Sankcije Gradištu?


OBJAVLJENO: 22.10.2002. 10:20:19          PREGLEDA: 4114       KOMENTARA: 1


Događaj koji se zbio u "par exelance" Caffe baru Dijamantu u samome centru Općine Gradište sa petka na subotu 18/19.10.2002. poprimio je izgleda konotacije širih političkih razmjera. Sve je očito režirano u centrima moći da bi se diskreditirale određene osobe našega sela. Premijer Vlade RH najavio je svoj skori dolazak sa svim ministrima i članovima vlade. Predsjednik RH vraća se prvim zrakoplovom iz Egipta. Uvodi se policijski sat. Vojska je mobilizirana. S druge je pak strane očišćen bunker na gradiškom brdu kojeg čuvaju dobrovoljci iz "Ulice Mulaca". Grudobrani su postavljeni na Dudarevim Kupkama tako da je turizam u našem selu ove godine uništen. Gradište brane "zlu netrebalo" slabo naoružani navijači Slavonca "Krčevine dodojalo". Premijer će u svom posjetu Općini Gradište kako saznajemo iz krugova bliskih vladi, predati zahtjev za izručenje osumnjičenih za počinjeni zločin u Dijamantu "Zagrebačkom sudu za ratne zločine počinjene na području općine Gradište". Čelnici Općinske vlasti morat će se pripremiti i na mogući odgovor na prijetnju sankcijama Gradištu Premijera RH i Predsjednika. Već tešku gospodarsku sitaciju (ekonomija Gradište je u stečaju) sankcije bi na naše selo još više pojačalo. Da li je riješenje u "Don Pedrovom" ratu sela protiv RH. Jedno je sigurno:"ULICA MULACA NIKADA NEĆE PASTI".

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

1.TAKO JE ZIVIO GOVORNIK

8.5.2005. Komentar poslao: LIJEPA NASA;ULICA MULACA


 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !