Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Dogadjaji | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Dogadjaji |
Tema: blatomet | |
Stranica of 3 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Tema: blatomet Poslan: 24.Srpanj.2009 u 09:19 |
Nadam se da ste svi upoznati sredstvima javnih priopćavanja da će se u selu veselu dogoditi blatni happening "Blatomet"! Ove godine su organizaciju preuzele udruge opčine Gradište koje će pokušati ovaj happening podići na veću razinu-nivoa! Molio bih sve koji u te dane nemaje šta raditi a voljni su pomoći da se pridruže volonterima u pripremama. Teren će se ove godine premjestiti ispred parkirališta stare opčine, na asfalt. Od osb ploča bi se složio kavez, a na dno se postavlja stiropor i nepropusna cerada tako nebi trebalo biti ozljeda. Blato bi trebali dobiti od ciglane Cerna tako da je prvoklasni kal zajamčen! Sav prihod od uplata za ekipe (20 kuna po ekipi a tko želi može i više), pića, jela (fiš, čobanac, maybe poderane gaće), suvenira, bonova biti će uplaćena na žiro račun teško bolesne Irene Matić iz Županje. Za prvoklasni štimung za vrijeme blatometa pobrinuti će se prvoklasni diđej Sven Vath (sorry nema narodnjaka!) i u popodnevnim satima očekujemo prelet MIG-21 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva! U kokpitu bi trebao biti jedan pilot koji je naše gore list! Stoga molim sve da nam pomognu, također molim sve da pozovu rodbinu, prijatelje iz svih krajeva da se odazovu! Za one koji ne mogu prisustvovati biti će na ovoj stranici pušten web stream ili snimka uživo sa 2 kamere. Također bi molio i obrte i poduzeća iz Gradišta i okolice da financijski pomognu oko organizacije (makar za bačvu piva; 330 kuna jedna)! A također bi molio one koji ne žele pomoći iz razno raznih niskih pobuda da malo manje izvršavaju svoje tjelesne potrebe po nama, je mi samo želimo da se dobro zabavimo i pomognemo Ireni Matić! Editiran od Buban - 24.Srpanj.2009 u 12:24 |
|
IP Logged | |
malena
Bolji korisnik Pristupio/la: 02.Svibanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 19 |
Poslan: 24.Srpanj.2009 u 10:27 |
kada je točno blatomet možda i ja dođem tada u gradište samo ako garantirate dobru zabavu i usput jel ima koji usamljeni dečko da ga malo oraspoložim
|
|
zavodnica
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 24.Srpanj.2009 u 11:15 |
U subotu i nedjelju 08-09. kolovoz.
Selo je puuno usamljenih i tužnih momaka, stoga dođi!
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 24.Srpanj.2009 u 17:27 |
racunaj me kao dobrovoljnog volontera xD
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
swampy
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 27.Siječanj.2007 Online Status: Offline Poruke: 258 |
Poslan: 28.Srpanj.2009 u 17:33 |
hrvoju ocemo bit tim :) ja sam poznata svinja pa mislim da bi se dobro snašo u blatu
|
|
Zaradi Surfajuć :)
|
|
IP Logged | |
malena
Bolji korisnik Pristupio/la: 02.Svibanj.2009 Online Status: Offline Poruke: 19 |
Poslan: 29.Srpanj.2009 u 13:55 |
onda dolazim još u petak večer kad vas ima toliko možda bude neki dobrovoljno da se javi
|
|
zavodnica
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 30.Srpanj.2009 u 11:08 |
moze branimire!
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
Hrvoje
Poslan: 30.Srpanj.2009 u 11:09 |
za sta da se javi neki dobrovoljno?
|
|
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Poslan: 30.Srpanj.2009 u 11:36 |
U subotu 01.08 ispred stare općine počinjemo sa sl*ganjem terena pa ako ste zainteresirani? Editiran od master Yoda - 30.Srpanj.2009 u 14:38 |
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
malena
Poslan: 30.Srpanj.2009 u 12:39 |
a da se ti nisi malo sjebo u datumima ja bi rado pomogla ali sam zauzeta tog datuma
|
|
zavodnica
|
|
IP Logged | |
Stranica of 3 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |