Za povijest Slavonac:Krčevine Dodijalo 2:4


OBJAVLJENO: 25.11.2002. 13:27:15          PREGLEDA: 3201       KOMENTARA: 2


Sam početak pripao je Slavoncu. Prvih nekoliko minuta neuigrana obrana navijača poigrava se u vlastitom šesnajstercu igrač i trener Blažević je nakon što je proturio loptu kroz noge Kopiću i Vidačkoviću pokušao isto i Žagaru, ovaj mu je oduzeo loptu, snažno pucao sa kojih 10 m, vratar Đok se bacio koliko je dugačak, težak, širok i visok, vrhovima prstiju s neobrezanim noktima izbacio loptu. Lopta je izbijena na nekih 30 m. Tehnički savršeno potkovan loptu prima Mikulić G. na prsa i neobranjivo para mrežu. No na poravnanje se nije dugo čekalo. U 23 min. dvojac Rosotrunović Validžić A. koji je neprestanim špintevima i križanjima izluđivao obranu Slavonca namjestio je čistu priliku Sariću koji je samo trebao postaviti nogu za izjednačenje. Kapiten navijača Klobučar u nekoliko navrata poslužio je sitnog i brzonogog Jazza loptama koje imaju oči Stewea Wondera - no vratar Flips bio je izuzetno raspoložen. Rezultatom 1:1 otišlo se na poluvrijeme. Drugo poluvrijeme počinje brzim pogotkom Slavonca preciznim udarcem Kopić A. sa nekih 35-40m u sami doljnnji-gornji kut. U 65 m. desio se prijelomni trenutak utamice. Jovanović je prebacio igru na lijevu stranu, najbrži igrač Slavonca pa i šire Vidačković je punim šprintom povukao loptu u dugačkom foru, vratar Đok koji ne štedi niti sebe niti protivnika, niti vlastite igrače pa ni gledaoce viknuo je "MOJA !!!" .... Muk je zavladao tribinama od energičnog sudara u kojem su obadvojica navijača zadobila povede od kojih su morali biti zamjenjeni. Tada trener Blažević povlači krucijalan potez:u igu uvodi Ivu Čolakovac, Kadić Gorana i Josipović Nenada. Odlično pripremljeni, agilni, brzi povečali su ritam igre i omogučili Čubi da prekrasnim lobom izjednači na 2:2. U 75 min. nakon što je nanizao 6 protivničkih i 6 vlastiti igrača Klobučar I. se velikom brzinom spušta u protivnički jedanajsterac i na grub način od lošeg i nepouzdanog Kopić A. Isti igrač, inače ponajbolji pojedinac utakmice- u kojega neopravdano nije ulagano kad je trebalo pa ni onda, nepogriješivo pogađa protivnički gol - 3:2 za navijače. Dvije minute prije kraja Josipović N. i Kadić G., pojedinici koji su najviše pretrčali izvode solo akciju od 16 do 16, nesebični Josipović dodaj loptu još manje sebičnom Kadić G. koji se strmoglavo, nezaustavljivo i neponovljivo velikom brzinom spušta u 16m. Mikulić D. i Trogrliću nije preostalo ništa nego da prekršajem zaustave nazadrživog Kadić G. Jedanajsterac izvodi nesebični Mikulić D., lopta trese stativu, leti prema 16m, Rosotrunović se baca skokom ranjene pantere i neobranjivo zakucava loptu za 4:2. (Uprava)

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.Ovo je prenosio Mladen Delić iz raja

22.3.2005. Komentar poslao: Anta


2.Alo mara kolka bara

20.12.2003. Komentar poslao: Sadam Babic


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !