TREĆE MJESTO USPRKOS KRAĐAMA!!!


OBJAVLJENO: 21.11.2004.          PREGLEDA: 3359       KOMENTARA: 7


NK Slavonac dočekao je kraj sezone još jednim u nizu od posljednjih triju remija. Ovaj puta remiziralo se na gostujućem terenu sa RAŠKOM iz Rajeva Sela rezultatom 2:2. Utakmica u kojoj je Slavonac dva puta ispuštao vodstvo bit će zapamćena po još jednoj u niz sudačkih krađa kojem je naš klub izložen tokom čitavog jesenskog dijela prvenstva. Treće mjesto jesenske tabele je za naš klub realnost kada suci sude po ovakvim nesuspregnutim metoda mržnje i gađenja prema svemu što je iz Gradišta i što ima simbol tikvice. Mulji iz Berave i pregorelo svinjsko đubrivo ne smrde toliko koliko su pune smrada i podlosti sve spletke kojima je Slavonac bio izložen od strane županijskog nogometnog saveza i moramo to reći; vinkovačkih sudaca sumnjivog morala i karaktera! Našim zvjezdama se nema što prigovoriti, uvijek su izgarali revno za Slavonac. Kada god nisu bili u mogućnosti igrati za Slavonac zbog svinjokolja i teških mamurluka od predhodnih dijamantnih noći, oni su opet bili uz Slavonac u birtiji u spremištu sa Žujom u ruci.
Neka znaju svi županijski drugoligaši i oni u centrima moći u nogometnom savezu da u Gradištu vlada veliko jedinstvo i ljubav između igrača Slavonca i Krčevine Dodijalo po raznim svinjokoljama, talandarama, kod Horvatovića, na Beravi i drugdje. Zajedništvo i ljubav iz kojeg će izniknuti novi Slavonac kao feniks iz pepela. Slavonac koji će pobjediti sve spletke i prevare. Slavonac u kojem će svim igračima iz našeg sela vrata biti širom zatvorena. Slavonac u kojem će do izražaja doći spoj starosti i iskustva.

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.evo jos jedan komentar....

10.5.2005. Komentar poslao: jos jedan


2.decki lopta je okrugla,svasta se moze da desi pa cak i da neudje u finfer od slavonca.jaa kad gledim utakmicu uvik se okrenem prima protivniku a stalno tamo buljim jel iskustvo pokazujeda se golovi uvijek tamo zabijaju.i tocka.i jos jedna. . .

29.4.2005. Komentar poslao: prijateljski naklonjen


3.Znamo odakle ste, pripazite

9.3.2005. Komentar poslao: inspektor i njegov čuko rex


4.Mato pozdravljaju te dvije cure koje si upoznao za jednu Novu godinu.Pozdrav iz Njemacke.

4.2.2005. Komentar poslao: Rokovci


5.suci? ma,ajdeeeeeeee...pa vi ste goriji od najgorijih laznih moralista u udruzi sudaca! eee,nema vishe takih sudaca kao sto su bili:Tuna Shljik,Blohin,Suurko,Mimi,onda onaj iz Soljana-ne znam kako se zove al nije ni bitno...Al,nasi decki ce odoljevati i dalje svim pakostima,jurisat ce razdrljenih,obrijanih grudiju na neprijateljski finfer,nece padati kao Andra Gogolja iako ga niko nije ni mrko pogledo...FC Slavnac do Tokija!

26.11.2004. Komentar poslao: zute i crvene paprike


6.Naprijed u nove pobjede a svi koji neće proljevati svoju i krv za krvavice marš van iz Slavonca!Vrata su im zatvorena.

22.11.2004. Komentar poslao: Nekadašnji treninger


7.Samo naprijed u nove pobjede.

22.11.2004. Komentar poslao: autor


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !