Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Dogadjaji | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Dogadjaji |
Tema: J.ebem ti motore | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Tema: J.ebem ti motore Poslan: 02.Svibanj.2009 u 10:02 |
Poginuo mali Štajduhar a Penga kritično. Ne znam više ništa, samo sam čuo da su pili.
Mladić (19) poginuo je u subotu ujutro od teških ozljeda koje je zadobio u padu s motora u subotu oko 1 sat u noći kod Gradišta na cesti od Vinkovaca prema Županji. S njim je na motoru bio još jedan mladić (19), a niti jedan nije imao kacigu. Gilerom su sletjeli s ceste i teško se ozlijedili. Policija još nije utvrdila koji je mladić vozio motor.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 13:05 |
strasno! moja iskrena sucut!
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Zlatko-beć
Novi član Pristupio/la: 26.Rujan.2008 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 1 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 13:16 |
Moje iskreno saučešče obitelji! Stvarno mi je žao al mislim da je tu bio presudan alkohol i neiskustvo a ne motor! Ja ga vozim 3g,svaki dan sam na njemu i prešao sam 30 tisuća km po cijeloj HR po svim vremenskim uvjetima ali nikad se ne zna jer se nesreće događaju.
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 14:41 |
Grozno!
|
|
http://infoteka.hr/
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 14:47 |
Sta je Milan Stajduhar nasem machu?
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
kontraš
Novi član Pristupio/la: 20.Ožujak.2007 Lokacija: Germany Online Status: Offline Poruke: 2 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 15:50 |
SUĆUT OBITELJI! Za svaki je život šteta a pogotovo ovako mladi. Teško onom na kom se drugi uče
|
|
IP Logged | |
Saraga
Bolji korisnik Pristupio/la: 30.Studeni.2003 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 20 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 16:54 |
Sućut obitelji!!
|
|
IP Logged | |
marka008
Bolji korisnik Pristupio/la: 30.Lipanj.2007 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 10 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 18:42 |
Ja čuo da je i Penga umro. Moja sučut obitelji/obiteljima.
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 18:53 |
Originalno napisano od neprilagodjena
Sta je Milan Stajduhar nasem machu? Mislim Bratić!
|
|
|
|
IP Logged | |
master Yoda
Poslan: 02.Svibanj.2009 u 18:53 |
Originalno napisano od marka008
Ja čuo da je i Penga umro. Moja sučut obitelji/obiteljima. Penga je živ!
|
|
|
|
IP Logged | |
Stranica of 2 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |