RENESANSA U SLAVONCU


OBJAVLJENO: 6.11.2004.          PREGLEDA: 3285       KOMENTARA: 12


NK Slavonac ove sezone doživljava svoju renesansu u pravom smislu riječi. Koliko malo je potrebno za sreću najbrojnije navijačke skupine na ovim prostorima (čitaj: KD) govore posljednji rezultati i zbivanja u i oko kluba. Trenutno je NK Slavonac na 3 mjestu prestižne 2 županijske nogometne lige istok iza lidera prvenstva Lokomotive iz Vinkovaca i drugoplasiranih Vođinaca. Nakon briljantne prezentacije pred domaćom publikom i pobjede protiv močnih Soljana od 3:0 u utakmici u kojoj su gledatelji doslovno mogli lizati prste od vrhunskog nogometa i bravura zvijezda našeg eurokluba. Slavonac se sada sprema za jednu od sljedećih u nizu povijesnih utakmica u kojem je prva ona protiv Retkovaca na gostujućem terenu u nedjelju 7.11.2004. Kako postoji objektivni problem sa skračenjem dana i kako sada mrak nad Gradištem pada već 17 h, uprava Slavonca reagirala je briljantno. Precjednik gdin. Jazz je došao na ideju da reflektore sa popularnog betona okrene prema stadionu Ljese te je na taj način jedan dio travnatog igrališta (oko 30%) dobro osvjetljen i po noći tako da naši dečki treniraju i po mraku, a treninzi nisu ograničeni na dnevno svijetlo i dan. Koliko je mogao primjetiti vaš sportski novinar (oprostite na subjektivnosti) dečki treniraju pojačanim intenzitetom. Treninzi su koncipirani na način da je največi naglasak na vrhunskoj taktici head coacha Šargije čiji i autoritet i stručnost niti jednom od početka sezone nisu došli u pitanje! Igraći su jako motivirani. Primječujemo i zavidan broj navijala Krčine Dodijalo koji svakodnevno prate svoje ljubimce na treninzima, a neki sa njima čak i treniraju. Možemo slobodno reći da Slavonac napokon ima tim spreman za vrhunske domete. Koliko euforija prati ovu činjenicu govori i podatak da je head coach obećo šišanje na nulu a predsjednik je obećao brijanje brade ako kojim slučajem NK Slavonac završi kao lider jesenskog djela prvenstva do kraja ima još samo par kola (trenutno prvoplasirani bježi samo 3 boda). Organizirano putovanje navijača KD je u Nedjelju u podne na gostovanje u Retkovce. Pozvani ste svi.
Sportski dopisnik sa Ljesa šabad

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Decki lopta je okrugla i ono okruglo mora u ono coskasto.Nedaaj Prodooraaa!!!!

28.1.2005. Komentar poslao: Obe leeve


2.dobro da ikako igrate obzirom na sastav "nogometne momčadi"

23.11.2004. Komentar poslao: nogometaš


3.-Ajd ides samnom malo na stan,idemo se malo provozat. -necu,ne da mi se... (ovaj prvi ode na emzejcu a drugi ce:-eee,,,a na stanu se siino istovarlja...eee,prokuuuzzzijo sam ja njega ,miloshu moj...)

17.11.2004. Komentar poslao: poznat redakciji


4.U srcu bosna,u glavi fosna

16.11.2004. Komentar poslao: Suseljanin


5.Slavonac je nepobjediv

16.11.2004. Komentar poslao: Prle


6.poznata tvrtka Intel krajem godine prestaje sa proizvodnjom procesora, najavljuju osvajanje trona u proizvodnji opreme za pirsing te držalica za sjekire za dešnjake

14.11.2004. Komentar poslao: pravo suđe je gorući problem a i narodnjaci


7.Jel Ti to pišeš samo za uži krug ljudi?

13.11.2004. Komentar poslao: vršak


8.da,al taj bus baca na cepu kad ga poderes preko stotke,hartletovana vidijum glava ne dihta jer je sa sitnim nutom a to ne ide skupa sa dreovanjem cin-spuune...inace,djecki: samo nekate mudlat,loptu nisku a visoku i to duplim stooosom...

12.11.2004. Komentar poslao: nek ide,nek zuuuca,nek dere kosulju...


9.Brabus preradio Neoplanov bus --- 980 KS 212 km/h --- u najavi John Deer-ov kombajn * za 10 minuta svrši hektar žita

11.11.2004. Komentar poslao: www.preseravanja.kom od šljiva


10.Rezultat utakmice Retkovci - Slavonac je 1:1, podjela bodova. Slavonac je cijelu utakmicu vodio i kad su već svi slavili 3 gostujuća boda domaćin je u 85 min izjednačio.

10.11.2004. Komentar poslao: Šabad


11.Isprika u ime redakcije za tiskarske pogreške koje su nastale prilikom putovanja ovoga teksta elektronskim poštanskim putovima - emajlom. Originalan tekst je 199% ispravan.

10.11.2004. Komentar poslao: redaktor redakcije www.gradiste.com


12.fala boguda ste se sjetili poslat koju pametnu na net!bit cemo prvi 100%,idemo u evropu...i samo dajte izvjesca,sa sto vise pravopisnih gresaka,to daje jednu umjetnicku notu i stih...budite i dalje na razini nivoa!

7.11.2004. Komentar poslao: dupli stooos


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !