Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  KalendarKalendar  Pretraži forumTraži  UupoomoćUupoomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Registracija novog člana
 Gradište Forum : Registracija novog člana

Pravila i uvjeti korištenja foruma

Ako se slažete sa ispod napisanim pravilima, kliknite 'Prihvaćam' na dnu stranice u protivnom kliknite na 'Odustajem'.

Prilikom registracije morate dati neke podatke, većina je neobavezna, i sve što napišete postaje javna informacija, OSIM vašeg e-maila i lozinke za forum.

Registracijom prihvaćate i obavezujete se ne slati materijal koji je vulgaran, iskrivljen, netočan, uznemirujuć. Nipošto ne ćete narušavati privatnost drugih, njihovu seksualnu orijentaciju, i ne ćete kršiti zakone. Obavezujete se ne slati licencirani materijal koji vi ne posjedujete.

Za svoje poruke ste jedino vi odgovorni. U slučaju traženja vaših podataka od strane zakona kojeg je potakla vaša poruka/poruke na forumu, obvezni smo dati informacije koje posjedujemo o vama.

Iako za poruke poslane na forum nismo odgovorni i ne možemo ocijeniti njihovu točnost, zadržavamo pravo na brisanje poruka sa i bez ikakvog razloga. Ako naiđete na upitne poruke, molimo vas kontaktirajte forum preko e-maila.

The Federal Trade Commission's Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (COPPA) requires that Web Sites are to obtain parental consent before collecting, using, or disclosing personal information from children under 13. If you are below 13 then you can NOT use this forum. Do NOT register if you are below the age of 13.

Gornji članak je pisan na engleskom jeziku. Ako ne razumijete, dužni ste saznati njegov sadržaj, kao i što prihvaćate njegov sadržaj u cijelosti.

Registracijom prihvaćate sve uvjete gore napisane i suglasni ste se pridržavati pravila foruma.


Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0.094 sekundi(a).