Izgubili u Mirkovcima 1:2


OBJAVLJENO: 6.9.2005.          PREGLEDA: 3404       KOMENTARA: 7


Prvo napomenimo da postoje 2 kluba u Mirkovcima, prvi je Hrvatski Sokol za kojega igraju Hrvati, dok je drugi Hajduk Mirko za kojega igraju Srbi.


Meč je odigran na terenu koji se od asfalta razlikovao samo po pokojoj travki. Igralo se sa loptom koja se dobiva kao poklon uz 3 kile praška za rublje. Sudac Gagulić kumovao je lošem rezultatu, nije sudio 2-3 penala ali isključivi krivac za loš rezultat su sami igraći. Bilo je i nekolik stativa i prečki ali lopta jednostavno nije išla u gol! Osjetio se veliki nedostatak Rešića koji je odlučio karijeru posvetiti baušteli i galebarenju po Jadranu. Osim što je svojim odlaskom pojačao Slavonac, jedan od najsebičnijih igrača u povijesti kluba ostavio je ucviljene i mnoge dame, mahom upitnog morala. Nedostajao je i mladi Mladen Braovac. Trogrlić je u gostima igrao tradicionalno uplašeno. Karantena mu je bila pijanka do 7 ujutro te trener Šargija razmišlja o uvođenju alkotesta za igrače.
Sezonu su započeli juniori i pioniri gostovanjem u Podgajcima. Juniori su pobijedili 4:1 dok su pioniri doživjeli pravi mali potop izgubivši 5:0.
Stavljeno je 200 m kvadratnih nove trave (dio je sufinancirao Siniša J.) najviše oko golova. Zainteresirani fanovi mogu kupiti stari komad trave po simboličnoj cijeni od 1000 kuna m2. Navalite, mnogi velikani su tu ostavili svoja koljena : Đok, Laki, Tudo, Puškarić, Faš, Jašin ...


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Tito živi u našim srcima!

23.11.2005. Komentar poslao: Staljin


2.na žalost cele jugoslavije .....javljamo da je......drug titio mrtav

23.11.2005. Komentar poslao: slobo


3.pa nije ni cudo sto smo izgubili njih je duplo vise,ili cemo morati prestati piti ozujsko kondicijono pivo ili oni igrati,mada bi ,,Sargija" mogao pritegnuti koju zicu pa i nek pukne kud pukne bez jedne zice ili dvije moze se i dalje sargijat

7.9.2005. Komentar poslao: Bubnjar sa Ljesa


4.Druže Tito ljubičice bela

7.9.2005. Komentar poslao: A


5.Boli me Qurac za fc slavonac i nogomet. Zar svaka druga vijest mora biti o slavoncu! Zar nema nekakvih drugih događanja od fc slavonca!?

7.9.2005. Komentar poslao: živijo drug tito


6.smrt fašizmu i narodnjacima

6.9.2005. Komentar poslao: pećenim jajetom


7.Meljo meljavi

6.9.2005. Komentar poslao: meljo


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !