahaha

21.2.2006. 21:22:51 Komentar poslao: Ratko Mladic


3.ej samo tako nastavite i ne brinite se. budite uporni i dobit će te pare. budite što bolji jer cerna ima glupu stranicu - fakat glupu

5.12.2003. Komentar poslao: anna


4.Žika legendo !!! Okoja ti je to, jel zan pravit pitu??

10.5.2003. Komentar poslao: Pozdtav iz Vrška


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !