Hepi nju jir 2009


OBJAVLJENO: 20.1.2009.          PREGLEDA: 7608       KOMENTARA: 4


Vrijeme stoji u Slavoniji i Baranji. Tako je i u Gradištu premda nešto malo bolje od sela Cvelferije koja svake godine upisuje 10% manje učenika u svoje škole.
U centru Gradišta otvoren je novi ugostiteljski objekt poluzatvorenog tipa (zabranjen ulaz sa SMB vojno-svinjokoljskim prslucima) na mjesto nekadašnje kajsije koja je ranila prije 20. godina generacije kuražne gradištanske čeljadi. Caffe nosi naziv City Centar ali ga većina za sada zove Novi Dajmond.

Gore – novi Dijamant, dolje – Gazda i Makarević komentiraju cijenu prasaca na Babogredskoj burziGore – reinkarnacija Mirce, neprikosnoveni pas koji prkosi prometnim vozilima, dolje – točan geografski položaj Gradišta postavljen vjerojatno od neke ćelije Alkaide, teroristi niti ne pokušavajte ništa, papparatzi Djokso napunio je rakete na radaru koje ruše golube gačanere i satelite


Rođo Franja – napokon je i on uplovio u burne bračne vode. Rođo reci Čobankoviću neka se kani politike i pravi vino koje je vrhunsko za razliku od političkih poteza, dolje – gosp. Ivan. S. alijas Mrđa. Malo je poznato izvan gradištanskih tištuka da je Mrđa vrhunski majstor za motore svih vrsta, osobito traktorske, kamionske i za kućne strojeve. Zato ako vam motorka ne radi – boljeg majstora u okolici nema. I zna se kako se kod Mrđe dolazi, u tradiciji lijepog darivanja malog znaka pažnje – jabuke, naranče, neki negazirani sok …


Gore – Početkom 2. tjedna siječnja 2009. zazimilo je nemilo.Gradište je toga dana bilo najladnije u Europi sa -18 ako se računaju europske metopole ne računajući neke selendre i prip… pardon. Da za gradištance nema zime posvjedočio je i Matija Đilanović – Đila udobno uvaljen onkraj toplog Smederevca i naramkom drva. E sad kako se atraktivna novinarka zagrijala kod Đile … Da nema zime posvjedočio je i Đuka poštar poznat po krilatici kojom je obranio čast i mršavi obraz starosjedilaca šokaca kada je odbrusio Peri Eviću; Vi bosacni ste nama bili bolji od svakog pesticida, kad uđete u kukruze, nesta zadnja travka korova , dolje – i ove godine grupa Babylonuveseljavala je mlado, premlado, matoro, muško, žensko na dočeku nove godine u organizaciji Moto kluba Gradište

I nemojte zaboravite Adžamiće kojima je ova godina počela po zlu. Svojim prilogom smanjite im muku, i odvojite koliko možete, svaka je pomoć dobrodošla.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.http://www.youtube.com/watch?v=ylMuu85QdzY pokladno jahanje

4.2.2009. 20:10:10 Komentar poslao: marka008


2.Novi slika nabavljeno pa će da bidne i novi članak

3.2.2009. 20:21:27 Komentar poslao: Buban


3.gdje je nestala kamera

30.1.2009. 20:06:08 Komentar poslao: vspisic1


4.Sretna i vama svima. Sta je sa web kamerom? Nema prijama.

21.1.2009. 17:13:09 Komentar poslao: Ilija D.


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !