SLAVONAC - ŠOKADIJA (BG) 2:2


OBJAVLJENO: 20.3.2003. 9:07:44          PREGLEDA: 3207       KOMENTARA: 1


Premijerna utakmica proljetnog djela prvenstva, odigrana na stadionu "Ljese" donijela je prvi bod našim nogometašima iako su većinu utakmice sa igračem manje. Prvenstveni debi imao je Branko Dretvić koji je preskočio pionire, juniore i seniore, zainteresirao se prvo za mali nogomet, potom započeo za veterane i upornošću dogurao do seniorskog sastava. Nakon međusobnog «opipavanja» domaći igraći Slavonca dolaze do lagane inicijative i dolaze u nekoliko poluprilika. Sredinom 1. poluvremena gostujući igrać dolazi nakon neuspjelog postavljanja zaleđa u situaciju 1:1 sa golmanom M. Lakotom. Miro pomalo nespretno ruši na samo rubu šesnaesterca suparničkog napadača i zasluženo dobiva crveni karton. Izlazi B. Dretvić a na gol dolazi Faš. Iz slobodnog udarca, odnosno odbitka živog zida gosti istovremeno dolaze o vodstvo. Naše nogometaše to ne obeshrabruje, pojačavaju tempo i preuzimaju inicijativu. Nakon jednog slobodnog udarca kojeg precizno izvodi Pejić, Dado postavlja loptu u gužvi na nekih 2-3 metra od gola i izjednačava rezultat. Tada se malo zaoštrava situacija na terenu, naši igraći gube živce nakon nekoliko uzastopnih prekršaja nad njima. Osobito žestoki startovi su bili nad brzonogim Rešićem no on im je uzinat pokazivao zube i nije odustajao u svojim prodorima. U jednoj nespretnoj kombinaciji gostujućeg igraća kojeg zovu «Toljaga» i golmana Zovkić spretno ubacuje loptu i dovodi domaćine u vodstvo 2:1. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. Početkom 2. djela utakmice počela je padati lagana kiša (uz vjetar) i neznatno pokvarilo uvjete za igru. Morao sam kući na put u Zagreb te na izlasku iz anfora načuo od nekih klošara na traljavim biciklima iz «Beća» da je konačan rezultat 2:2. Uprava

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Jel igro Pero Patak

5.5.2003. Komentar poslao: Mara


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !