FC - Slavonac radno !


OBJAVLJENO: 20.1.2010.          PREGLEDA: 4281       KOMENTARA: 7  LINK


U tijeku su pripreme specijalnog izvještaja iz Kanade koje je zdušno financirala općina Gradište. Kako se po svjetskim portalima naglašava da je Vancouver najbolji grad za život na planeti a Munchen ima najbolju infrastrukturu www.gradiste.com je dobio sredstva i na licu mjesta se uvjerio o činjeničnom stanju - postoji li bolje mjesto za život od Gradišta !?
Napomena:Jazz je obećao poslati tekst za temu Body Building u Gradištanaca, pa ga upozoravamo da ako ne pošalje uskoro, objaviti ćemo njegovu sliku iz 80.-ih pod naslovom 45 kg žive vage

Teško je naći ovakve macane grupirane na jednom mjestu. Pored ovakve slike Cerna se trese na 9 stupnjeva rihterove magnitude. Svaka ceranka koja drži do sebe morala bi u novčaniku imati rezervnu povratnu kartu do Gradišta, zubni konac, dva para hanzaplasta, 45 eura i naravno ovu sliku

Do krademo vijest sa portala www.nk-slavonac.com.
U nedjelju, 17.01.2010. u 14,30 započele su zimske pripreme. Od novih imena tu su vratar Stjepan Poje, a otišli su dosadašnji golman Jerry, te Prkić Goran koji se vratio u Sladoranu.
Skupština je održana u 17,00. Predsjednik Branko Dretvić - Jazz je prošlu godinu okarakterizirao kao još jednu uspješnu sezonu, jer kao novaci u ligi završili smo na visokom trećem mjestu. Jesenji dio prvenstva smo završili na 9-om mjestu. Nadamo se da ćemo u proljetnom dijelu prvenstva postići bolji plasman. Što se tiče radova na tribinama, završen je lokal, tj. plavo-bijeli saloon, vanjska fasada .... Završeno je sve osim krova i sjedalica. Do sada je uloženo oko 2,500.000 kn. Godina pred nama će biti financijski teška, ali to se ne bi trebalo previše osjetiti na uvjetima rada, ali će biti smanjeni troškovi gradnje, te plaće igrača. Morati ćemo štedjeti na svemu ako mislimo izgurati ovu godinu. U planu je završiti ogradu oko igrališta i izgraditi parkiralište. Krov i sjedalice će morati pričekati neka bolja vremena. Naglasak u ovoj godini će se staviti na rad sa mlađim kategorijama, koje vode Ivan Adlešić – Ifa (juniori) i Mario Ivanšić – Gipa (pioniri i limači), a pomaže im trener seniora Pavo Kustura.
Trener seniora Pavo Kustura je također prošlu godinu pohvalio, te podnio detaljna izvješća o svim igračima, segmentima igre i treninga i izrazio svoje zadovoljstvo uvjetima rada i radom igrača. Također, smatra da smo mogli i trebali više, te se nada boljem plasmanu u proljetnom dijelu sezone. Izvješće o radu juniora je podnio novopečeni trener Ivan Adlešić – Ifa, dok je izvješće o radu pionira i limača podnio njihov također novopečeni trener Mario Ivanšić – Gipa, koji bi svojim stasom i izgledom, a da ga ne poznaju suci mogao bez problema zaigrati za pionire.
Nakon svih ovih izlaganja o štednji i krizi, javio se domar Antun Čolakovac i zatražio veću plaću, jer u protivnom neće raditi. Predsjednik je napomenuo da ovo nije niti mjesto niti vrijeme niti način za ovakve razgovore i odbio povećanje, što je rezultiralo otkazom domara.
Novi domar je već nađen.

Neka pokušaju snimiti ovdje kaubojsku tučnjavu !

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.U teretani kod Jazza uvijek se tražila ploča tega više!

26.1.2010. 12:30:14 Komentar poslao: Buban


2.Bravooo

25.1.2010. 15:23:56 Komentar poslao: Abdulah Carigradski


3.$ta reci o ova tri naocita mladica? prave se rijeci tu tesko nalaze...kulturni,obrazovani,lijepih manira,duhoviti k tome...svaka bi ih majka pozeljela za zeta...rezultat je to utjecaja ljekovite gradistanske vode i dobrog pedagoskog odgoja drugarice slave,maande,druga djuuricha te nadasve raana psihofizicka priprema kod druga $ooce...

22.1.2010. 19:32:46 Komentar poslao: kukuruzi taman fiini


4.Kakvi napuhani pjetlići,

22.1.2010. 15:22:15 Komentar poslao: Dido


5.AAAAAA ! Mića ima istu majicu od prije 20 godina!

22.1.2010. 11:11:52 Komentar poslao: Z


6.o bidiboldingu u gradistanaca moglo bi se piiissaaaattttt,,...ima tu materijala za nekoliko prosirenih izdanja...

21.1.2010. 8:20:08 Komentar poslao: petar celik


7.Neka samo ostanu gdje jesu, 1. županijska je dobra liga

20.1.2010. 20:57:49 Komentar poslao: bek


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !