Novosti na sve strane


OBJAVLJENO: 19.7.2008.          PREGLEDA: 4601       KOMENTARA: 2  LINK


Zbog viška novca u blagajni te širenja na tržište drugih kontinenata Upravni odbor gradiste.com angažirao je još jednog specijalnog izvjestitelja – bivšeg i sadašnjeg Udbaša. Slike su poslane iz kockarske meke Las Vegasa (čiji se kockari ne mogu usporediti sa žilavošću fanatika iz Lanterne) i okolice, Županje a očekujemo izvještaj iz hvarskog Carpe Dijema gdje se okuplja čeljad sa puno problema. Priglupa čeljad u C.Dijemu osjeća se bolje ako plati malu pivu 40 kuna, a što o tome misle naši uhranjeni traktoristi pročitajte u slijedećem članku u kojem se pravi detaljna analiza objekata 2 Bage i Carpe Dijema, urednost sanitarija, styling, vinska karta, IQ gostiju, omjer količine totmasti i kokajina na šanku. Slike su postavljene u zadnju galeriju – link a na njima su komentari slika iz bespuća. Jedna od slika specijalnog izvjestitelja objavljena krajem lanjske godine je i dama od 70 godina sa  ranjenim koljenom i minici koja mora konobariti zbog propasti njihovih mirovinskih sustava. Tako šta ne bi prošlo kod nas niti selekciju za kopanje repe.

Specijalni reporter onkraj divlje nemani kakva se u prirodnim uvjetima može vidjeti na stanovima Mednika. Specijalni reporter umiva se često u malim dozama vodom sa Dudarovi kupki pa možete vidjeti koliko je zabrinut ispred goleme nemani.
.

Specijalni reporter iz Azije stavio je pod svoju kontrolu ovu opaku neman kao i veliki broj pohotni azijatkinja kojima je obećavalo lagodan život konobarica u VIP ložama 2 Bage

U zadnja 2 tjedna gradiste.com i grwireless komentirani su u Slavonskom Domu, doduše u nešto cenzuriranom izdanju što je i shvatljivo jer mi ipak nemamo stidne dlake na jeziku jer ne ližemo kao neka druga mjesta u okolici.

U Downtownu je postavljena još jedna web kamera pa ih sada imamo dvije a traži se lokacija i za još koju.


Prije tjedan dana održan je turnir ulica u malom nogometu pa prenosimo sa nk-slavonac.com:
Nogometna uzbuđenja u Gradištu ne prestaju niti za vrijeme najvećih žegulja (40" u hladu). Nakon malonogometnog noćnog turnira održan je Prvi turnir ulica u Gradištu koji je okupio nogometnu kremu Gradišta. Imali smo priliku na djelu vidjeti stare zaboravljene zvijezde koje još uvijek sjaje, poteze koji se gotovo nigdje ne mogu vidjeti, taktičke postavke prema kojima  Mourinhove strateške ideje izgledaju smiješno. Bio je to uzbudljiv sudar nogometnih škola različitih stoljeća. Neke od ekipa prezentirale su zanimljive poglede na nogomet, vidjeli smo različite, ali očito brižljivo njegovane i čuvane stilove koji još nisu doprle do šire javnosti (recimo taktika kada se igra u šljiviku, lucidna taktika igranja u bašči oko kukuružnjaka, zatim u dvorištu kada ti smetaju prikolice i tanjurače, zatim nedaleko poznata svinjokolja taktika ili u blažoj podvarijanti taktika štrojenje prasaca, veliki aplauz dobila je taktika igranja oko kazana za pečenje rakije). Turnir je bio jednodnevni i samo najizdržljiviji su opstali, popijene se enormne količine žuje poslije kobasa iz talandare. Veliki odaziv publike dobar je signal da turnir postane tradicionalan. Nastupilo je 10 ekipa a najbolji su:
Konačan poredak - 1. Turnir ulica u Gradištu:
1. Trg Hrvatskih velikana
2. Beč
3. Bosutska

 

Marko, jedan od mnogobrojnih Čolakovaca kojih ima preko 23 000 na km/2 na križanju kolodvorske i bosutske avenije uslikan u Puli.

Šaljite nam svoje slike, izvještaje sa rorištiljada i poučne pričice !


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Mašala

26.5.2012. 16:41:44 Komentar poslao: e


2.Onaj žuti što voda tigra usro se kao grlica.

20.7.2008. Komentar poslao: Sandokan


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !