Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  KalendarKalendar  Pretraži forumTraži  UupoomoćUupoomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Plus (+)
 Gradište Forum : GRADIŠTE : Plus (+)
Ikona poruka Tema: Biti će nam lakše Odgovori Pošalji novu temu
GRADIŠTE FORUM
Autor Poruka
Buban
Gazda foruma
Gazda foruma
Avatar

Pristupio/la: 25.Siječanj.2003
Online Status: Offline
Poruke: 604
Citiram Buban Odgovorbullet Tema: Biti će nam lakše
    Poslan: 22.Srpanj.2010 u 19:21
ŽUPANJA DOBILA DVIJE NOVE SPECIJALISTIČKE ORDINACIJE
U Županji psihijatrica i nova pedijatrica
Objavljeno: 22.7.2010
ŽUPANJA - U Županji je počela s radom Psihijatrijska ordinacija koju vodi dr. Sanja Škalic, specijalist psihijatar. Iako je otvorena prije nekoliko dana, kroz nju je već prošao velik broj pacijenata čija su iskustva veoma pozitivna.
- Nisam mogla vjerovati kada mi je obiteljski liječnik dao uputnicu za pregled kod specijalista psihijatra i rekao da se odmah mogu naručiti ovdje u Županji. Poruči
USKORO SVE ORDINACIJE U NOVOJ POLIKLINICI
Inače, i sve ostale specijalističke ordinacije u Županji, primjerice kirurška, internistička i urološka, uskoro će biti smještene na jednom mjestu, u novosagrađenoj zgradi Poliklinike, smještenoj na katu iznad Centra za dijalizu koja se prostire na 500 četvornih metara. Riječ je o investiciji županjskog Doma zdravlja, vrijednoj 1,3 milijuna kuna. Dobivena je uporabna dozvola, a očekuje se skorašnji dolazak predstavnika Ministarstva zdravstva, koji će pregledati objekt i dati zeleno svjetlo za početak rada. U Poliklinici će biti smješten i Centar za palijativnu skrb, a velika će se pozornost dati zaštiti mentalnog zdravlja.
la sam mu da ne zbija šale na moj račun, jer niti ne zna koliko se zbog pregleda moramo namučiti. Nije nimalo jednostavno odlaziti u Opću bolnicu Vinkovci, najprije mjesecima čekati da stigneš na red, a onda, kada napokon dođe taj dan, autobusom do Vinkovaca i zatim sati čekanja u prepunoj, zagušljivoj čekaonici. Liječnik se nasmijao i objasnio mi da ubuduće više neću morati odlaziti u Vinkovce na preglede, jer je i Županja sada dobila psihijatrijsku ordinaciju. Presretna sam, jer će to nama korisnicima mnogo značiti i olakšati liječenje, rekla nam je jedna Županjka, koju smo zatekli u čekaonici novootvorene ordinacije.
A osim pacijenata, kako doznajemo, zadovoljna je i liječnica, ponajprije odličnim uvjetima rada, kakvim se mogu pohvaliti samo najsuvremenije ordinacije.
Uz to, Županja je ovih dana dobila još jednu pedijatrijsku ordinaciju, koja će značajno poboljšati kvalitetu skrbi o najmlađima. Sa specijalizacije se vratila dr. Ernestina Šabanović, koja se već angažirala na primjeni znanja na prevenciji i liječenju mališana, koje je usavršavala. Liječnica još uvijek prikuplja pacijente kojima će biti na raspolaganju i time ujedno rasteretiti postojeće liječnike i njihove ordinacije.
Ravnateljica županjskog Doma zdravlja dr. Ruža Lelić, ne krije zadovoljstvo zbog otvaranja dvije nove specijalističke ordinacije koje će mnogo značiti velikom broju korisnika koji gravitiraju toj zdravstvenoj ustanovi. To više što su, naglašava dr. Lelić, obje liječnice iz Županje, što je dodatno jamstvo da će ostati u gradu i brinuti o zdravlju svojih sugrađana.

Marija LEŠIĆ OMEROVIĆ
IP IP Logged
Odgovori Pošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu
Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu
Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu
Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu
Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu
Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu


Gradište.com

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0.109 sekundi(a).