Raport 6. mjesec 2009.


OBJAVLJENO: 19.6.2009.          PREGLEDA: 3986       KOMENTARA: 3  LINK


SUPEREXKLUZIVNO NA WWW.GRADISTE.COM - RAD NA CRNO KOD NAFFYJA - VADJENJE ZUBA OD ZECA !!!!

Vlak pun kukuruza koji je vozio iz Županje prema ko za gdje izvrnuo se sa svojih zadnjih 6 vagona netom nakon pružnog prijelaza prema Cerni. Iz dobro obavještenih izvora saznajemo da je diverziju počinila skupina revnih ceranki koje na taj način žele privući pozornost zbog ukidanja poticaja na Poletove karte hordama gradištanske neodoljive mladeži.
Malonogometni turnir
Patnajstak ekipa sudjeluje na turniru u malom nogometu koji organizira Slavonac. Turnir je počeo 15.6. a rezultate pratite na njihovom portalu nk-slavonac.com uređivan od meksičkog zeta Šargije. Kažu kod Šargije se doma priča hrvatski, njemački, meksi... pardon španjolski a problema nemaju i sa bosanskim i srpskim ako kada odu na ćevape u Orašje. Šargija imaš zadatak da objaviš kako se pravi tjesto za Takos i Burritos, propadaju nam kukuruzi u oknima.


Šećer na kraju - još uvijek neženja - M. Prašilovac -Rabbit. Tko ti je kriv što si šokac i nemaš mirovinu preko 10 000 kn kao neka gospoda hercegovine. Đaba ti izrokane m-84 i m-55 ---

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Ipak bi to bio preveliki skandal za našu vukojebinu od Hrvatske. Zamislite samo, to bi bilo otvoreno priznanje da u Hrvtaskoj, tom Raju na zemlji, komadiću Svemira koji je Bog ostavio za sebe i svoju vojsku, nas omnipotentne Hrvate, ipak nije na snazi vladavina nadljudskog i nadženskog ćudoređa... Nemamo mi muda uhvatiti se u koštac s takvim trivijalnim, ali ipak teškim moralnim istinama. Da nije tako, Žalbeno vijeće ne bi odbilo zahtjev državnog odvjedništva. To ne znači da možemo unaprijed optužiti Franceka, ali očito nikome nije do prave istine, jer postoji mogućnost da je prava istina bolna.

3.8.2009. 17:07:21 Komentar poslao: Minda


2.Zasto mu Naffy nije dao Slepsajlu ..100% bi izvadio i Krajnike sa zubom ...

27.6.2009. 14:37:29 Komentar poslao: Peter Pan


3.Dzaba mu sve ..nema on stroj a la Resic......

19.6.2009. 16:55:45 Komentar poslao: Peter Pan


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !