KUPOVINA RAČUNALA – GDJE, NOVO, POLOVNO,LAPTOP, KO


OBJAVLJENO: 10.12.2002. 11:36:30          PREGLEDA: 4623       KOMENTARA: 1


Razmišljanja webmastera: LAPTOP – ili notebook ili po našem prijenosno računalo. Za isti novac dobijete barem duplo jaču konfiguraciju. Samo ako treba za posao. Za naše prilike još uvijek skupo, šminkeraj. POLOVNO – već za 1000 kn može se nabaviti kvalitetno računalo koje će zadovoljiti većinu potreba, preporuka početnicima ili onima koji imaju djecu ( Mrđa, Fritz, Niccy, Bane, Đokso, Šiš, webmaster, ... i ostali u 4. deceniji života nisu u toj kategoriji)! POLOVNO DO 1.g. – Iskustva pokazuju da oni koji prodaju takvo računalo nisu u stanju preboljeti više od 50% godišnji pad vrijednosti računala, stoga se više isplati uz manju nadoplatu uzeti novo računalo. NOVO – Već za 600 eura može se nabaviti sasvim zadovoljavajuća konfiguracija. I tu vrijedi pravilo, koliko para – toliko muzike. AKCIJSKE PRODAJE – Hoću Internet, kupovina na rate itd. – Ako želite financirati banke uzmite, no platiti ćete duplo više nego da platite gotovinom. Za one kojima je normalno biti u minusu. Dobra stvar je što dobivate provjerene komponente, usklađenu konfiguraciju i osiguranu bolju podršku. Često ide i licencirani softver uz ovakve konfiguracije. GDJE KUPITI – slobodno se obratite za savjet emailom i dobiti ćete najbolju konfiguraciju, uz najpovoljnije cijene uz garanciju i račun! Garantirano, moja provizija je cestarina Zagreb – Županja – ili u pravilu najmanje 3 puta manja od ostalih :-) !

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.kupujem polovno prijenosno računalo

23.1.2005. Komentar poslao: ivana


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !