Top 100 Internet stranica u hrvata


OBJAVLJENO: 7.11.2003.          PREGLEDA: 3423       KOMENTARA: 3  LINK


Na najznačajniji hrvatski Internet natječaj za godinu 2003. - Vidi Web Top 100, informatičko izdavačke kuće Vidi i redakcije časopisa Vidi i Vidi web portala, prijavilo se preko 1500 web stranica. Mogle su se prijaviti web stranice na hrvatskom jeziku, kao i web stranice koje na bilo koji drugi način imaju povezanost s Hrvatskom neovisno na kojem je jeziku njihov sadržaj.

Prve prijave počele su stizati početkom veljače, a prijave su zaključene 15. SVIBNJA. Ocjenjuju se kvaliteta sadržaja na stranicama, učestalost obnavljanje sadržaja, iskorištavanje interaktivnih mogućnosti, brzina učitavanja, intuitivnost korisničkog sučelja i navigacijskih elemenata, vizualna atraktivnost stranica, količina i načini korištenja naprednijih servisa te količina i kvaliteta sadržaja i drugih opcija i funkcija koje olakšavaju snalaženje i korištenje stranica.

Neovisni stručni ocjenjivački žiri sastavljen od 36 stručnjaka iz 14 hrvatskih i međunarodnih institucija odabaro je najbolje internet stranice u 10 kategorija, od ukupno prijavljenjih preko 1500 stranica. Od stotinu nagrađenih stranica ističe se njih deset koje su u svojim kategorijama osvojile i titulu najbolje od najboljih. Za svaku kategoriju žiri je izabrao 10 najboljih stranica, a svaka kategorija isto tako ima i aposlutnog pobjednika koji je dobio nagradu Vidi Internet Oskar. Jedna od onih koji su među Top 100 je i www.gorivo.com koje su načinili autori ovih stranica. Nismo prvi jer nemamo lobij kao Cerna  :-)... (G.K.)


Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Mašala

2.5.2004. Komentar poslao: Mara


2.TO je oštenila Čanetova kuja upitnog morala. Navodno je viđena na koncertu M.Jacksona održanom na Staklenom mostu u Šiškovcima za kirvaj...

11.7.2003. Komentar poslao: Lucky


3.Čuko je legenda

11.7.2003. Komentar poslao: Billie Jean


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !