KRČEVINE DODIJALO - Senzacija!


OBJAVLJENO: 22.6.2004.          PREGLEDA: 6200       KOMENTARA: 24  LINK


U što se pretvorio jučerašnji nogometni turnir na male goliće ispred Vatrogasnog doma u suorganizaciji caffe bara Dijamant i navijačke skupine KRČEVINE DODIJALO ne može se prenjeti ni riječi ni slikom. Ipak pokušat ćemo vam koliko toliko dočarati ambijentalnost jučerašnjeg događaja koji je zasjenio zbivanja u Portugalu i postigao kritičnu točku razine nivoa popularnosti i posječenosti kakvih se zasigurno ne bi postidio ni već odama opjevani Royal.
Trebalo je to biti jedno sasvim obično druženje uz kotlovinu i Mickov band aid, a povod druženja bilo je odigravanje ovog turnira na kojeg su se prijavile čak 22 ekipe (po 2 igrača u ekipi.
Neposredno pred sam početak turnira spustilo se strašno nevrijeme popračeno grmljavinom, ledom i silnim pljuskom. Voda je poplavila ceste i kanale. Ključni trenutak zbio se kada je nakon pola sata prestao padati led (ali ne i pljusak). Tada vlasnik Dijamanta Bane izvodi svoju ekipu na teren koji je plivao u vodi, a svim ostalim akterima po zakonu sinergije jača kolektivni duh i osokoljeni vođom i guruom Banetom slijede njegov put Preko vode do slobode pa u kanal na pranje! Kiša pljušti, voda do koljena, izmjenjuje se ekipa za ekipom, teren sve više sliči nudističkoj plaži za divlje svinje.
Gradište je po 'ko zna koji put dokazalo koliko voli sport! Ali to nije bilo sve. Poput NBA klubova bilo je tu osim same igre i dodatnih sadržaja koji su uveseljavali gledatelje, ne - nije bilo chierlidersica već su pojedinci priredili prvorazredni show (pogledajte video zapis) skokovima u kanal ispred Dijamanta - skokovima koji su zasigurno u rangu sa onim poznatim prosinačkim skokom u nepoznato -, a potom i prvim ovogodišnjim kupanjem i u Bosutu čime je probijena prva drezga ove godine. Turnir se nastavio sve do kasnih sati, u međuvremenu se razvedrilo i vrijeme, dolazili su ljudi iz cijelog sela pa i sa stanova da u čudu i nevjerici promatraju nesvakidašnji događaj. Tko je osvojio turnir neznamo i nije ni bitno. Za svaku pohvalu je pravo fair play ponašanje svih prisutnih i visok stupanj tolerancije i poštivanja u nemogućim i nadljudskim uvjetima kakvima se mogu prilagoditi samo Gradištanci.
Slike ovog spektakla pogledajte uskoro samo na našim stranicama. Nadamo se da ćemo uspjeti dobiti i video film skokova i plivanja u kanalu ispred Dijamanta koji je nakon ovog događaja ušao u anale sportske povijesti. Uz opasku našim najmlađim čitateljima: nemojte da vam navedeni budu uzori u životu!!! Uskoro i nagradna igra NAJLJEPŠI SKOK U KANAL!
Spec. sportski izvjestitelji iz Portugala i iz Dijamanta Iva Gloncin & Mara Revalović.
Slike pogledajte na linku ili kliknite

VODE


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.ja bih ipak do luvra tamo je spricer najbolji...

16.4.2005. Komentar poslao: sladokusac


2.aga ajmo po trafuciju u sjedinjene drzave

13.12.2004. Komentar poslao: gazic joso


3.a di je pegamber

8.12.2004. Komentar poslao: pegamber


4.Napravi si besplati na www.yahoo.com

25.10.2004. Komentar poslao: Doglavni


5.Webmasteru u Americi: Isprika što ne odgovaram na tvoje mailove i dr. ako ih šalješ. Ne radi mi outlook express koji mi nisi programirao... Javim ti se ovih dana kad to popravim. Pozdrav.

25.10.2004. Komentar poslao: Krčevine Dodijalo iz Ulice Mulaca


6.Miča, možel se kako do D......?

7.10.2004. Komentar poslao: Mata


7. PITAJ COJU ?

6.10.2004. Komentar poslao: MIČA:


8.Joj što je ova Kekička dobra! Kako mogu doći do nje?

14.9.2004. Komentar poslao: Mata


9.a ti glupaco "VALETOVA"u buduce kad pises nesto predstavi se a ne da ispadne da sam ja pisala te gluposti,a ti takve balave price ostavi za sebe jer meni takvo sto nebi palo na pamet.

13.9.2004. Komentar poslao: Dubravka


10.Pa gdje su svi ljudi? Nema nikog na webu već 10 dana a ni novih vijesti nema? Misli li itko na nas čitatelje? Gdje je video snimak kupanja u kanalu? Što se to događa?

22.7.2004. Komentar poslao: uvređen i ozlojeđen


11.Jedno ladno pivo

17.7.2004. Komentar poslao: Crni Luka


12.Kakva preseravanja, ostavite Laleta i Jokičku na Miru konobara

3.7.2004. Komentar poslao: Jaran


13.malo ste osli sa teme ali nema veze.Samo da se zabiljezi: prvi je probio led na bosutu(doslovno) jos u 2. mjesecu slavni D. Sinder.Dakle nemojte covjeku slavu oduzimati

2.7.2004. Komentar poslao: Gradistar


14.MA DAJ KAKVA JE TO PRIČA DA NEMATE TI I VALE NIŠTA?! OD KAKO TE POČEO TESATI NADOŠLA SI I PREPOLOVILA SE! A TU JE I ONA STARA PARE TRAŽE PARE!!!! SAMO TI NIJE U REDU ŠTO SI STALA IZMEĐU NJEGA I DUCE!

30.6.2004. Komentar poslao: VALETOVA


15.od mene se otkačite, jel ja nemam ništa s Valetom!!!! a što se tiče para možete samo gledati i biti ljubomorni!! a ja kada saznam tko to šalje ja cu joj glavu skanitu s ramena!!

30.6.2004. Komentar poslao: JOKIČKA


16.jebali te i vale i jokička u guzicu

30.6.2004. Komentar poslao: ivana


17..VALE DA LI TI ZNAŠ DA JE JOKIČKA LUDA ZA TOBOM? A BOLJE BI JOJ BILO DA NIJE JER SE PETLJA U NAŠU VEZU! JEDINO TE JA ISKRENO VOLIM,A ONA JE TU VIŠAK.ZNAM JA DA SI TI S NJOM ZBOG PARA!!

30.6.2004. Komentar poslao: Ljubomorna


18.VALE DA LI TI ZNAŠ DA JE JOKIČKA LUDA ZA TOBOM? A BOLJE BI JOJ BILO DA NIJE JER SE PETLJA U NAŠU VEZU! JEDINO TE JA ISKRENO VOLIM,A ONA JE TU VIŠAK.ZNAM JA DA SI TI S NJOM ZBOG PARA!!

29.6.2004. Komentar poslao: PUSA


19.ma kaki skokovi s mostarskog mosta,pa ovo je za olimpijadu ,ljudi...zovem odma huan antonija samarana i ugovaram ovu disciplinu za ka jedan turnir u jokohami! ima da organiziramo prvo svj.prvenstvo u kaljuzanju!

28.6.2004. Komentar poslao: ko? ooooon?


20.Hoće li uskoro biti film na kojem su skokovi u kanal? Zna li itko?

27.6.2004. Komentar poslao: mimun


21.STAVLJENE SU SLIKE SA BALOMETA!!!NAVALI NARODE

25.6.2004. Komentar poslao: WEBMASTER


22.Serezlija koji ti to cuva ledja ?

25.6.2004. Komentar poslao: Iva


23....i kako sada...sto reci...emocije bujaju...osjecaji svjezine punine nadvladavaju sve razine nivoa...tako nesto se ne moze dogadjati nigdje u svemiru pa ni sire,samo je Gradiste i poetski mu stanovnici puni ljubavi spremno takvim i inim dogadjajima oslikati hamer papir iz bloka br.4 i prikazati sarolikost obicaja nase rodne grude...samo tako nastavite a drugi mogu samo zaliti sto zive u nekim promasenim svjetovima!

22.6.2004. Komentar poslao: Kristina Topalovic (udana)


24.Živjelo moje selo!

22.6.2004. Komentar poslao: Jaran


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !