Šestoj ekipi se nije dalo...


OBJAVLJENO: 29.12.2003.          PREGLEDA: 3998       KOMENTARA: 8  LINK


Naslov govori sve. Koliko je Gradište i u sportskoj domeni daleko ispred okolnih naseoka i da je zbilja selo fenomen potvrđuje današnji sportski događaj koji se zbio na stadionu Ljese. Kada biste današnje scene sa malonogometnog terena u Gradištu prikazali nekom Cerancu na TV, naivni bi Ceranac bio uvjeren da se radi o ljetnom i sparnom danu kada je eto normalno da se vidi veći broj treningera na igralištu i koji su lakše odjeveni i sl... Pri temperaturi na kojoj i Polarni Medvjed navlači šubaru, jaknu, dukserice i štrikane čarape a pojedinci skaču glavom kroz led na ceranskom Bosutu :-), Gradištanci igraju mali nogomet i to u kratkim hlačicama. Bio je dovoljan samo jedan poziv zainteresiranima danas u Dijamantu oko podneva i već je sve živo na nogama. Živa ispod ništice, sunčan dan, bez vjetra i snjega ali i izrazito hladno vrijeme nisu spriječili Gradištance koji vole nogomet da se okupe oko 13.00 h na popularnom Betonu. Čak šest ekipa, da dobro ste pročitali! Ne zaboravimo, datum je 28.12.2003. Istina, šesta ekipa koja se formirala nije nastupila zbog objektivnih okolnosti; izrazito hladnog vremena i dugog čekanja. No bilo je tu i dosta gledatelja sa strane koji su bodrili, vrijeđali, pljuvali, prijetili i sve što se veže uz ime Krčevine Dodijalo! Koliko se samo jedna ekipa može uznojiti a da se druga neuznoji trebalo je vidjeti svojim očima, to ovdje ne možemo opširnije opisivati. Ono što možemo je izraziti divljenje za sportski motiv, sportsku (i ne samo sportsku) drskost i agresivnost, pobjednički duh, neizgubljene motoričke sposobnosti, neizgubljenu tehniku (jer je nikad...) i pojačanu tjelesnu masu! Gradištanci su napokon pronašli formulu po kojoj sport i alkohol mogu zajedno!


sportski dopisnik sa stadiona Ljese Šabad.
Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.NEMEM KOMENTARA NNNEMEM KOMENTARA NEMAM KOMENTARA

16.1.2004. Komentar poslao: MARK_Y (ante4)


2.KONAČNO I GORE ZAVRŠILE NA INTERNETU.(SMETLIŠTE USRED SELA ) - 750 METERA OD CRKVE A 50 M. OD BEĆKE ULICE. A ŠTO NAMA SELJACIMA DA BUZDE BOLJE NEGO MAKARANIMA.?

4.1.2004. Komentar poslao: bečanin


3.Sjećam se jednom da smo prije 4, 5 godina na betonu šibali nogoš iako je bio snjeg do koljena ali beton je bio očišćen ralicom, mislim da su bile 4 ekipe

2.1.2004. Komentar poslao: svjedok


4.Runjo prijatelju! Dali i tebi krene suza na oko kada vidis Gore kako propadaju, kao na ovoj slici ?

30.12.2003. Komentar poslao: Jaran


5.Kada se sjetim kupanja na gorama, suza sama krene !

30.12.2003. Komentar poslao: Stari Laf


6.Ko nije bio-taj ne moze znati...zapravo bi sponik prvoj lopti trebao biti u nas a ne u zaseoku Zupanji jer nigdje nema toliko treningera i entuzijasta kao na ludoj zili.BETON je odgojio i odgaja(a i odgajat ce) mnoge slavne treningere koji su ostavili dubok trag medju krticnjacima svih nogometnih centara blize i dalje okoline.Bili su davno i neki pokusaji da tenis zavlada BETONOM,cak i basket ali...duh nasih predaka je prevladao i samo najjaci treningeri su ostali gordo prkoseci najezdama antisportskih negativnih utjecaja sa svih strana.Stoga,treningeri-pijte dosta limunade da se neuznojite!

29.12.2003. Komentar poslao: glavni treninger


7."prdina bara" je izvorno oznacavala: "proljevski iscjedak u gacama, nenamjerno prokliznuo iz anusa zbog prvotne nevine namjere da se prdne". Iz toga se moze zakljuciti da je "prdina bara" naselje nepovoljno za zivot i razmnozavanje...

29.12.2003. Komentar poslao: Prdina Bara


8.Zar je moguće da se u Gradištu igra mali nogomet na tako hladnom vremenu? Ne vjerujem.

29.12.2003. Komentar poslao: neka mi neko objasni


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !