Ivanu S. Mrđi (36) oduzet milijun kuna


OBJAVLJENO: 20.1.2003. 8:57:15          PREGLEDA: 4565       KOMENTARA: 3


Nakon što je svekoliko pućanstvo sa nestrpljenjem očekivalo da će nagrada od milijun kuna stići u prave, žuljevite i neprane ruke I.Stojanovića (za bolje prijatelje Mrđa) kao bomba odjeknula je vijest da je emisija poništena. Pokušaj razgovora sa nesuđenim slavodobitnikom je propao jer je ulaz u anfor blokiran tjelohraniteljima, a okolne kuće, štale i sjenici okruženi su snajperistima, golubovima gačanerima i pokojom zaostalom rodom. Priča se da je Ivo u dubokoj depresiji, na sedativima, krvavici podriguši i preklanjskoj šećerenoj rakiji. No iz tajnih izvora iz caffe "Dijamant" saznajemo od Caneta da je emisija poništena jer se vijest proširila valovima radija "Slobodna Berava 92" i stranicama našeg sitea prije prikaza emisije na HTV-u. Gradište je na nogama, mladi, staro, krezubo, bolesno, muško, žensko, srednje ... Općinski oci danas od prosvjednika nisu uspjeli ući u prostorije, dvije tanjuraće (32 tanjura) blokirale su ulaze i izlaze prema Cerni za koju se sumnja da je svojom prljavom propagandom pokušala destabilizirati jedinstvo i slogu gradištanaca. No bolji poznavaoci ekonomsko političkih prilika prepoznati će želju zavidnih susjeda ceranaca za preuzimanjem bušotine izvora ljekovite gradištanske vode. Ivo ostani obični trijezni Mrđa kakvog te poznajemo, sportska naprezanja i odricanja neka tio budu fenjer vodilja u tmini nepravde koja se nadvila nad tobom!

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Ivo sine što si popio svu rakiju?

4.2.2005. Komentar poslao: Tvoja Maama


2.a koji vam je to mrđa, neki pusionicar.

26.6.2003. Komentar poslao: undertaker


3.bas me brige

8.5.2003. Komentar poslao: ebola


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !