![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sve ostalo | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Prijašnja Stranica of 30 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
swampy
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 27.Siječanj.2007 Online Status: Offline Poruke: 258 |
![]() ![]() ![]() |
POSTANITE I VI BUDALA
www.budalizacija.hr ;) |
|
Zaradi Surfajuć :)
|
|
![]() |
|
swampy
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 27.Siječanj.2007 Online Status: Offline Poruke: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Poštovani G. Direktore, Drugo znam na telefon makar bolje znam s ljudima jer sam vidijela da ljudi bolje samnom komuciraju u ćetri oka pa i kad ih je više nego na telefonu. Što se tiće za počet posao mogu odma to jest kad vam odgovara. Hvala za odgovor koji molim što prije jer mislim da ćete ovakvu nač teško jer danas je teško nač provesijonalnu osobu. Odgovor firme Radiš od sutra (nabavili smo spell checker) |
|
|
|
![]() |
|
bosut142
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
![]() ![]() ![]() |
issss,koje dude!!!
primam i ja tajnicu! |
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
![]() |
|
rr444
Novi član ![]() Pristupio/la: 24.Travanj.2007 Lokacija: Gabon Online Status: Offline Poruke: 1 |
![]() ![]() ![]() |
I recite da niste seljačine
|
|
![]() |
|
Hrvoje
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
![]() ![]() ![]() |
Mozda i jesmo...
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
![]() |
|
bosut142
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 21.Srpanj.2006 Online Status: Offline Poruke: 284 |
![]() ![]() ![]() |
da,bas nam ti imas sta za reci"Lokacija: Gabon"!
![]() |
|
Vi stegnite remen,bando lopovska
|
|
![]() |
|
choMa
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Originalno napisano od rr444 I recite da niste seljačine ako smo seljacine sta radis na ovom forumu? |
|
![]() |
|
swampy
![]() ![]() ![]() |
Radoznali SELJAČE
Daj zaj***ji se malo BOGTE POMOGO ![]() |
|
|
|
![]() |
|
master Yoda
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 06.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 384 |
![]() ![]() ![]() |
Radi se o seljakuši!
|
|
![]() |
|
choMa
Matora kljusina foruma ![]() ![]() Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
![]() ![]() ![]() |
pa sta se ponasa tako... jel BOLESNA??
![]() |
|
![]() |
|
<< Prijašnja Stranica of 30 Slijedeća >> |
![]() ![]() |
||
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |