ZA KRAJ TREĆI


OBJAVLJENO: 17.10.2002. 13:27:19          PREGLEDA: 3096       KOMENTARA: 2


Kup Virova je specifičan jer se na tom natjecanju ekipa sastoji od tri člana koji ribu love iz čamca. Dakle, nema karakterističnog natjecanja s obale odnosno staze koja je podijeljena u sektore. Na natjecanju su ribičko umijeće odmjerila 48 natjecatelja iz 15 udruga. Ukupno su ulovili 94,5 kg ribe, a najuspiješniji su bili ribiči iz ivankovačkog Klenića. Drugo mjesto zazela je ekipa Dunav iz Vukovara, a treće mjesto Bosut iz Gradišta. Za gradištansku momčad nastupila je obitelj Parašilovac, suprug Antun, supruga Verica i sin Krešimir. Od nedavno Gradište ima dvije ribičke udruge, stariji Linjak i novoosnovani Bosut. Drugi gradištanski predstavnik, Linjak, zauzeo je sedmo mjesto. (Ž. Batarilović)

Upute
Vozi se sa Red line do Wilson stanice. Usputno ćeš proći pored stadiona gdje je (Wringley Field) gdje je Babe Ruth napravio legendarni Home Run. To je onaj sport gdje stapom udaraju lopticu i trce okolo kao prasci oko valova. Kada dodjes spustis se dole:
1. Otprilike ovdje je Jingo Bell Man. Matori izmedju 30 i 80 godina, zapustena bradica. Pjeva neka sranja. Ne vracaj se bez slike da njim. Kada mu pruzis 1 USD skociti ce kao osureno prase, primjetiti ces magicnu moc zelenog papircica.
2. Tamo ti je neki kineski electro shop sa sranjima koja se ne mogu vidjeti niti na gorama. Pitaj gazdu ima li XP ispod pulta, da to trebas instalirati. kazi da trebas samo CD/DVD bez usluge. On ce se vraski boriti za to da ti naplati uslugu. Ako mu dignes zivac vidjeti ces da je taj bio neki opaki zuti ..
3. Tu zive crni, ne idi niti po danu u tu ulicu. Mada je samo 100 m dalje fina cetvrt(krizanje magnolije i wilson,neka nova zgrada)
4. Starbucks! Obavezno tamo i pitaj za Josipu!Nasa Bosanka, udana za nekog Serbs (on je isto O.k),zena mi je slala garantno,onda znas koliko smo dobri!!! Bila je voditeljica u tom caffeu,tu sam sa Dinom srkao kavicu. Molim te pozdravi je od mene i pitaj za broj, izgubio sam ga negdje 
5. Citava zgrada je od Himze, legendarnog Kirjanje. Uljepsati ce ti dan. Pitaj ga za mene i Dinu, sjetiti ce se. Neka ti pokaze stanove, kazi da imas vec nesto ali si cuo da je on nas i da ima dobrih stanova. Uljepsati ce ti dan, pamtiti ces njega a ne taj seminar na kojem vec jesti. Propusiti njegov LIFE PATH je vrhunski sado mazo prema samome sebi. Pitaj ga koliko je crnaca ispizdio i zena povalio?
6. Dobar Thai Food – probaj –
7. To mi je bio stan. North Beacon 4545 ! Trazi Tedija Janitora i pitaj kobojage za stan, cuo si od Dine i mene za taj stan ….
Toliko! A onda 2 dio za Devon Ave. Legendarni indijci – pakistanci….

Pretraži :

 

Nemate podršku za flash!

Temperatura u selu:

Slučajne slike  odaberi :

Moraš biti registriran da bi upisivao komentare ! Link za registraciju.

Ispis komentara:

 

Najnovije vijesti

1.Proljeće 2022

O ljepoti Gradišta, Gradištanki i Gradištanaca napisane su i uglazbljeni mnogu stihovi. Stoga uživajte u ovim prizorima za koje je svaki komentar u opasnosti da postane svetogrđe.

[VIŠE]

2.Pucar živi vječno !

Nekoliko anegdota, pjesama i poskočica o pučkom pjesniku Pucaru

[VIŠE]

3.Demografija

Ulaskom u EU iz temelja se promijenila demografska slika Gradišta, Slavonije i čitave države. U zadnjih 20 godina jedna trećina stanovnika napustila je selo a to je zasigurno više od pola radno sposobnih i produktivnih. 

[VIŠE]

4.Krvavi travanj 1945.

Prisjećamo se dana 14.travnja 1945 kad je Gradištu od strane Narodno oslobodilačke vojske ubijeno ili nestalo 87 mještana, većinom domobrana.

[VIŠE]

5.Kronike iz Gradišta

Izgradnja i obnova doma kulture 1948-2019
Piše:Franja Babić

[VIŠE]

6.Beton 2018.

Ponovo smo se susreli na uvijek vrućem asfaltu Ljesa

[VIŠE]

7.Pravoslavna Crkva u Gradištu ?

Pravoslavna Crkva u Gradištu, Cigansko groblje, lista korisnika poticaja, Božični malonogometni sustret 2017 ....

[VIŠE]

8.Python u Gradištu

Nakon uspjeha u prošloj školskoj godini gdje su naši robotičari uspješno odradili svih 5 kola natjecanja udruga Grwireless nastavlja sa radom.

[VIŠE]

9.Vožnja po Gradištu

Uživajte malo u par snimaka vožnje po Gradištu.

[VIŠE]

10.Svećenik i Gradište

Pročitajmo drugačije mišljenje o svemu što se dešava u i oko Župe.

[VIŠE]

© 2002 - 2006   www.gradiste.com  Sva prava zaštićena - inače bi moglo biti po tamburi !