Aktivne teme Lista članova Kalendar Traži Uupoomoć | |
Registracija Login |
Problemi | |
Gradište Forum : GRADIŠTE : Problemi |
Tema: Anketa - cajkare - pomozita | |
Stranica of 3 Slijedeća >> |
GRADIŠTE FORUM | |
Autor | Poruka |
Buban
Gazda foruma Pristupio/la: 25.Siječanj.2003 Online Status: Offline Poruke: 604 |
Tema: Anketa - cajkare - pomozita Poslan: 13.Ožujak.2007 u 09:53 |
Zbog epidemije tzv. cajki i prekodrinskih priglupih pjesama koje izazivaju kod normalnih osoba naglo pražnjenje debelog crijeva pokrećem anketu. Pomozite mi sa pitanjima u anketi, kojih može biti 5.
Pitanje u anketi koja će biti na naslovnici je :
KAKVI LIKOVI SLUŠAJU CAJKE:
Nadopišite svoj odgovor.
|
|
IP Logged | |
CloudConnected
Bolji korisnik Pristupio/la: 24.Studeni.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 52 |
Poslan: 13.Ožujak.2007 u 10:04 |
Skoloni alkoholu, pa seljačine. Često i sve navedeno, ali ove dvije skupie često pokriju i sve ostale. Mrzim cajke, eo stoput sam reko kolko vrsni profesionalci u glazbi mrze ovu vrstu ...nečeg....
E a sad za ljubitelje prave glazbe gledaj vamo: KLIK KLIK KLIK imam još neš: http://youtube.com/watch?v=OlJSohRQlXQ Editiran od CloudConnected - 13.Ožujak.2007 u 10:09 |
|
IP Logged | |
choMa
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 08.Studeni.2006 Online Status: Offline Poruke: 525 |
Poslan: 13.Ožujak.2007 u 10:32 |
Seljačine i Čobani
|
|
IP Logged | |
boban
Urednik foruma Pristupio/la: 08.Srpanj.2003 Lokacija: Albania Online Status: Offline Poruke: 132 |
Poslan: 14.Ožujak.2007 u 11:47 |
- uglavnom slabijeg imovinskog stanja u mozgu
|
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 14.Ožujak.2007 u 13:58 |
to su oni malo skloni alkoholu i ljubitelji razbijenog nosa...Al necemo se vrjedjati,samo mi ostali nismo krivi sto je tako...
Pozdrav iz suncane Svice od (Gabi).
|
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
neprilagodjena
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 18.Srpanj.2004 Online Status: Offline Poruke: 120 |
Poslan: 14.Ožujak.2007 u 20:19 |
Originalno napisano od Buban
... koje izazivaju kod normalnih osoba naglo pražnjenje debelog crijeva Mala nuzda jedan, a velika dva...
|
|
...and if I had a dollar bill
for all the things I've done I would have a mountain of money pilled up to my chin... |
|
IP Logged | |
Hrvoje
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 23.Veljača.2006 Lokacija: Croatia Online Status: Offline Poruke: 416 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 09:10 |
Dodaj: -Najpotpuno-sasvim najvece face i brijaci!
hahahaha
|
|
Izgubio sam vjeru u ljubav, vjeru u svijet, jedinu nadu sam nasao u igli... sada strikam i super mi je!
|
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 19:54 |
hehe
SVE NAVEDENO :) a ni ovo na youtube-tu nije nista bolje od cayki bar meni :D :P |
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
iivansi2
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 19.Veljača.2006 Online Status: Offline Poruke: 126 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 19:55 |
kad smo vec kod anketa mogli smo staviti isto anketu tko je naj veci cajkaros u selu :D
|
|
iivansi2 once again :) |
|
IP Logged | |
Ilija D.
Matora kljusina foruma Pristupio/la: 28.Veljača.2007 Lokacija: Switzerland Online Status: Offline Poruke: 115 |
Poslan: 15.Ožujak.2007 u 21:33 |
ajoj,ajoj,ma uvijek ce biti bisera koji tu glazbu smatraju umjetnoscu...ali to ne mora znaciti da zato u svakom lokalu mora drndati Ceca i co.Neka im se napravi odvojeni prostor u kojem ce moci pustiti emocijama na volju,i plakati uz ah tako nadahnute tekstove...Pa i mi ostali imamo pravo na zivot... |
|
Ilija D.
|
|
IP Logged | |
Stranica of 3 Slijedeća >> |
Skok na forum |
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |