Nova školska dvorana


OBJAVLJENO: 26.12.2002. 17:48:11          PREGLEDA: 2954       KOMENTARA: 1


Tokom ove školske godine puštena je u rad nova školska dvorana koju su godinama očekivale generacije gradištanaca. Dvorana je nešto kraća od "rukometne" ali je zato opremeljena najsuvremenijom opremom. Postavljeni su koševi koji se daljinskim upravljenjem podižu i spuštaju, standardno su postavljeni rukomentni golovi, postoji i mreža za odbojku. Veliki broj strunjača i ostalih gimnastički sprava pomaže nastavi tjelesnog odgoja, svlačionice sa tuševima i veliki međuprostori i ulazi sa 3 strane (jedan direkno iz škole) garantiraju potpuni komfor. Dvorana je stalo grijana a ograđeni su i osvježivači zraka i klima uređaj. Prema riječima Kadić Ivana, dugogodišnjeg nastavnika tjelesnog odgoja, djeca se odnose korektno i pažljivo prema novom inventaru, spremištu slično kao i sa nešto ranije otvorenom Osnovnom školom. Osim što se koristi za nastavu tjelesnog odgoja, dvoranu koriste i članovi tekwando kluba iz zaseoka Cerne - trenirajući mlađe uzraste gradištanaca. U zadnje vrijeme treniraju i košarkaši iz Županje a prema riječima gradištanca Vladimira Grebenara (22), donedavno prvoligaškog NK Kandit Osijeka - ugođaj igranja u našoj dvorani je vrhunski. Govori se i o početku igranja rekreativnog nogometa (4+1) u večernjim terminima. Vjerujemo u popunjenost termina poznavajući zainteresiranost svih generacija naših mještana za popularni hakl! (G.K.)

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.hehe

18.2.2006. 16:46:51 Komentar poslao: b


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !